Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ronju :loveu:, to dzięki Wam Juryś żyje innym, normalnym psim beztroskim życiem.
Fotki są śliczne ( łezki mam w oczach), widać, że Juryś czuje sie u Was wspaniale.
Szukając domku dla Jurysia trzeba szukać czegoś z dużym ogrodem, bo on widać potrzebuje bezpiecznego terenu do wybiegania.

Posted

on też ładnie biega na smyczy:loveu:, lubi spacerować, w ogródku na razie niesmiało, nie rozpędza się. on w ogóle sporadycznie na coś wpada, tak jakby badał przestrzeń innymi zmysłami.

Posted

ronja napisał(a):
sporadycznie na coś wpada, tak jakby badał przestrzeń innymi zmysłami.

to jest niesamowite i godne podziwu
widziałam to samo w przypadku niewidomego Gufiego, byłam z nim w zupelnie obcym miejscu, prowadziłam go po terenie, na ktorym stały auta, namioty, stoły, ławy - a on szedł przede mną i omijał wszystko, aż zwątpilam, czy naprawdę jest niewidomy :-o

Posted

Jurand wygląda świetnie,widać,że chłopak odżył.
Niewidome pieski dobrze sobie radzą , jedna sunia to nawet umiała biegać za zabawką,znajdować i przynosić.

Posted

rozliczenie jurysiowe od ronji:
od 4 lipca
4.07-31.07 - 28dni =280zł
wymaz z ucha 10zł
surolon do ucha 31zł
paliwo za dojazdy do naszej lecznicy:
6.07 - 3,50zł (połowa kosztów) - pierwsze oględziny
17.07 - 14zł - zawiezienie na kastrację i odbiór po 4 godzinach)
20.07 - 7zł - antybiotyk
27.07 - 7zł - zdjęcie szwów

razem 352,50zł

doszły pieniążki od:
funia 10zł
ajula 15zł
agata51 20zł
stonka1125 20zł
gochaT 20zł

stan jurysiowej kasy na dzis to 575zł
po opłaceniu poprzedniego miesiąca u ronji na koncie juranda zostaje 242.50

Posted

Lidan napisał(a):

Nie mogę się napatrzyć na tego przystojniaka :loveu:

ja tez,ja od pierwszej wizyty w schronisku wiedziałam ,że on jest wyjątkowy,cały czas siedział mi w głowie ten paskudny rudzielec i nie dawał spac,długo nie zakładałam mu watku bo nie wiedziałam jak to bedzie,w koncu załozyłam i ........kulało sie kulało i ucichło ,a potem lu gosiak odkryła juranda i poleciało jak z bicza strzelił,teraz jurys bezpieczny i szczęśliwy,CUUUUDDDNNNIIIEEEE!!!

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo jak zobaczyłam Go lezącego w tym betonowym boksie, to nie mogłam przestań o nim myslec....a teraz to Ronja sprawiła, że on wyglada jak najszczesliwszy pies:loveu::loveu:

Posted

a co mi tam ,po raz setny dziękuje wszystkim jurysiowym ciotkom:lol:dalej by tam smierdziuszek lezał i czekał na nie wiadomo co,a teraz to królewicz pełną gębą,ma ludzi,ma kanapę ,ma spokój............DZIEKUJĘ!!!!!

Posted

już sprawdzam,02.08 jeszcze nie było,lece zobaczyć

nie doszły jeszcze pieniążki od poker
doszły przelewy od:
iwlajn-50zł
ihabe-30zł
lidan-10zł

stan jurysiowej kasy na dziś=
242.50+100(iwlajn,ihabe ,lidan)=332.50zł

Posted

[quote name='stonka1125']już sprawdzam,02.08 jeszcze nie było,lece zobaczyć

nie doszły jeszcze pieniążki od poker
doszły przelewy od:
iwlajn-50zł
ihabe-30zł
lidan-20zł

stan jurysiowej kasy na dziś=
242.50+100(iwlajn,ihabe ,lidan)=342.50zł

Ode mnie powinno być tylko 10 zł, chyba, że podajesz jeszcze wcześniejszy przelew :hmmmm:

Posted

stonka1125 napisał(a):
a wasz beznóżkowy dzikusek też kocha jurysia?:diabloti:tak mi sie wydaje że niespecjalnie,bo on raczej tylko was kocha:diabloti:

Juryś nie poznał i nie pozna wyżej wymienionego:razz:
będą się lubić na odległość:diabloti:

Posted

Lidan napisał(a):
Ode mnie powinno być tylko 10 zł, chyba, że podajesz jeszcze wcześniejszy przelew :hmmmm:

no jest dycha ,pomyliłam się,dzięki za czujność,ale pierwszy twój przelew był na dwie dychy,to się zgadza no nie?