Basenji Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 ....... i z tej strony nie widać niczego podejrzanego.......... Ciekawe, czy uda się zdobyć te bezcenne dla psów kości?..... cdn zdrówko Quote
baskomaniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Wygląda na to, że jestem pierwszym widzem najnowszych 2-ch odcinków mojego ulubionego serialu. Pozdrawiam. :D Quote
LAZY Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 baskomaniak napisał(a):Wygląda na to, że jestem pierwszym widzem najnowszych 2-ch odcinków mojego ulubionego serialu. Pozdrawiam. :D Oficjalnie pierwszy, ale nie oficjalnie to ja juz ten dramat widzialam.. :wink: Quote
maga18 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 (co do odcinka z trzema bohaterami to widac ze Basenji cala rodzine zaangazowal w krecenie serialu :lol: ) Quote
baskomaniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='maga18'](co do odcinka z trzema bohaterami to widac ze Basenji cala rodzine zaangazowal w krecenie serialu :lol: ) Jak w życiu... :wink: Tyle, że tu wyjdzie na dobre dla serialu. Mam nadzieję... Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 LAZY napisał(a):baskomaniak napisał(a):Wygląda na to, że jestem pierwszym widzem najnowszych 2-ch odcinków mojego ulubionego serialu. Pozdrawiam. :D Oficjalnie pierwszy, ale nie oficjalnie to ja juz ten dramat widzialam.. :wink: To chyba musiałaś być na kolaudacji... :roll: Pozdrawiam. :D Quote
maga18 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 e tam pierwszy czy nie pierwszy... ja jestem trzecia!!! wiecie jaka frajda byc trzecim widzem ogladajcym nowy odcinek :wink: nieeee?? to zalujcie... moze kiedys to przezyjecie 8) Quote
Basenji Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 No to ja jestem czwarty! Zdrówko :lol: Quote
ajka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 chciałabym być siódma, bo siódemka to fajna cyfra, ale jestem szósta - też jest OK. Quote
Basenji Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 ...."zaraz zaraz, są kości! Ach jak pachnie! A ja głupi, jadłem kocie żarełko, ptaszki i ryby. Zjem jedną a drugą zabiorę dla kochanki!" Zdrówko cdn :lol: Quote
ajka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 No proszę jaka z tego Mruczysława dobra istotka, częścią łupu podzieli się ze swoją duszką. :saint1: Teraz Inspektor będzie ścigał biedaka, co z głodu połasił się na pieskową kość. Ech, życie jednak nie jest sprawiedliwe :o Quote
maga18 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 ten kot za duzo przebywa z psami... ma odchyły!!! :lol: Je psią karme, teraz kosci.... niedlugo szczekac zacznie (albo jodlowac... w koncu przebywa z Baskami) :wink: Quote
AnkaW Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Co tu sie narobiło. Żeby kot .. psie kości.. :o A tak poza tym to w poprzednim odcinku coś chyba przeczytałam o jakiś romansach Inspektora? Z KTÓRĄ TO? I MY NIC O TYM NIE WIEMY!!! Quote
Kasienka_ Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 wlasnie wlasnie... a moze to byl kochanek? 8) :lol: :evilbat: Quote
baskomaniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='ajka']No proszę jaka z tego Mruczysława dobra istotka, częścią łupu podzieli się ze swoją duszką. :saint1:... No, to będzie współudział czy paserstwo? :roll: Pozdrawiam. :D Quote
ajka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='ajka']No proszę jaka z tego Mruczysława dobra istotka, częścią łupu podzieli się ze swoją duszką. :saint1:... No, to będzie współudział czy paserstwo? :roll: Pozdrawiam. :D Odwołam się do literatury: głównego bohatera "Nędzników' skazano na galery na kradzież bochenka chleba, inspektor Javert ścigał go całe swoje życie, pojmanie go stało się obsesją...w końcu biedaczek powiesił się był :evilbat:(inspektor rzecz jasna) Sądzę jednak,że nasz scenarzysta i reżyser nie zechce odwołać się do nieśmiertelnego pana Hugo, raczej skorzysta ze wzorców westernowych. Niestety :evilbat: Quote
baskomaniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Poczekamy, zobaczymy... To dopiero 44 odcinek. Pozdrawiam. :D Quote
ajka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Tak, podejrzewam,że Basenji skrywa w sobie duch kociego skrytobójcy. Nie wiadomo, może nawet Mruczysław zostanie oskalpowany przez czerwonosierśćnego Inspektora. Ach, jak ja wtedy będę płakać :wink: Quote
maga18 Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='baskomaniak']Poczekamy, zobaczymy... To dopiero 44 odcinek. Pozdrawiam. :D yhy a to wyglada na serial braylijsko-wenezulesko-argentynski wiec przed nami jeszcze 176602347047526153185492697 odcinkow :wink: wszytsko sie moze zdarzyc :wink: Quote
Basenji Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 ....Mniam, mniam, jakież to pyszne. Chyba jednak dla Rudej nie starczy..... :x cdn Zdrówko Quote
maga18 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 i teraz przez najblizsze 183724 odcinki Mruczyslaw bedzie jadl kosc :wink: smaka tylko robi :lol: Quote
Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Moje słabe serce tak psu kośc podgry6zac moze jeszcze go ze stanowiska wygryzie :D :wink: :lol: Quote
Recommended Posts