bellatriks Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Oglądała właśnie na Nationalu taki program o różnych "tajnych" siłach i dźwiękach, niesłyszalnych dla nas,jednak mający duży wpływ na funkcjonowanie mózgu i w ogóle organizmu. A moze to było widmo??? Albo kot zaczarowany??? Albo opętany????????? :evilbat: Quote
maga18 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 nastepny odcinek nastepny odcinek nastepny odcinek nastepny odcinek Quote
bellatriks Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='maga18']nastepny odcinek nastepny odcinek nastepny odcinek nastepny odcinek maga18: ładnie tańczysz!!!! 8) Quote
AnkaW Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 A co tu dzisiaj tak pusto?????? wszystkich gdzieś wymiotło czy serial przeniesiono?????? :roll: Quote
Basenji Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery A zatem kontynujemy przesłuchanie. Co oskarżona może zamiałczeć o przygotowaniu do skoku? A kolega pies nadal drąży ten temat w poszukiwaniu jakiejś grupy.... Nie udzieliłam obywatelowi syjamskiemu głosu. Jak machnę ogonem.... Proszę dalej przesłuchiwać Rudą. Kto zlecił Rudej i Mruczysławowi zrobienie skoku? Nie wiem dokładnie, widziałam go tylko w ciemności - i te niesamowite pałające oczy. Ale co to był za zwierz ? no, ja się zadaję tylko z kotami ! Aha, czyli jednak ktoś był? cdn zdrówko Quote
dbsst Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ło ma prawdziwa wrecz "polityczna bijatyka" "Ale co to był za zwierz ? " ale twarrrdy charakterrrr :D ;) Quote
gugu Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 "no,ja sie zadaje tylko z kotami!".....super..... Quote
AnkaW Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 To mamy nową tajemniczą postać. Ciekawe kto to? Quote
M10M Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 No, no... Znowu nowy wątek, nowe postacie (?)...... Będzie się działo :D Quote
baskomaniak Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Witam, jestem NUKA. Niedawno skończyłam 2 latka. Moi przodkowie, podobnie jak odtwórcy roli Inspektora Piesiaka, wywodzą się z Afryki. Możliwe, że nasi pra-pra-pra-dziadowie się znali, może nawet razem polowali na lwy. Na planie serialu na pewno znalazłabym wspólny język z Panem Fingalem. Grać u jego boku byłoby dla mnie wielkim zaszczytem. Uwielbiam rozwiązywać skomplikowane zagadki, jestem niezłomna i zdecydowana w działaniu. Udział w tym serialu to coś dla mnie... BASKO: Zaprezentuj się teraz przed kamerą, zobaczymy jak ona cię "widzi"... EVE: Nuka, a tak przykładowo, w jakiej roli widziałabyś się najlepiej ? - Najlepiej? Hmmm... To... chyba... BASKO: No, śmiało... gdzie Twoje zdecydowanie ? OK... Zagrać inspektora... takiego jak Piesiak... ...marzenie... wręcz piramidalne marzenie... EVE: No chyba nie myślisz zostać dublerką dla Piesiaka ? BASKO: "Piramidalne", powiadasz ? ... No to proszę, zapoznaj się z tym tekstem... i spróbuj zagrać nam taką postać... Jupiiiii, to coś dla mnie... ... Quote
Anakin Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Alle superrrrr!!!!!! Piesiak będzie nauczycielem Nuki?????? Quote
Ewelinaa Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Odcinki sa super !!!! Mój afganek Astonek jest super jestem godna podziwu !!! , jak on się szybko tekstu uczy hehehe ;) Quote
M10M Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Czy Nuka to rodezyjczyk? One chyba nie latają na uszach :D :D :D ? I czy "piramidalne" oznacza, że będzie grać w egipskich piramidach (akcja zatoczy szerszy krąg), czy chodzi tylko o piramidę przed Luwrem? Czekam z napięciem na rozwiązanie coraz większej liczby zagadek :D Quote
Basenji Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Dziękuję Wam moi polscy przyjaciele, że zgodziliście się spotkać w sprawie wywiadu dla telewizji francuskiej. Ja jeszcze nie występowałam w TV, ale jeżeli ten wywiad pomoże mi w karierze..... Wrrrrrrr. Lissie, uspokój się! Byliśmy w Louvrze i zauważyliśmy wysokie stężenie czarnej magii oraz masę gryzoni. L'Hund twierdzi... L'Hund jest moim, hm, sedecznym przyjacielem :iloveyou: ..i dlatego chętnie pomogę Ci Inspektorze Piesiaku. Mnie także martwi coraz większa liczba gryzoni. A ty, Lissie, byłaś już w naszej relacji - o psie skaczącym z wieży... Ojej! Naprawdę? I jak wypadłam? Hm, odjazdowo! Thally, będę potrzebował pewnych danych..... cdn 03-01 zdrówko Quote
Recommended Posts