AnkaW Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 O której godzinie nadają dziś serial???? Bo boje się że przegapię. Quote
Kasienka_ Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 no wlasnie wlasnie, co dalej? co sie stalo z Mruczyslawem? mam nadzieje ze go nie dorwali :roll: eh, ucinac akcje w takim momencie! :evilbat: Quote
baskomaniak Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Jakby co to ja też czekam na kolejne odcinki. Nadawać, nadawać... ...bo przestanę płacić abonament :wink: Pozdrawiam. :D Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 no tak cholender nie ma niec pusto moj magioczny telewizorek chyba nie odbiera bo nie widze mojego serialu :evilbat: Quote
maga18 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 ostatnio jak byla przerwa w nadawaniu odcinkow to Basenji zrekompensowal sie trzema na raz... :wink: Bas czekamy!!! :lol: Quote
AnkaW Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Oj Basenji albo stracił wene :lol: albo aktorzy wyższej gaży zarządali :evilbat: Quote
Patka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Luna szepneła mi w uszko ze przydałoby się nowe futerko :evilbat: :wink: :D Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Patka napisał(a):Luna szepneła mi w uszko ze przydałoby się nowe futerko :evilbat: :wink: :D hahahahah dobre Quote
baskomaniak Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='dbsst']no tak cholender nie ma niec pusto moj magioczny telewizorek chyba nie odbiera bo nie widze mojego serialu :evilbat: Droga dbsst Twój magiczny telewizorek zapewne jest za bardzo "wyczulony" na pirackie stacje... :wink: Myslę,że niebawem poznamy jednak ciąg dalszy przygód Inspektora i jego serialowego "przeciwnika" Mruczysława... To jest tyko kwestia czsu... Ja mam nadzieję, że Inspektor Piesiak nie da sobie dmuchać w tak zwaną kaszę... Rasa basenji z jakiej wywodzi się Nasz Inspektor jest bardzo sprytna i zapewne umiejętnie zagra następną akcję... Przynajmniej w to wierzę. Basenji.. nie zawiedź !!!... Bo jeszcze powołają "Inspektorowi Piesiakowi" komisję .. chorobcia...ostatnio "modną.... ... że nie wspomnę kto mógłby przewodniczyć... :o Pozdrawiam. :D Quote
ajka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 baskomaniak napisał(a): Bo jeszcze powołają "Inspektorowi Piesiakowi" komisję .. chorobcia...ostatnio "modną.... ... że nie wspomnę kto mógłby przewodniczyć... :o Na Jowisza! Nieee, wtedy z naszego serialu zrobiłby się horror. Cień tego pana przewodniczącego towarzyszy Polkom nawet łożnicy ( nawet tej legalnej!), nie,nie. To już lepiej,żeby jednak Piesiak miał jakieś wyniki. :lol: Quote
Basenji Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Dziś po południu następna emisja. Zdrówko :lol: Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 ajka napisał(a):baskomaniak napisał(a): Bo jeszcze powołają "Inspektorowi Piesiakowi" komisję .. chorobcia...ostatnio "modną.... ... że nie wspomnę kto mógłby przewodniczyć... :o Na Jowisza! Nieee, wtedy z naszego serialu zrobiłby się horror. Cień tego pana przewodniczącego towarzyszy Polkom nawet łożnicy ( nawet tej legalnej!), nie,nie. To już lepiej,żeby jednak Piesiak miał jakieś wyniki. :lol: hahaha to by kuz bylo za duzo Basenji nam tego nie zrobie zadnej komisji to musi byc serial akcji ;) a nie psychologoiczny (albo psychiczny ) hahaha Quote
maga18 Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Basenji napisał(a):Dziś po południu następna emisja. Zdrówko :lol: sorry wielkie jest juz pozne popoludnie a odcinka ni ma!!! :evilbat: Quote
szaraduszka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Pomyślmy... :hmmmm: To szło jakoś tak: "Rano trzeba wstać. Rano to jest gdzieś tak po pierwszej, bo później już nie..." Chodzę spać jakoś koło 1 w nocy... Więc jeśli basenji kieruje się podobnymi przemyśleniami... i czas pomiędzy ranem a nocą to popołudnie (zważywszy, że samo południe jest rano, po północy też jest jak najbardziej po południu...) to jeszcze trochę dzisiejszego popołudnia zostało! 0X Zdrówko 8) :lol: Quote
AnkaW Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 O rany to ja się nie doczekam. Ja wstaję o 5.20 RANO. Quote
Basenji Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Z wściekłym ujadaniem psy na koty ruszyły za Mruczysławem. Niestety, nie znając dobrze terenu wpadły w przemyślnie zastawioną pułapkę "Inspektorze Piesiaku, ratuj! Jesteśmy w potrzasku! Zbliża się tu banda kociambrów, mają pchły bojowe na grzbietach!" cdn... Zdrówko Quote
AnkaW Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 jes jes jes :evilbat: i o to chodzi, niech sobie młodociani nie myślą że z kotami to tak łatwo 0X Quote
ajka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 pchły bojowe hehehehehehehehe,bardzo mi się podoba to uzbrojenie, z pewnością pozyskane w drodze nielegalnego handlu bronią :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 hahahahbiedny Inspektor nie dosc ze dowodzi gamoniami to jeszcze ma uzbrojonych pezciwnikow aola llala Quote
Petra_ Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 O tak!Kocia szajka do boju,miaaauu :evilbat: :evilbat: Quote
Basenji Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 dbsst napisał(a):hahahahbiedny Inspektor nie dosc ze dowodzi gamoniami to jeszcze ma uzbrojonych pezciwnikow aola llala Poczekaj, jeszcze rozszarpią parę kotów. Śledczy byli spoza Elbląga, więc nie znali terenu. Zdrówko Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Basenji napisał(a):dbsst napisał(a):hahahahbiedny Inspektor nie dosc ze dowodzi gamoniami to jeszcze ma uzbrojonych pezciwnikow aola llala Poczekaj, jeszcze rozszarpią parę kotów. Śledczy byli spoza Elbląga, więc nie znali terenu. Zdrówko ale nie byli uwazni i dlatego wpadli w sidla biedny Inspektorrre biedny i do tego jeszcze SAMOTNY tak bez natchnienia dziala ;) Quote
Recommended Posts