agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 o kurcze ale akcja co to będzie co się dzieje z kotami co tu zrobić czy inspektor trafi na jakieś ślady :roll: Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 a jakie wycieczki za nimi :lol: a inspektor dumny jak feniks czy jakoś tak :lol: Quote
Lukusia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Fajny odcinek :wink: Komeczka seplenieczka.. :lol: Quote
AnkaW Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 EXTRA, ale kociambrów w tym Paryżu :lol: :lol: :lol: A Komeczka :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Kalunia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ło kurde! Do czego to doszło.. psy beda szukac kotów, lub co ghorsza- pomagac im? :lol: Ps. Takze nie myslalam, ze w Paris'u tle kotowatych, no no no! Quote
bellatriks Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 malawaszka napisał(a):hahhaha Lissa jaka podrywaczka :lol: Nio niezła... i spryciula taka!!!! wie kogo ma uwodzić :lol: Quote
Labradorka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Jeżeli poszukujecie jakiejś aktorki (np. do roli przynęty na kota [tfu, ale wstręciuch ze mnie!!!]) proponuję kandydaturę swojego chomiczka :lol: :lol: :lol: Wycięłam foto bo i tak się nie przyda a po co ma zajmować stronke. Quote
Evelina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='Labradorka']Jeżeli poszukujecie jakiejś aktorki (np. do roli przynęty na kota [ tfu,ale wstręciuch ze mnie!!!]) proponuję kandydaturę swojego chomiczka :lol: :lol: :lol: A jaki ze mnie ? 8) Aktorow juz nie angazujemy. Nabor zakonczony. :roll: Quote
Labradorka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ok, nie ma sprawy... PS. Kiedy następny odcinek?? 8) 8) 8) :lol: Quote
Evelina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Labradorka napisał(a):PS. Kiedy następny odcinek?? 8) 8) 8) :lol:Niebawem 8) Na ogol jeden dziennie :D A warto ogladac, bo bedzie sie dzialo, ojjjjj bedzie 8) Quote
gugu Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='Evelina'] A warto ogladac, bo bedzie sie dzialo, ojjjjj bedzie 8) Evelina czyżby znowu jakas niespodzianka??? :P Quote
Basenji Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Louvre ....jesteśmy w galerii egipskiej. Za nami rzeźby lwów, które strzegły świątyń różnych bogów a zwłaszcza...... .....znowu koty, ale jakieś duże.... Jakoś nie widać tu specjalnie gryzoni. Mamy tu specjalną obsadę kotów- strażników, jako że kolekcje antyczne traktujemy ze szczególną uwagą. Patrzcie - gdzie zniknął ten strażnik?! O matko suko! Czary jakieś? My, w laickiej Francji w takie coś nie wierzymy, ale....... ...chyba powinniście się zacząć bać! Może przez ten wasz laicki brak poszanowania tradycji obudziliście siły, których istnienia ani mocy nie jesteście w stanie pojąć! Piesiaku, może wyjdźmy na świeże powietrze! Jakoś zapachniało stęchlizną..... cdn 02-02 zdrówko Quote
M10M Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 O rany! Wcięło mi Koteckę! :wink: Muszę z nią pogadać, może mi powie, jak wyglądały te efekty specjalne. :D Swoją drogą - słyszałam o francuskich pieskach ale, że mam francuskie koty to nawet nie wiedziałam. A w ogóle, to wielkie brawa dla pomysłodawców i realizatorów - coraz ciekawiej...... :D Quote
gugu Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Basenji wielkie brawa za animacje..... SUEPEROSKIE... :P Quote
Basenji Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Pretensje lub gratulacje za animacje przesyłajcie Evelinie i Baskomaniakowi. Ja tu tylko nadaję. Zdrówko :lol: Quote
dbsst Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 :o o qrcze archiwum X :o jestem przerazona co sie stalo z kotem Quote
bellatriks Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Basenji nie mało:mnie nie było!!!!!!!!! Ale SSSSSUUUUUPPPPPEEEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AnkaW Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Jejku - znikający kot :o :o :o I Lissa coś się chyba wystraszyła. Co to dalej będzie????? Quote
Koma Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Super! :D A ten kot... :hmmmm: dziwne.... :-? :lol: Quote
Recommended Posts