Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ronja napisał(a):
Juryś nie poznał i nie pozna wyżej wymienionego:razz:
będą się lubić na odległość:diabloti:

czyli beznogi morderca nadal atakuje:diabloti:a tak mu dobrze z oczu patrzy

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poker,jest twoja wpłata w moim zeszyciku i jesteś policzona w całości kwoty,nie ma cię w rozliczeniu?sprawdze,bo jestes wpisana w czerwiec,jak sie pomyliłam to przepraszam,ale kwota się zgadza,lecę sprawdzić:oops:

poker ,jesteś w pierwszym poście z wpłata stałą ,w aktualnych finansach ,czyli w tej kasie która wpłynęła:lol:

[SIZE=4]OBECNY STAN FINANSÓW JURANDOWYCH
stałe
iwlajn 50zł
supergoga 20zł
Lu_gosiak 10zł
ajula 15zł
ihabe 30zł
poker 10zł
eski 20zł
lidan 20zł
panna x 50zł
funia 10zł
izabela124 10zł
agat21 10zł
agata51 20zł

Posted

iwlajn napisał(a):
Ronja i on tak biega? I na nic nie wpada? Jestem w szoku:)

biega za mężem, idealnie za nim, jakby krok w krok (nawet jak Bartek go nie woła)
gdy sam chodzi po ogródku raczej truchta śmiesznie podnosząc łapy
gdy go zawołam leci jak szalony i raz wpadł na ławkę. w razie przeszkody mówię "Juryś uważaj" i wyhamowuje. obserwując go, naprawdę nie widać, że jest ślepaczkiem

Posted

te ślepaczki chodzą jak czaple,łatwiej im wtedy różnice wysokości wyczuć i jakąś przeszkodę. Jeżeli nie są przygłuche , świetnie idą za głosem.
W razie przeszkody często wystarczy powiedzieć UWAGAi juz wiedzą o co chodzi :evil_lol:

Posted

iwlajn napisał(a):
Stonka, te powyższe finanse są na hotelik za lipiec?

nie,tylko pokazywałam poker,że była w rozliczeniu,aktualne finanse w pierwszym poście,jutro zaktualizuje bo cos mi tż mówił że przyszły nowe pieniążki

Posted

stonka1125 napisał(a):
nie,tylko pokazywałam poker,że była w rozliczeniu,aktualne finanse w pierwszym poście,jutro zaktualizuje bo cos mi tż mówił że przyszły nowe pieniążki

Rzeczywiście, w pierwszym poście jest cała kasa.
Dzieki, Stonka:p

Posted

my też pozdrawiamy:hand: (i Kacperka, o którego co jakiś czas pyta mój mąż)

a Juryś ma czerwone prawe bialko. trochę mnie to martwi, jeżeli do poniedzialku nadal to oko bedzie tak wyglądało, pojedziemy do weta

Posted

ronja napisał(a):

a Juryś ma czerwone prawe bialko. trochę mnie to martwi, jeżeli do poniedzialku nadal to oko bedzie tak wyglądało, pojedziemy do weta

może trawką sobie gdzieś przytarł,juz się przestraszyłam....

Posted

stonka1125 napisał(a):
może trawką sobie gdzieś przytarł,juz się przestraszyłam....

ja jestem panikarą jeśli chodzi o psy
Juryś nie wyglada na cierpiącego, energia go roznosi na spacerach (jest caly czas pod naszą kontrolą, w lesie chodzi tylko na smyczy,w ogródku puszczamy go i obserwujemy - nie zauważylam, by coś sobie zrobił)

Posted

ronja napisał(a):

Może Juryś czymś zakłuł się i powstał wylew. Jeśli nie będzie poprawy to znowu wycieczka do weta Was czeka.

Kacperek też miał kilka gorszych dni ostatnio, ale już jest lepiej.
Powiedz mężowi, że to tematu wrócimy po moim powrocie z urlopu.