Kalunia Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Sie ekipa nam rozkreciła z iloscia, a jakosc tyz niczego sobie :lol: 8) Cichutko zapytam w imieniu W.- a co z nią? Za lapie sie na casting? ;) Quote
Basenji Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery A szatem droczy wiczowie, komisja wchodzi w nowy opszar szlectwa, horerne szemby - pszepraszam ale to nadal szkutki jeczenia gumowych kurczakóf. :roll: cdn zdrówko Quote
Pasavera Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 :angel: :klacz: :angel: Hi hi Koma świetnie sepleni :roflt: Quote
paszula Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 ehhh... fajny ten serial, ale nie dam rady. Wy to tworzycie od lutego??? Czas mi na to nie pozwoli ale ciagle niesmialo protestuje. :oops: Ale to dlatego ze mam wrodzone poczucie sprawiedliwosci, ktore nie pozwalami wyrozniac ktoregos z moich zwierzakow!! Choc czasem nie wychodzi! :D Postaram sie sledzic dalsze odcinki jesli w ogole jeszcze "nadajecie" ten serial!! :) Teraz bede przez 4 dni na zwolnieniu lekarskim wiec bede miala troche czasu jak nie padne, bo cos czuje ze mnie bierze tak serio! Stres bo praca czeka... w pracy ... mam nadzieje,z emi jej do domu nie przywioza! :) Buzka Quote
paszula Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 A widze leci serial ciagle!! :) Chyle czola dla pomyslowosci. hi hi hi Buzka Quote
baskomaniak Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='paszula']ehhh... fajny ten serial, ale nie dam rady. Wy to tworzycie od lutego??? Czas mi na to nie pozwoli ale ciagle niesmialo protestuje. :oops: ... Przypominamy zatem, że serial: ma równolegle prowadzony topik, zawierający wyłącznie same odcinki. Chcesz poznać dotychczasowe przygody bohaterów serialu? Nic prostszego, wystarczy, że klikniesz poniższy link: "KOCIOKWIK" - wszystko w jednym Stamtąd wrócisz ponownie tu, ale już dokładnie do miejsca, od którego można kontynuować śledzenie najnowszych losów bohaterów serialu. Realizatorzy serialu: Basenji (scenariusz i reżyseria) Patka (współpraca reżyserska i scenograficzna) Evelina i Baskomaniak (współpraca reżyserska, scenografia i animacje) Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Kalunia']... Cichutko zapytam w imieniu W.- a co z nią? Za lapie sie na casting? ;) To ja Ci cichutko odpowiem, że Walerianka będzie jeszcze w tym tygodniu :wink: Pozdrawiam :D Quote
bellatriks Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ale super Komcia sepleni!!!!!! Supcio!!!!!! Quote
gugu Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='baskomaniak'] EVE: Dziękujemy A mogę pozdrowić moją Panią? BASKO: Nooooo dobrze... Pozdrawiam moją Panią... GUGU :hand: Z powodu problemów portalu dogo,casting i serial obejzałam z opóznieniem,z przyczyn ode mnie nie zaleznych.... Warto zajzec do wrózki,kula nie kłamała,Kikunia wrescie pojawiła sie w castingu,jest pod wrazeniem ekipy i bardzo im za wszystko dziekuje,jestem cała happy...... Quote
bellatriks Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Ja też miałam problemy z dostaniem się na dogo :wink: Quote
AnkaW Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 A ja miałam problemy w związku z zepsuciem sie komputera :evilbat: ale już mam go w domu i dalej śledze kolejne odcinki. Są super, podziwiam i gratuluje pomysłów. :D :D :D :klacz: :klacz: :klacz: Quote
baskomaniak Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Już jutro kolejny odcinek castingu. Małymi kroczkami zbliżamy się do końca prezentacji casting'owych. Na swój występ w studio czekają już tylko 3 zwierzaczki... Pozdrawiam :D Quote
