Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Swoją drogą, dlaczego żadna nie pracuje tylko na dogo siedzi;).
Pozdrawiamy szefów;)

Ja jestem swoim własnym szefem Olena :eviltong: i to moja praca :evil_lol:, no może nie koniecznie praca ;), ale na pewno powołanie :loveu::loveu::loveu:

Posted

W mordke usuneli mi podpis, mialam jeden banerek ale pewnie przez podanie tam maila, regulamin czytalam trzy lata temu;), no trudno. A dziewczyny mzoe juz jada!

Posted

delfy2000 napisał(a):
....aha...no, dzielna jesteś dziewczyno... ale ja to już wiem od dawna.... ;-)

dziekuje.. ale najgorsze jest to że cały czas mam przed oczami to jak siedziały w bagażniku.. to przerażenie w ich oczach.. i tak sie strasznie wierciły w tym bagażniku, jakby chciały z niego za wszelką cene wyjść.. ale bd dobrze..

Posted

wiadomość od Ajuli:

jadą, Peggy leży i się boi, Meggi siedzi i ogląda świat przez okno. Teraz jadą po Pelego z nadzieją, że się psiaki do siebie nie będą rzucać.
czyli są na pierwszym odcinku trasy

Angel!! - jak sobie radzisz Dzielna Kobieto?:) myslami jestem z Tobą dzisiaj

Posted

Angel, nie pomagalam dziewczynkom, bo moje zaangazowanie w ONki wyczerpalo moje mozliwosci finansowe.:oops:
Ale chce Ci napisac, ze sledziłam wątek, po cichutku kibicowałam sunieczkom i bardzo, bardzo sie ciesze.:lol:
A Tobie gratuluje. To Twoj sukces.:multi: Głownie dzieki Twojej pracy i wytrwalosci suczki mogły opuscic schronisko.:loveu:

Posted

Angel napisał(a):
dziekuje.. ale najgorsze jest to że cały czas mam przed oczami to jak siedziały w bagażniku.. to przerażenie w ich oczach.. i tak sie strasznie wierciły w tym bagażniku, jakby chciały z niego za wszelką cene wyjść.. ale bd dobrze..

No pewnie, że się wierciły i były przestraszone... a Ty chciałabyś siedzieć w bagażniku, i to u obcych ludzi???

Posted

margaret napisał(a):
wiadomość od Ajuli:

jadą, Peggy leży i się boi, Meggi siedzi i ogląda świat przez okno. Teraz jadą po Pelego z nadzieją, że się psiaki do siebie nie będą rzucać.
czyli są na pierwszym odcinku trasy

Angel!! - jak sobie radzisz Dzielna Kobieto?:) myslami jestem z Tobą dzisiaj

moje kochane dziewczyny.. musi byc dobrze!

bela51 napisał(a):
Angel, nie pomagalam dziewczynkom, bo moje zaangazowanie w ONki wyczerpalo moje mozliwosci finansowe.:oops:
Ale chce Ci napisac, ze sledziłam wątek, po cichutku kibicowałam sunieczkom i bardzo, bardzo sie ciesze.:lol:
A Tobie gratuluje. To Twoj sukces.:multi: Głownie dzieki Twojej pracy i wytrwalosci suczki mogły opuscic schronisko.:loveu:

dziekuje..

delfy2000 napisał(a):
No pewnie, że się wierciły i były przestraszone... a Ty chciałabyś siedzieć w bagażniku, i to u obcych ludzi???

oczywiście ze nie..

delfy2000 napisał(a):
Chcesz napisać coś więcej teraz, czy wolisz poczekać?

moge napisac.. ale co ? to jak sie fatalnie czuje ? to ze tak jakby straciłam przyjaźń aby one mogly byc szczęśliwe... mimo tego że wczoraj je wyściskałam, a dzis tylko kilka razy je przytuliłam.. to juz mi tego strasznie brakuje. Ale za jakis czas bd dobrze.. uświadomie sobie ze zasluzyly na dobre warunki a nie schroniskową rzeczywistość.

Posted

No dotarłam do was:) wczoraj nie miałam jak..
Świetnie że sie udało:laola:

Angel, będzie dobrze, musi być:glaszcze: Masz przynajmniej świadomość że sunie pojechały po nowe LEPSZE życie:loveu: