Diora Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ciekawe czy będą fotki... :p Delfy, spać już nie mogłaś? ;) Quote
Olena84 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Swoją drogą, dlaczego żadna nie pracuje tylko na dogo siedzi;). Pozdrawiamy szefów;) Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Olena84 napisał(a):Swoją drogą, dlaczego żadna nie pracuje tylko na dogo siedzi;). Pozdrawiamy szefów;) Ja jestem swoim własnym szefem Olena :eviltong: i to moja praca :evil_lol:, no może nie koniecznie praca ;), ale na pewno powołanie :loveu::loveu::loveu: Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Diora napisał(a):Ciekawe czy będą fotki... :p Delfy, spać już nie mogłaś? ;) Ja ostatnio przez te wszystkie emocje to wcale nie śpię :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Martwię się o Angel - to takie kochane dziewczątko... szkoda, że nie mogę z Nią tam być... Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Roland_De napisał(a):Powodzenia , będzie dobrze ... Dzięki Roland - no pewnie, musi być dobrze... ale tak się troszkę emocjom poddajemy.... Quote
Diora Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Kto wie, moze już nasze sunie pakują swoje futrzate pupcie do autka? :) Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Diora napisał(a):Kto wie, moze już nasze sunie pakują swoje futrzate pupcie do autka? :) [video=youtube;fX_rpjz2o5w]http://www.youtube.com/watch?v=fX_rpjz2o5w[/video] Quote
Olena84 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 W mordke usuneli mi podpis, mialam jeden banerek ale pewnie przez podanie tam maila, regulamin czytalam trzy lata temu;), no trudno. A dziewczyny mzoe juz jada! Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Angel napisał(a):pojechały... ANGEL - no jak Ty się masz??? Quote
Angel Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 delfy2000 napisał(a):ANGEL - no jak Ty się masz??? jedyny sukces.. udało mi sie nie rozpłakac przy ludziach.. Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Angel napisał(a):jedyny sukces.. udało mi sie nie rozpłakac przy ludziach.. ....aha...no, dzielna jesteś dziewczyno... ale ja to już wiem od dawna.... ;-) Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Chcesz napisać coś więcej teraz, czy wolisz poczekać? Quote
Angel Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 delfy2000 napisał(a):....aha...no, dzielna jesteś dziewczyno... ale ja to już wiem od dawna.... ;-) dziekuje.. ale najgorsze jest to że cały czas mam przed oczami to jak siedziały w bagażniku.. to przerażenie w ich oczach.. i tak sie strasznie wierciły w tym bagażniku, jakby chciały z niego za wszelką cene wyjść.. ale bd dobrze.. Quote
margaret Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 wiadomość od Ajuli: jadą, Peggy leży i się boi, Meggi siedzi i ogląda świat przez okno. Teraz jadą po Pelego z nadzieją, że się psiaki do siebie nie będą rzucać. czyli są na pierwszym odcinku trasy Angel!! - jak sobie radzisz Dzielna Kobieto?:) myslami jestem z Tobą dzisiaj Quote
bela51 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Angel, nie pomagalam dziewczynkom, bo moje zaangazowanie w ONki wyczerpalo moje mozliwosci finansowe.:oops: Ale chce Ci napisac, ze sledziłam wątek, po cichutku kibicowałam sunieczkom i bardzo, bardzo sie ciesze.:lol: A Tobie gratuluje. To Twoj sukces.:multi: Głownie dzieki Twojej pracy i wytrwalosci suczki mogły opuscic schronisko.:loveu: Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Angel napisał(a):dziekuje.. ale najgorsze jest to że cały czas mam przed oczami to jak siedziały w bagażniku.. to przerażenie w ich oczach.. i tak sie strasznie wierciły w tym bagażniku, jakby chciały z niego za wszelką cene wyjść.. ale bd dobrze.. No pewnie, że się wierciły i były przestraszone... a Ty chciałabyś siedzieć w bagażniku, i to u obcych ludzi??? Quote
Angel Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 margaret napisał(a):wiadomość od Ajuli: jadą, Peggy leży i się boi, Meggi siedzi i ogląda świat przez okno. Teraz jadą po Pelego z nadzieją, że się psiaki do siebie nie będą rzucać. czyli są na pierwszym odcinku trasy Angel!! - jak sobie radzisz Dzielna Kobieto?:) myslami jestem z Tobą dzisiaj moje kochane dziewczyny.. musi byc dobrze! bela51 napisał(a):Angel, nie pomagalam dziewczynkom, bo moje zaangazowanie w ONki wyczerpalo moje mozliwosci finansowe.:oops: Ale chce Ci napisac, ze sledziłam wątek, po cichutku kibicowałam sunieczkom i bardzo, bardzo sie ciesze.:lol: A Tobie gratuluje. To Twoj sukces.:multi: Głownie dzieki Twojej pracy i wytrwalosci suczki mogły opuscic schronisko.:loveu: dziekuje.. delfy2000 napisał(a):No pewnie, że się wierciły i były przestraszone... a Ty chciałabyś siedzieć w bagażniku, i to u obcych ludzi??? oczywiście ze nie.. delfy2000 napisał(a):Chcesz napisać coś więcej teraz, czy wolisz poczekać? moge napisac.. ale co ? to jak sie fatalnie czuje ? to ze tak jakby straciłam przyjaźń aby one mogly byc szczęśliwe... mimo tego że wczoraj je wyściskałam, a dzis tylko kilka razy je przytuliłam.. to juz mi tego strasznie brakuje. Ale za jakis czas bd dobrze.. uświadomie sobie ze zasluzyly na dobre warunki a nie schroniskową rzeczywistość. Quote
chi23 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 No dotarłam do was:) wczoraj nie miałam jak.. Świetnie że sie udało:laola: Angel, będzie dobrze, musi być:glaszcze: Masz przynajmniej świadomość że sunie pojechały po nowe LEPSZE życie:loveu: Quote
Recommended Posts