Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lukusia']A ja mam pytanko.
Czemu przy tematach KOCIOKWIK są te buźki? ja nie wiem: idz z tym do Basenjiego-on Ci powie.
A kiedy kolejny odcinek??? Niecierpliwię się już!!!!

Posted

Komisja Śledcza d/s Afery
Zwracam uwagę przedstawicielom komisji zasiadającym po moich bokach, że mają dbać o obiektywność a nie promować swoje organizacje.
Wzywam oskarżoną Rudą do złożenia zeznań.

Ale proszę wysokiej komisji ja już wszystko wymiałczałam! Please!
Oskarżonej nie udzielono jeszcze głosu. A poza tym, w świetle zeznań świadków musimy dowiedzieć się wielu rzeczy!

Proszę powiedzieć oskarżona, czy zaprzecza, że przed znajomością z Mruczysławem kociła się po okolicy z Rudosławem?
No taaaak, ale to był taki przelotny romansik, zaledwie jakiś roczek. I o mnie nie dbał, nie przynosił mi codziennie ptaszków czy rybek z rybnego!
A czy Mruczysław to zagwarantował?

Mruczysław, jak mu kazałam to robił dla mnie wszystko!

Aha! A jak się żyło oskarżonej z Mruczysławem?
Oj biednie, biednie! (beep, beep)
Ale jak widać po oskarżonej i Mruczysławie, to boczki są jakieś wypchane! Będzie parę kilo nadwagi, nieprawdaż?
A nie skąd, jadamy tylko kartofelki, jakieś muszki i w ogóle to taka głodowa dieta! (beep, beep)
Niech Ruda nie kłamie, bo jej w klatce zabraknie nawet tych kartofelków!
Czyli zaproponowano Rudej organizację napadu na mienie piesiackie, nieprawdaż?

No taaak, ojej to znaczy nie, nie!

cdn

zdrówko

Posted

[quote name='maga18']ej a moze Ruda w ciazy jest?? Beda małe Mruczysławy :D

ahh ale ten moj Toffik inteligentnie mowi... a w domu na takiego nie wyglada :lol:

SUPER!!!

Nie dałaś mu na to szansy!
Przed kamerą zmienił się diametralnie!
Zdrówko :cry:

Posted

Odpocznijmy sobie trochę moi drodzy. Zanim wejdziemy do środka, chciałbym przedstawić tobie Inspektorze i tobie Lissie parę faktów....
Dobrze słuchamy z uwagą.
Piesiaku, ale tu jest tyle kotów!. Mogę sobie przegryźć z jednego? Please?
Lissie!

Paryż był od czasów Napoleona bardzo zaszczurzonym miejscem i dlatego my psy musimy tolerować koty, które rozwiązują w specyficzny dla siebie sposób problem gryzoni. Ale wracajmy do rzeczy.
Jak wiecie Lovre jest miejscem, gdzie od stuleci gromadzi się skarby kultury narodowej i światowej...

...także te ukradzione?
....hm, my to we Francji nazywamy zabezpieczaniem dziedzictwa światowego. Niestety, od jakiegoś czasu zbiory są zagrożone przez coraz większą plagę gryzoni. Nasze koty - strażnicy nie dają sobie z nimi rady. Ostatnio myszy zaatakowały Giocondę - ze strachu jej uśmiech zmienił się w grymas przerażenia! Musieliśmy na jej miejsce powiesić kopię!
..........................
Co gorsza - koci strażnicy zaczynają znikać w tajemniczy sposób. Boją się wchodzić do niektórych działów - zwłaszcza starożytnych.
Nie wspomnę o plotkach o mumii!

Coś jak filmowy Belfegor?
No tak. Hm, ten tego, może przejdziemy do środka?
Z przyjemnością - prowadź L'Hundzie!
...........
Lissie, zachowuj się, bo ci tę łapkę odgryzę, jakem Piesiak!

cdn
02-01
zdrówko