Lukusia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 A ja mam pytanko. Czemu przy tematach KOCIOKWIK są te buźki? Quote
bellatriks Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Lukusia']A ja mam pytanko. Czemu przy tematach KOCIOKWIK są te buźki? ja nie wiem: idz z tym do Basenjiego-on Ci powie. A kiedy kolejny odcinek??? Niecierpliwię się już!!!! Quote
M10M Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ten paryżanin wyszedł Wam rewelacyjny - jaka klasa..... :D I zaczyna się ciekawa akcja na froncie francuskim - fajnie :P Quote
AnkaW Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ale Inspektorek pieknie mruzy oczęta. Jak rozmarzony kiciuś. Odcinki coraz ciekawsze :lol: Quote
dbsst Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Rewelacja odcinek ja za starych dobrych czasow ;) Quote
Basenji Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Zwracam uwagę przedstawicielom komisji zasiadającym po moich bokach, że mają dbać o obiektywność a nie promować swoje organizacje. Wzywam oskarżoną Rudą do złożenia zeznań. Ale proszę wysokiej komisji ja już wszystko wymiałczałam! Please! Oskarżonej nie udzielono jeszcze głosu. A poza tym, w świetle zeznań świadków musimy dowiedzieć się wielu rzeczy! Proszę powiedzieć oskarżona, czy zaprzecza, że przed znajomością z Mruczysławem kociła się po okolicy z Rudosławem? No taaaak, ale to był taki przelotny romansik, zaledwie jakiś roczek. I o mnie nie dbał, nie przynosił mi codziennie ptaszków czy rybek z rybnego! A czy Mruczysław to zagwarantował? Mruczysław, jak mu kazałam to robił dla mnie wszystko! Aha! A jak się żyło oskarżonej z Mruczysławem? Oj biednie, biednie! (beep, beep) Ale jak widać po oskarżonej i Mruczysławie, to boczki są jakieś wypchane! Będzie parę kilo nadwagi, nieprawdaż? A nie skąd, jadamy tylko kartofelki, jakieś muszki i w ogóle to taka głodowa dieta! (beep, beep) Niech Ruda nie kłamie, bo jej w klatce zabraknie nawet tych kartofelków! Czyli zaproponowano Rudej organizację napadu na mienie piesiackie, nieprawdaż? No taaak, ojej to znaczy nie, nie! cdn zdrówko Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ej a moze Ruda w ciazy jest?? Beda małe Mruczysławy :D ahh ale ten moj Toffik inteligentnie mowi... a w domu na takiego nie wyglada :lol: SUPER!!! Quote
Basenji Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [quote name='maga18']ej a moze Ruda w ciazy jest?? Beda małe Mruczysławy :D ahh ale ten moj Toffik inteligentnie mowi... a w domu na takiego nie wyglada :lol: SUPER!!! Nie dałaś mu na to szansy! Przed kamerą zmienił się diametralnie! Zdrówko :cry: Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 w takim razie zrobie sobie big brothera w domu :lol: moze wtedy blysnie inteligencja :wink: Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 czekam na nastepny odcinek... jestem ciekawa czy Ruda jest w ciazy?? a jesli tak to z kim :o ale numer jak z Inspktorem :wink: :lol: :evilbat: Quote
Basenji Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Dzien dopry pansztwu przed ekranami, pszeszaszam - to te sztuczne kurszczaki zompki mnie siem wyginają - wylonczcie to sipko! cdn zdrówko Quote
Kalunia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 A jednak Komcia sepleni! :lol: :lol: :lol: Wyrazy podziwu z niskim ukłonem dla realizatorów najlepszego serialu! :buzi: :thumbs: :D :D :D Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 :o oooo jak szybko :lol: a nie mowilam ze sepleni!!!! to bylo widac od razu ;););) Quote
Koma Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 agabass napisał(a):ach te kurcze udka na złość mi robi :onfire: chcij dobrze a tu masz :roll: Quote
Savannah Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 czasem mu sie zdarza 8) Pzdr Villarica Siberians Quote
Lukusia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Powtarzam pytanko/a? :) Czy potem będzie ranking i będzie można zgłaszać zwierzęęęęę? :lol: I dlaczego jest ta buźka?! Quote
Basenji Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 :zly7: Buźka- żebyś mogła zadać takie pytanie. I czytaj informacje - bo inaczej oblejesz maturę! Zdrówko Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 agabass napisał(a):UCHUHU GROŹNY BASENJI AŻ STRACH SIĘ BAĆ hehe, tak samo pomyślałam :lol: Quote
Basenji Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Odpocznijmy sobie trochę moi drodzy. Zanim wejdziemy do środka, chciałbym przedstawić tobie Inspektorze i tobie Lissie parę faktów.... Dobrze słuchamy z uwagą. Piesiaku, ale tu jest tyle kotów!. Mogę sobie przegryźć z jednego? Please? Lissie! Paryż był od czasów Napoleona bardzo zaszczurzonym miejscem i dlatego my psy musimy tolerować koty, które rozwiązują w specyficzny dla siebie sposób problem gryzoni. Ale wracajmy do rzeczy. Jak wiecie Lovre jest miejscem, gdzie od stuleci gromadzi się skarby kultury narodowej i światowej... ...także te ukradzione? ....hm, my to we Francji nazywamy zabezpieczaniem dziedzictwa światowego. Niestety, od jakiegoś czasu zbiory są zagrożone przez coraz większą plagę gryzoni. Nasze koty - strażnicy nie dają sobie z nimi rady. Ostatnio myszy zaatakowały Giocondę - ze strachu jej uśmiech zmienił się w grymas przerażenia! Musieliśmy na jej miejsce powiesić kopię! .......................... Co gorsza - koci strażnicy zaczynają znikać w tajemniczy sposób. Boją się wchodzić do niektórych działów - zwłaszcza starożytnych. Nie wspomnę o plotkach o mumii! Coś jak filmowy Belfegor? No tak. Hm, ten tego, może przejdziemy do środka? Z przyjemnością - prowadź L'Hundzie! ........... Lissie, zachowuj się, bo ci tę łapkę odgryzę, jakem Piesiak! cdn 02-01 zdrówko Quote
Recommended Posts