Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baskomaniak napisał(a):
Wygląda na to, że jestem pierwszym widzem najnowszych 2-ch odcinków mojego ulubionego serialu.
Pozdrawiam.
:D

Oficjalnie pierwszy, ale nie oficjalnie to ja juz ten dramat widzialam.. :wink:

Posted

[quote name='maga18'](co do odcinka z trzema bohaterami to widac ze Basenji cala rodzine zaangazowal w krecenie serialu :lol: )
Jak w życiu... :wink:
Tyle, że tu wyjdzie na dobre dla serialu. Mam nadzieję...
Pozdrawiam.

Posted

LAZY napisał(a):
baskomaniak napisał(a):
Wygląda na to, że jestem pierwszym widzem najnowszych 2-ch odcinków mojego ulubionego serialu.
Pozdrawiam.

Oficjalnie pierwszy, ale nie oficjalnie to ja juz ten dramat widzialam.. :wink:

To chyba musiałaś być na kolaudacji... :roll:
Pozdrawiam.

Posted

e tam pierwszy czy nie pierwszy... ja jestem trzecia!!! wiecie jaka frajda byc trzecim widzem ogladajcym nowy odcinek :wink: nieeee?? to zalujcie... moze kiedys to przezyjecie 8)

Posted

...."zaraz zaraz, są kości!
Ach jak pachnie!
A ja głupi, jadłem kocie żarełko, ptaszki i ryby. Zjem jedną a drugą zabiorę dla kochanki!"

Zdrówko

cdn :lol:

Posted

No proszę jaka z tego Mruczysława dobra istotka, częścią łupu podzieli się ze swoją duszką. :saint1:
Teraz Inspektor będzie ścigał biedaka, co z głodu połasił się na pieskową kość. Ech, życie jednak nie jest sprawiedliwe :o

Posted

ten kot za duzo przebywa z psami... ma odchyły!!! :lol: Je psią karme, teraz kosci.... niedlugo szczekac zacznie (albo jodlowac... w koncu przebywa z Baskami) :wink:

Posted

Co tu sie narobiło. Żeby kot .. psie kości.. :o
A tak poza tym to w poprzednim odcinku coś chyba przeczytałam o jakiś romansach Inspektora?
Z KTÓRĄ TO? I MY NIC O TYM NIE WIEMY!!!

Posted

[quote name='ajka']No proszę jaka z tego Mruczysława dobra istotka, częścią łupu podzieli się ze swoją duszką. :saint1:...
No, to będzie współudział czy paserstwo? :roll:
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='baskomaniak'][quote name='ajka']No proszę jaka z tego Mruczysława dobra istotka, częścią łupu podzieli się ze swoją duszką. :saint1:...
No, to będzie współudział czy paserstwo? :roll:
Pozdrawiam.

Odwołam się do literatury: głównego bohatera "Nędzników' skazano na galery na kradzież bochenka chleba, inspektor Javert ścigał go całe swoje życie, pojmanie go stało się obsesją...w końcu biedaczek powiesił się był :evilbat:(inspektor rzecz jasna)
Sądzę jednak,że nasz scenarzysta i reżyser nie zechce odwołać się do nieśmiertelnego pana Hugo, raczej skorzysta ze wzorców westernowych. Niestety :evilbat:

Posted

Tak, podejrzewam,że Basenji skrywa w sobie duch kociego skrytobójcy. Nie wiadomo, może nawet Mruczysław zostanie oskalpowany przez czerwonosierśćnego Inspektora.
Ach, jak ja wtedy będę płakać :wink:

Posted

[quote name='baskomaniak']Poczekamy, zobaczymy... To dopiero 44 odcinek.
Pozdrawiam.

yhy a to wyglada na serial braylijsko-wenezulesko-argentynski wiec przed nami jeszcze 176602347047526153185492697 odcinkow :wink: wszytsko sie moze zdarzyc :wink: