Patka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 W końcu una odzyskuje siły po depresji :wink: :-? Quote
Basenji Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Kto to jest una???????? Zdrówko Quote
Patka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Oj basenji z głodu L mi zjadło boska ruda sie kłania :wink: :D Quote
Basenji Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Po kilku dniach w umówionym punkcie: Witam Inspektorze. Mam cynk, że banda kotomaniaków szykuje następny napad, ale tym razem na większą skalę! Dobrze, a kto dokładnie za tym stoi? Nie mogę powiedzieć, bo mi wydrapią oczy. I tak kazali mi oddać połowę swoich pcheł! Czy dostanę jakieś pedigree za współpracę? Tak, miska czeka za rogiem. Zdrówko cdn :lol: Quote
maga18 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 no wreszcie!!! :angel: wiec jutro nastepny odcinek?! :wink: :lol: i niesmialo chcialabym zauwazyc ze brakuje odcinka ze spotkania Mruczysława z Rudą :-? Quote
AnkaW Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Nie wierzę, to nie możliwe !!! :wallbash: Mruczysław nie jest zdrajcą, nie mógł się sprzedać za miskę psiej karmy :o Quote
Patka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 spotyklaja się po kryjomu i nikt tego obietywem nie moze złapać :D :wink: Quote
maga18 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Patka napisał(a):spotyklaja się po kryjomu i nikt tego obietywem nie moze złapać :D :wink: pora to zmienic :lol: :wink: 8) Quote
Petra_ Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Mruczysław lubi psiową karmę? Geez :angel: Quote
ajka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Tymczasem w pewnym zacisznym mieszkanku w Toruniu pod łaskawym okiem cioci Patki Mruczysław spotkał się z Rudą. Niestety nasi paparazzi dotarli tam zbyt późno, alby uwiecznić ŻAR tego spotkania, jednak to zdjęcie wyjaśni nam jak bardzo sie kochali.... Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 :eek2: :cunao: :cunao: :cunao: kawal dobrego odcinka ajka jestes swietnym paparapapazzi ;) hiihi super Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 :klacz: :roflt: :multi: umarłam ze śmiechu :lol: Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Po upjnej nocy z Mruczysławem, przerwanej niestey fleszami wstretnych brukowych fotografów, Luna zwana Rudą postanowiła wziąć ciepłą, relaksująca kompiel :D W tym czasie Mruczysław szybko zapinał zamek błyskawiczny futerka i cichcem wymknął sie po gzymsie - w cichą cemną nocke mysląc o nowym planie ... :wink: :D Quote
Gofi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 :cunao: :cunao: :roflt: super, super, SUPER Quote
Basenji Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 [quote name='ajka']Tymczasem w pewnym zacisznym mieszkanku w Toruniu pod łaskawym okiem cioci Patki Mruczysław spotkał się z Rudą. Niestety nasi paparazzi dotarli tam zbyt późno, alby uwiecznić ŻAR tego spotkania, jednak to zdjęcie wyjaśni nam jak bardzo sie kochali.... To jest plagiat. Nic takiego nie miało miejsca, a aktorzy to jacyś statyści Zdrówko Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Patka']Po upjnej nocy z Mruczysławem, przerwanej niestey fleszami wstretnych brukowych fotografów, Luna zwana Rudą postanowiła wziąć ciepłą, relaksująca kompiel :D W tym czasie Mruczysław szybko zapinał zamek błyskawiczny futerka i cichcem wymknął sie po gzymsie - w cichą cemną nocke mysląc o nowym planie ... :wink: :D hahahahahaha dobre Quote
ajka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 właściwie to powinnam zapytać o zgodę na wykorzystanie zamieszczonych fotek Patke oraz Basenji. Was oboje serdecznie przpraszam, bo właściwie naruszyłam Waszą własność. :modla: , ale nie mogłam się powstrzymać tak poruszyła mnie nieszczęśliwa miłość tych obojga ( Rudej i Mruczysława - oczywiście) Jeszcze raz przepraszam autora serialu za plagiat, a Patkę za bezprawne wykorzystanie jej biurka do uroczej acz nielegalnej konsumpcji związku dwojga nieszczęsnych i spragnionych miłości istot :wink: Quote
souris Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ajka jesteś genialna, jakbym ich widziała :o Teraz sama możesz produkoiwać odcinki 8) Basenji masz konkurencje 8) Brawo brawo prosze państwa, Basenji świetna robota i bardzop fajne ujęcie. :klacz: Quote
Recommended Posts