Anakin Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 baskomaniak napisał(a):Już jutro kolejny odcinek castingu. Małymi kroczkami zbliżamy się do końca prezentacji casting'owych. Na swój występ w studio czekają już tylko 3 zwierzaczki... Pozdrawiam :DA dzisiaj nie??? :cry: Quote
baskomaniak Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='Anakin']...A dzisiaj nie??? :cry: Przecież jutro już... za godzinę :wink: Pozdrawiam :D P.S. Zegar przy poście sugeruje inną godzinę, ale to jakieś niedopatrzenie po ostatniej przerwie w działaniu Dogomanii. Quote
Evelina Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Z Komy proszę się nie śmiać, dostała taka rolę więc szepleni jak z nut :lol: :lol: :lol: Żebyście widzieli jak to się reżyserowi udzieliło gdy uczył ją poprawnie wymawiać tekst :lol: :lol: Quote
baskomaniak Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Jestem MAX. Od czasu jak pierwszy raz usłyszałem o istnieniu takich insektów jak pchły, postanowiłem przyjrzeć się im bliżej. Każdą wolną chwilę, pod nieobecność domowników, spędzam w domowej bibliotece i łykam wiedze przyrodniczą. W swojej karierze psa- badacza i psa - niuchacza zacząłem specjalizować się w pchełkach. EVE: A skąd taka specjalizacja naukowa? W tej dziedzinie życie doświadcza wielu moich kumpli, zwłaszcza bezdomnych. Początkowo wyrobiłem sobie podejście filozoficzne, a następnie wgryzłem się naukowo w problem. Wiem w jakich miejscach lubią żyć, jakie zwierzaki preferują, w co gryzą psy, a w co koty. BASKO: A co masz w tym słoiku? Przyniosłem ze sobą kilka ciekawych egzemplarzy EVE: Interesujące, ale czasu mało. Stawaj przed kamerą. Aha, i odstaw ten słoik, bo będzie nam blikował... BASKO: Dziękujemy. EVE: Nie zapomnij słoika... Już zabieram. A może chcecie zobaczyć jakie mam ciekawe egzemplarze... Upsssss... przepraszam... nie zauważyłem tego kabla...zaraz je pozbieram... **** BASKO: Kurcze, coś po mnie łazi..... ... Quote
agabass Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 :lol: ciekawe jak basko zniesie spotkanie z pchłami Quote
Evelina Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 agabass napisał(a)::lol: ciekawe jak basko zniesie spotkanie z pchłamiObawiam sie, ze bedzie prosil by go podrapac w mniej dostepnych miejscach :roll: Quote
Basenji Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 Dobrze, że z ekipą "w terenie" kręcimy kolejne odcinki. Aż prze internet mnie swędzi.... zdrówko :lol: Quote
Evelina Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Basenji napisał(a):Dobrze, że z ekipą "w terenie" kręcimy kolejne odcinki. Aż prze internet mnie swędzi.... zdrówko :lol:Podrapac ? :roll: Quote
Basenji Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 W biurze Thally ( Paryż) To jakie dane najbardziej są ci potrzebne, Inspektorze? Chcę wiedzieć, kiedy rozpoczęły się tu kłopoty z inwazją gryzoni i jaka jest skala tej inwazji? Tak naprawdę, to nadmiar gryzoni obserwujemy od początku XIX wieku, od wyprawy Napoleona do Egiptu. Ale nasiliło się to ostatniej wiosny.... .................. ....no a jak widać na ekranie- gryzonie rozłażą się po całym mieście a nawet kraju! To chyba jakaś klątwa :lol: I ja tak myślę! No nie, ja tylko żartowałam, to przecież przesądy! Obawiam się, że Lissa może mieć rację! cdn 03-02 zdrówko Quote
Anakin Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ostatnio w sklepach są takie drapaczki do pleców, Basko: może podrzucić Ci jedną????? :roll: Quote
Recommended Posts