maga18 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 mimo, iz wle psy to jak widac koty sa inteligentniejsze :lol: a psy mozna kupic... sprasowana koscia :wink: Quote
Basenji Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 " Nie martwcie się koledzy. To była część mojego planu. Nie szczekałem Wam o tym, abyście byli bardziej naturalni" " Jakiego planu Inspektorze?" "Kociamber myśli, że teren jest bezpieczny i może hulać! Myśli też, iż mu uwierzyłem, że wrócił na drogę prawdy!. Ale kto się kontaktuje z Rudymi kotkami, zawsze jest podejrzany! Już Was uwalniam! cdn...... Zdrówko Quote
souris Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 O rany a co się stało piesiakowi ? Czemu zaczął szcekać ? Czyżby przez Mruczysława zaprzestał jodłowania ? :o :o :o E tam on sam też rudy i jakoś się nic nie dzieje 8) Quote
AnkaW Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Oj Inspektorku, kumpli z pracy tak wpuścić w maliny, oj nie ładnie nie ładnie. :wink: Quote
Basenji Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 souris napisał(a):O rany a co się stało piesiakowi ? Czemu zaczął szcekać ? Czyżby przez Mruczysława zaprzestał jodłowania ? :o :o :o E tam on sam też rudy i jakoś się nic nie dzieje 8) Czasami potrafi i szczeknąć! Zdrówko Quote
Majka_Gizmo Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Tak w ramach przerywnika :lol: .Bohaterowie nie moi,ale powstrzymać się nie mogłam Quote
Basenji Posted March 5, 2005 Author Posted March 5, 2005 [quote name='Majka&Gizmo']Tak w ramach przerywnika :lol: .Bohaterowie nie moi,ale powstrzymać się nie mogłam Dawaj więcej takich pozytywnych bohaterów. Dogomania, a kociarstwo się tu za bardzo panoszy! Mod i Admin chyba śpią lbo też zmienili orientację na kocią! :evilbat: Zdrówko Quote
Patka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Kocham Cie mój ukochany pieseczku, dlatego umyję ci moim szorstkim jęzorem :D Quote
dbsst Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 hahahahahahahaha swietna super Lilith to ma dobrze Quote
maga18 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 cos topik spadl :o moze jakis odcineczek??? :wink: Quote
Basenji Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Patka, nie mieszaj mi w koncepcji artystycznej, bo inaczej serial upadnie. Zdrówko :lol: Quote
Basenji Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 "Słuchacie koledzy, zrobimy tak: Wy...................." cdn Zdrówko 8) Quote
aga1215 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 iiiiii, przecież to "Psy trzy" - ale gdzie Linda???? Quote
AnkaW Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Taki przerywnik w oczekiwaniu na nowy odcinek To sie nazywa musztra. :lol: Quote
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 ojjj aja myślę że on się tam sam z siebien ie znalazł :-? a jakby tak jeden pies nie wytrzymał napięcia, a znając zachowania stadne wtedy poszłyby wszystkie :-? .... biedny kociak :( Quote
Petra_ Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Mruczysław zwoła podobne mu umaszczeniem i zachowaniem kocury i na nic narada psich inspektorów...roczny przydział suchej karmy wraz z bezplatnym dowozem do domu zagarnie Mruczysław :wink: Quote
Basenji Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 ............Tymczasem............. "Aha, 2 psy siedzą w klatce, Inspektor pewno romansuje, więc można dokonać skoku stulecia! Najpierw zbadam teren, czy jest bezpieczny!" Zdrówko Quote
Recommended Posts