gugu Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='baskomaniak'] *autor: Evelina Evelinko,baskomaniak,Basenji wielkie dzieki za wszystko co robicie,że nasze psiorki maja tak niepowtarzalna okazje uczestniczyć w tak wspaniałej zabawie, Kikunia bardzo dziekuje za kreciołka,bardzo jej sie podobało i ma nowych przyjaciół..... :wink: a pancie duma rozpiera...... :P Quote
Basenji Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Wzywam na świadka Rudosława Kota! Czy przysięgasz miauczeć całą prawdę? Miałułału Który z komisarzy ma pytania? Teraz moja kolej! Czy świadek zna Mruczysława i Rudą? Jasne proszę komisarza! Kiedyś z Rudą dzieliłem wszystko, upolowane wRUBLE, przysmaki ze śmietnika a nawet pchły. Wszystko dostawała ode mnie ta... Do rzeczy! Było nam dobrze! Wiele dla niej robiłem. Ale nie pozwalałem sobą pomiatać! No a potem nie wiem skąd zainteresowała się Mruczysławem! Wiadomo, że zaimponowało jej jego biało-czarne futerko. Arystokrata jeden.... Czyli Ruda manipulowała Rudosławem i Mruczysławem? Mną się jej nie udało, ale tego tam owinęła sobie koło ogona! A ten głupek zupełnie zszedł na psy! Bo zagryzę :evilbat: A czy Ruda namawiała Rudosława do jakowychś skoków? Noooooooo, ja to se na kotki skakałem od czasu do czasu .... Biega mi o przestępstwa! A to! Tak trochę, namawiała mnie, żebym podkradał coś niecoś z rybnego, albo ludziom z balkonów A czy mówiła coś o podkradaniu jedzenia psom? No nie, ona na to była za głupia! Ludzie gadają na takie: blondynka! Kłamiesz! Koty są mądre! I to sama Ruda wymyśliła! Nie,Ruda! Nigdy w życiu! Kłamiesz! cdn zdrówko Quote
LAZY Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Rewelacja!!! Karuzela jest super! Podziwiam Wasze umiejętnosci!:modla: :klacz: Quote
AnkaW Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Evelinko, baskomaniak Basenji :buzi: :buzi: Gizmo i Hary na karuzeli wyglądają super. Harry dosiadł konia hahaha. Wszystkie zwierzaki wyglądają na bardzo szczęśliwe :lol: Kolejny odcinek intrygujący. Rudosław na tak ważne przesłuchanie w golfiku przyszedł? I z Rudej chce blondynke zrobić. Coś z tymi kotami nie tak :evil: Quote
Evelina Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ale sie ciesze, ze karuzelka sie Wam podoba :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
malawaszka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 haha superanckie odcineczki nowe :angel: :angel: :angel: a karuzelka :laola: aż by się samemu chciało pokręcić :lol: Quote
agabass Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 No Basenji komisja się rozkręca, co to będzie co to będzie czekamy na kolejne informacje. Przesłuchania w toku. Pozdrawiam Quote
maga18 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='baskomaniak'] *autor: Evelina :laola: :laola: super!! moj Toffik na karuzeli :D :D :D :D :angel: :angel: :angel: Quote
M10M Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A mnie to ten wykrywacz kłamstw interesuje.... :D Quote
Lukusia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Czyli Shrek się już nie załapie? :sadCyber: :puppydog: Quote
Basenji Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Lukusia napisał(a):Czyli Shrek się już nie załapie? :sadCyber: :puppydog: No przecież już Baskomaniak pisał, że nie. Zdrówko Quote
Weron_ciau Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 M10M napisał(a):A mnie to ten wykrywacz kłamstw interesuje.... :D ten wykrywacz kłamie czy mówi prawdę :lol: ? ;) Karuzela bomba! Quote
bellatriks Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Dobra, zgłaszam do serialu następne foty Halki&Harnasia: Ja i Halka Ja i Harnaś Biegnąca Halka Basenji, Basko: kiedy następny casting jakiś??? Niekoniecznie tych 2 dziubasków.. Quote
Basenji Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Francja - Paryż ....Kochanie, to tutaj umówiłeś się na to spotkanie? I jak poznasz tego L'Hunda? Tak Lissie, na Moście Zakochanych. Ja nie wiem jak on wygląda, ale on nas ponoć już widział. O ilę się nie mylę to będzie ten.... Bonjour Inspektor Piesiak. Jestem L'Hund - naczelny pies muzeum. Miło mi. A to moja Lissie. Przywitaj się dziecinko! Szczek&łapa Jakie to ważne sprawy zmuszają szefa tak szacownej instytucji jak Muzeum Louvre spotykać się ze skromnym piesiakiem z dalekiego kraju? Czy nie zauważyłeś Drogi Inspektorze czegoś dziwnego w trakcie zwiedzania Francji? Hm, statystycznie macie dużo szczurów i mało kotów na jednego psa. Czy o to chodzi? Niesamowite! Właśnie o to. A zwłaszcza o nasze muzeum. Czy zgodzicie się na spacer do Louvru i rozmowę tam? Brzmi to ciekawie. Już te wczasy i lenistwo zaczyna mnie trochę drażnić. Czy za tym stoi propozycja współpracy? Nie śmiałem o to prosić........ cdn 1 zdrówko Quote
Basenji Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Na razie robić ładne fotki i czekać. Jak będzie następny casting to się go ogłosi. Nie wcześniej. Evelina i Baskomaniak mają teraz ważniejsze sprawy na głowie :evilbat: zdrówko Quote
bellatriks Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Brawo, Basenji!!!Super odcinek!!! :klacz: Poczekam cierpliwie Owczarka: wcale nie jesteś brzydka!!!!! Nie wolno kłamać!! :nono: Quote
bellatriks Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Max jest bardzo fotogeniczny. Świetnie wygląda na tej karuzeli Quote
Guest bernulka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 o i mój gruby konduktor! Dziękuje :buzi: paździoszki :lol: Quote
Lukusia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Śliczne... :D A czy potem jak ktoś b edzie szukał nowych psów do serialu mogę Shrekowi zarezerwować jedno miejsce?.. :lol: Quote
Anakin Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Inspektor Piesiak jest super!!!!!!! Jestem Jego nową fanką!!!!!!! Kiedy następny odcinek??? :fadein: Quote
bellatriks Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Anakin napisał(a):Inspektor Piesiak jest super!!!!!!! Jestem Jego nową fanką!!!!!!! Kiedy następny odcinek??? :fadein: właśnie. Kiedy dalej zobaczymy komisję i Piesiaka??? Quote
maga18 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 super odcinek...a aktorzy jakim akcentem zapodają ;) Quote
Recommended Posts