stonka1125 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 ronja napisał(a):Juryś nie poznał i nie pozna wyżej wymienionego:razz: będą się lubić na odległość:diabloti: czyli beznogi morderca nadal atakuje:diabloti:a tak mu dobrze z oczu patrzy Quote
Poker Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wpłaciłam 10 zł 16.06.na Roberta M. z Jarocina. Może zapomniałam nika wpisać :roll: Quote
stonka1125 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 poker,jest twoja wpłata w moim zeszyciku i jesteś policzona w całości kwoty,nie ma cię w rozliczeniu?sprawdze,bo jestes wpisana w czerwiec,jak sie pomyliłam to przepraszam,ale kwota się zgadza,lecę sprawdzić:oops: poker ,jesteś w pierwszym poście z wpłata stałą ,w aktualnych finansach ,czyli w tej kasie która wpłynęła:lol: [SIZE=4]OBECNY STAN FINANSÓW JURANDOWYCH stałe iwlajn 50zł supergoga 20zł Lu_gosiak 10zł ajula 15zł ihabe 30zł poker 10zł eski 20zł lidan 20zł panna x 50zł funia 10zł izabela124 10zł agat21 10zł agata51 20zł Quote
Poker Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nic się nie stało, przy tylu sprawach zawsze coś może umknąć. Quote
eski Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agat21 napisał(a):Zaraz wysyłam mój grosik na Jurysia Mój grosik tez dzis poszedł :razz: Quote
iwlajn Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Stonka, te powyższe finanse są na hotelik za lipiec? Quote
iwlajn Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ronja i on tak biega? I na nic nie wpada? Jestem w szoku:) Quote
ronja Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 iwlajn napisał(a):Ronja i on tak biega? I na nic nie wpada? Jestem w szoku:) biega za mężem, idealnie za nim, jakby krok w krok (nawet jak Bartek go nie woła) gdy sam chodzi po ogródku raczej truchta śmiesznie podnosząc łapy gdy go zawołam leci jak szalony i raz wpadł na ławkę. w razie przeszkody mówię "Juryś uważaj" i wyhamowuje. obserwując go, naprawdę nie widać, że jest ślepaczkiem Quote
Poker Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 te ślepaczki chodzą jak czaple,łatwiej im wtedy różnice wysokości wyczuć i jakąś przeszkodę. Jeżeli nie są przygłuche , świetnie idą za głosem. W razie przeszkody często wystarczy powiedzieć UWAGAi juz wiedzą o co chodzi :evil_lol: Quote
stonka1125 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 iwlajn napisał(a):Stonka, te powyższe finanse są na hotelik za lipiec? nie,tylko pokazywałam poker,że była w rozliczeniu,aktualne finanse w pierwszym poście,jutro zaktualizuje bo cos mi tż mówił że przyszły nowe pieniążki Quote
Ajula Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ależ ten Juryś szaleje na trawce :loveu: następny mój pies będzie ślepaczkiem Quote
magda222 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Fotki cudowne :loveu: Szczęśliwy do granic możliwości psiak :loveu: Quote
iwlajn Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 stonka1125 napisał(a):nie,tylko pokazywałam poker,że była w rozliczeniu,aktualne finanse w pierwszym poście,jutro zaktualizuje bo cos mi tż mówił że przyszły nowe pieniążki Rzeczywiście, w pierwszym poście jest cała kasa. Dzieki, Stonka:p Quote
Lidan Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dwa dni bez odwiedzin u Jurysia :crazyeye: Toż to stracone dwa dni :razz: Quote
EVA2406 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Pozdrowionka dla Jurysia i jego super tymczasowej RODZINKI :loveu: Quote
ronja Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 my też pozdrawiamy:hand: (i Kacperka, o którego co jakiś czas pyta mój mąż) a Juryś ma czerwone prawe bialko. trochę mnie to martwi, jeżeli do poniedzialku nadal to oko bedzie tak wyglądało, pojedziemy do weta Quote
stonka1125 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 ronja napisał(a):my też pozdrawiamy:hand: (i Kacperka, o którego co jakiś czas pyta mój mąż) a Juryś ma czerwone prawe bialko. trochę mnie to martwi, jeżeli do poniedzialku nadal to oko bedzie tak wyglądało, pojedziemy do weta może trawką sobie gdzieś przytarł,juz się przestraszyłam.... Quote
ronja Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 stonka1125 napisał(a):może trawką sobie gdzieś przytarł,juz się przestraszyłam.... ja jestem panikarą jeśli chodzi o psy Juryś nie wyglada na cierpiącego, energia go roznosi na spacerach (jest caly czas pod naszą kontrolą, w lesie chodzi tylko na smyczy,w ogródku puszczamy go i obserwujemy - nie zauważylam, by coś sobie zrobił) Quote
iwlajn Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 On te oczka ma cały czas tak szeroko otwarte, może rzeczywiście gdzieś się otarł... Quote
stonka1125 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 doszły wpłaty: eski-20zł agat21-10zł rozliczenia zaktualizowane w pierwszym poście:lol: Quote
EVA2406 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ronja napisał(a):my też pozdrawiamy:hand: (i Kacperka, o którego co jakiś czas pyta mój mąż) a Juryś ma czerwone prawe bialko. trochę mnie to martwi, jeżeli do poniedzialku nadal to oko bedzie tak wyglądało, pojedziemy do weta Może Juryś czymś zakłuł się i powstał wylew. Jeśli nie będzie poprawy to znowu wycieczka do weta Was czeka. Kacperek też miał kilka gorszych dni ostatnio, ale już jest lepiej. Powiedz mężowi, że to tematu wrócimy po moim powrocie z urlopu. Quote
malagos Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Kacperek pozdrawia mężusia Ronji, ja oczywiście tez ;) Quote
ronja Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 malagos napisał(a):Kacperek pozdrawia mężusia Ronji, ja oczywiście tez ;) Dziękujemy:razz: Jurysiowe oczko wygląda lepiej Quote
Recommended Posts