Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

" Nie martwcie się koledzy. To była część mojego planu. Nie szczekałem Wam o tym, abyście byli bardziej naturalni"

" Jakiego planu Inspektorze?"
"Kociamber myśli, że teren jest bezpieczny i może hulać! Myśli też, iż mu uwierzyłem, że wrócił na drogę prawdy!. Ale kto się kontaktuje z Rudymi kotkami, zawsze jest podejrzany!
Już Was uwalniam!

cdn......
Zdrówko

Posted

O rany a co się stało piesiakowi ? Czemu zaczął szcekać ? Czyżby przez Mruczysława zaprzestał jodłowania ? :o :o :o

E tam on sam też rudy i jakoś się nic nie dzieje 8)

Posted

souris napisał(a):
O rany a co się stało piesiakowi ? Czemu zaczął szcekać ? Czyżby przez Mruczysława zaprzestał jodłowania ? :o :o :o

E tam on sam też rudy i jakoś się nic nie dzieje 8)

Czasami potrafi i szczeknąć!
Zdrówko

Posted

[quote name='Majka&Gizmo']Tak w ramach przerywnika :lol: .Bohaterowie nie moi,ale powstrzymać się nie mogłam

Dawaj więcej takich pozytywnych bohaterów.
Dogomania, a kociarstwo się tu za bardzo panoszy!
Mod i Admin chyba śpią lbo też zmienili orientację na kocią! :evilbat:
Zdrówko

Posted

ojjj aja myślę że on się tam sam z siebien ie znalazł :-? a jakby tak jeden pies nie wytrzymał napięcia, a znając zachowania stadne wtedy poszłyby wszystkie :-? .... biedny kociak :(

Posted

Mruczysław zwoła podobne mu umaszczeniem i zachowaniem kocury i na nic narada psich inspektorów...roczny przydział suchej karmy wraz z bezplatnym dowozem do domu zagarnie Mruczysław :wink:

Posted

............Tymczasem.............
"Aha, 2 psy siedzą w klatce, Inspektor pewno romansuje, więc można dokonać skoku stulecia!
Najpierw zbadam teren, czy jest bezpieczny!"

Zdrówko