baskomaniak Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 M10M napisał(a):A ja nadal pytam: Ale co z tym ogniem? I dlaczego wcięło Koteckę w Luwrze? I dlaczego gryzonie w tym Paryżu? No dlaczego???? Odpowiedzi na niektóre z Twoich pytań już niebawem, w kolejnych odcinkach serialu... 8) Pozdrawiam. :D Quote
szaraduszka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='baskomaniak']AST'y na dzisiejszej wystawie w Warszawie "zgarnęły" I miejsce w PARACH HODOWLANYCH. Ciekawe co chciały powiedzieć tym gestem.. Może... "Wystawa, że... paluszki lizać" ...a może miały na myśli serial, a może jego główną bohaterkę... :niewiem: ...stałem za daleko :wink: Pozdrawiam. :D To powiedz jeszcze jaka to hodowla? Quote
baskomaniak Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 szaraduszka napisał(a):... To powiedz jeszcze jaka to hodowla? Sorki, ale nie wiem. :( Może uda się coś dowiedzieć na topikach AST-kowych. Pozdrawiam. :D Quote
szaraduszka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Nio nic, trudno :wink: Podejrzewam, że wiem ale chciałam się upewnić :roll: to chyba są moje "ukochane" asty ze szczecińskiej hodowli Gold Bonzo. W zeszłym roku w Szczecinie wystawili grupę hodowlaną... na ring wyszło chyba z 5 takich astów... są cudne... Zanim kupiłam weimarkę rozglądałam się też za astami... uznałam, że charakterek nie dla mnie, ale oderwać oczu wciąż od nich nie mogę. Quote
Basenji Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Kociokwik II czyli..... Mówiłeś L'Hund, że są jakieś nowe ślady w sparwie znikających kotów? Tak, naprawdę to ich już prawie nie ma, w dziale starożytności żaden nie chce brać zmiany! Czujecie to nagłe zimno i tę stęchliznę? O rany, robi się ciemno, prawie nic nie widzę! Hm, ja świetnie widzę też w ciemności, ale faktycznie, zrobiło się jakoś nieprzyjemnie! Piesiaku, wracajmy może do hotelu......Oj! Coś się rusza! Uciekajmy! miauuuuuuuu , miauuuuuuuuu L'Hund uważaj, z boku! Auuuuuuuuuuu cdn 04-01 zdrówko Quote
M10M Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 O, żesz ty.... :eek2: Strach się bać :smhair2: :D Quote
grygy Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :o heh zawsze sie boje fimów o duchach :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 o ne ja sie bojkam ja sie strrrrrasznie bojkam :shocked!: Quote
Guest bernulka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 o cholercia bojem siem!! :o paździoszki Quote
Basenji Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Kociokwik II, czyli k........................ Tyyyyyy psieee Hauuuu! Ratuuuujciee piiiii Zdychajcie psy Piesiak, ratuj! cdn 04-02 Zdrówko Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 :eek: :eek2: :scared: o nie to nie na moje nerwy taki piekny amant i zamieniony w szczura a moze trzeba go cmoknac zeby sie odczarowal :robot: co za straszna historia :shocked!: Quote
agabass Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 o matko psy są zjadane przez koty, a gdzie koty one też znikają o matko o matko, ale zaraz jaki tu sens jeżeli koty znikają, a psy są zamieniane w gryzonie, to co koty też saą zamieniane w gryzonie nie możliwe by to było Quote
Basenji Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 agabass napisał(a):o matko psy są zjadane przez koty, a gdzie koty one też znikają o matko o matko, ale zaraz jaki tu sens jeżeli koty znikają, a psy są zamieniane w gryzonie, to co koty też saą zamieniane w gryzonie nie możliwe by to było Oj namieszałaś Aga :D zdrówko Quote
M10M Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Ale fajny odcineczek. Chyba jeden z najlepszych. :D Wielkie brawa :klacz: :klacz: :klacz: PS. A ja i tak czekam na ten ogień, co to moja Żabka się w niego rzuca. Tylko jak i kiedy skoro 3 lata ciężkich łańcuchów przy budzie podobno zarobiła..... A na początku była mowa o scenie egzekucji Mruczysława. Pamiętam.... Quote
agabass Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Basenji napisał(a):agabass napisał(a):o matko psy są zjadane przez koty, a gdzie koty one też znikają o matko o matko, ale zaraz jaki tu sens jeżeli koty znikają, a psy są zamieniane w gryzonie, to co koty też saą zamieniane w gryzonie nie możliwe by to było Oj namieszałaś Aga :D zdrówko panika niestety poniosły mnie nerwy :lol: Quote
Basenji Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Kociokwik II czyli k.......... Wyyyyyy, śmieszne, rude psiaki, zamienię was w szczuryyy... Nie gościa z EBląga! Wrrrrrr .......................... ...trzymam to coś piesiaku......... A teraz powolutku rozerwę ten gałgan na strzępy.. Nieee Daruj jej, Menes-ah-anu! kto to mówi? DUCH! cdn 05-01 zdrówko Quote
M10M Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Rewelacja :D Coraz ciekawsze odcinki Wam wychodzą. Chyba z wrażenia spać nie będę mogła (może to i lepiej bo mam zaległości w lekturze :wink: ) Mam tylko nadzieję, że serial jeszcze trochę potrwa :bigok: Quote
baskomaniak Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 M10M napisał(a):Rewelacja :D Coraz ciekawsze odcinki Wam wychodzą. Chyba z wrażenia spać nie będę mogła (może to i lepiej bo mam zaległości w lekturze :wink: ) Mam tylko nadzieję, że serial jeszcze trochę potrwa :bigok: Spoko... 8) 8) 8) To była dopiero 206-ta scenka kociokwiku... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Evelina Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 baskomaniak napisał(a):To była dopiero 206-ta scenka kociokwiku... :wink: Dopiero :o Chlopaki, cos ukrywacie przede mna ? :roll: Quote
Recommended Posts