Lu_Gosiak Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 agata51 napisał(a):O 9 pewnie będę jeszcze spała, ale zacisnę kciuki przed zaśnięciem. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widze, że mamy podobny tryb życia;) Quote
ronja Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 nareszcie udało mi się zalogować:mad: Juryś już w domku,w calkiem dobrym nastroju, merda kitą, przytula się - w lecznicy po wybudzeniu tak samo się zachowywał do wetów. ból, obce miejsce, a on kocha każdego... w poniedzialek jedziemy na antybiotyk Quote
SARA.dierra Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ronja napisał(a):nareszcie udało mi się zalogować:mad: Juryś już w domku,w calkiem dobrym nastroju, merda kitą, przytula się - w lecznicy po wybudzeniu tak samo się zachowywał do wetów. ból, obce miejsce, a on kocha każdego... w poniedzialek jedziemy na antybiotyk uffffffffffff :mad: od kilku godzin próbuję sie tu dostać - co to za muł dzisiaj :roll: Stonka właśnie rposiła by tu przekazać że Juryś już po , żę wszystko jest ok :multi: - stonka nie może sie tu dostać - szybkiego powrotu do zdrówka :multi: Quote
ronja Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dogo07 napisał(a):I jak dzisiaj się Juryś miewa ? Juryś ma się bardzo dobrze, jutro jedziemy na antybiotyk. w kołnierzu całkiem ładnie sobie radzi:p Quote
stonka1125 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 dopiero udało mi się od trzech dni zalogowac na dogo,masakra po prostu,ciesze śie że u jurysia wszystko ok! Quote
Ajula Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 nie udalo się nam ze stonką wypić piwka w Jarocinie (za zdrowie Jurysia oczywiscie) ;) ale widzę, że i bez naszego piwka Juryś ma się dobrze :loveu: Quote
iwlajn Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Poker']to wpłacać już pieniądze?? Poker, pieniądze można wpłacać ale Stonka pisała, że za lipiec będzie rozliczać Jurysia w sierpniu, także do końca miesiąca masz czas;) Quote
stonka1125 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Ajula napisał(a):nie udalo się nam ze stonką wypić piwka w Jarocinie (za zdrowie Jurysia oczywiscie) ;) ale widzę, że i bez naszego piwka Juryś ma się dobrze :loveu: a nie udało się spotkac i nie udało sie porządnie napić(a czasem lubię:razz:),wszystkie plany padły(a były wielkie) bo wysypał nam sie worek z psami,najwazniejsze ze jurys dobrze się czuje i jest z ludźmi którzy dają mu tyle serca że hej!tylko gdzie jest jurysiowy człowiek na całe zycie?????????? Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 stonka1125 napisał(a):tylko gdzie jest jurysiowy człowiek na całe zycie?????????? znajdzie sie w swoim czasie;) najwazniejsze, że Juryś szczesliwy i bezpieczny:loveu: Quote
Ajula Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 pozdrawiam Jurysia :loveu: a Jurysiowy fanklub zapraszam do zaglądnięcia do tego ślepaczka :modla:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlody-slepy-polamany-potrzebne-pieniadze-na-operacje-dt-w-poznaniu-139921/ Quote
ronja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Juryś miał dziś cięzką noc:roll: była straszna burza. Juryś ze strachu wyważył drzwi, wyrwał górny zawias i połamał swój kołnierz. dopiero jak Bartek położył się z nim na kanapie nieco się uspokoił. strasznie mi go szkoda, nie wie co się dzieje, słyszy tylko przeraźliwe grzmoty. Quote
Ola la Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ronja napisał(a):Juryś miał dziś cięzką noc:roll: była straszna burza. Juryś ze strachu wyważył drzwi, wyrwał górny zawias i połamał swój kołnierz. dopiero jak Bartek położył się z nim na kanapie nieco się uspokoił. strasznie mi go szkoda, nie wie co się dzieje, słyszy tylko przeraźliwe grzmoty. ojej :-( Bidoczek.Jak to dobrze,ze nie jest w schronisku podczas tych wszystkich burz ... a tak to sie polozyl na kanapie i to nie sam :lol: Quote
Ajula Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 biedak :-( co on musiał przeżywac w schronisku u czasie burzy, lepiej nie mysleć Quote
stonka1125 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Ajula napisał(a):biedak :-( co on musiał przeżywac w schronisku u czasie burzy, lepiej nie mysleć i to jest tez moja największa bolaczka,co te psy musza przezywac,jeżeli nawet w domu z ludźmi sie okropnie boją a co dopiero w schroniskach,moja płatka całą burze w kiblu przesiedzi zawsze ,alta tez gdzies sie wbija w kąty,jak na nie patrze to od razu mam w głowie te schroniskowce przerazone do granic mozliwości,same i znikąd zadnej pomocy,biedny juryś co on musiał przezywac w tym boksie :-( Quote
agat21 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 to prawda :-( moje suczydło też spod umywalki nie wychodzi w czasie burzy, a trzęsie się okropnie Quote
stonka1125 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 doszł pieniążki od izabela124-10zł stan jurandowej kasy wynosi na dziś - 510zł(stan kasy nienaruszony:lol:)dzięki baldek2,ati,gochaT i mojemu chłopu,nie uszczknęlismy ani grosza na jurandowe szelki ,podróż i odkleszczenie i odpchlenie,że nie wspomnę o kastracji(znowu baldek2:loveu:) Quote
stonka1125 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 co tam u jurysia,u nas cały czas burzowo:shake: Quote
ronja Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 stonka1125 napisał(a):co tam u jurysia,u nas cały czas burzowo:shake: u nas znośnie na szczęscie w poniedziałek zdejmujemy szwy i Juryś wreszcie zacznie normalne życie;) Quote
GochaT Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 bardzo się cieszymy że jest taki szczęśliwy u was - podlicz koszty i wysyłam pieniążki potem napisz jak się porusza po zdjęciu szwów może mu ta dzicz przejdzie po kastracji , on jest jak szczeniak ,który zapomniał że już nim nie jest Quote
ronja Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 GochaT napisał(a):bardzo się cieszymy że jest taki szczęśliwy u was - podlicz koszty i wysyłam pieniążki potem napisz jak się porusza po zdjęciu szwów może mu ta dzicz przejdzie po kastracji , on jest jak szczeniak ,który zapomniał że już nim nie jest koszty podliczę jutro a Juryś skacze jak wariat, idziemy na spacerek, jak tylko zacznę do niego gadać, nie mogę się opędzić:evil_lol: do tego kołnierz ale jeszcze tylko jutro:razz: Quote
Recommended Posts