Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło kurde! Do czego to doszło.. psy beda szukac kotów, lub co ghorsza- pomagac im? :lol:

Ps. Takze nie myslalam, ze w Paris'u tle kotowatych, no no no!

Posted

Jeżeli poszukujecie jakiejś aktorki (np. do roli przynęty na kota [tfu, ale wstręciuch ze mnie!!!]) proponuję kandydaturę swojego chomiczka :lol: :lol: :lol:

Wycięłam foto bo i tak się nie przyda a po co ma zajmować stronke.

Posted

[quote name='Labradorka']Jeżeli poszukujecie jakiejś aktorki (np. do roli przynęty na kota [ tfu,ale wstręciuch ze mnie!!!]) proponuję kandydaturę swojego chomiczka :lol: :lol: :lol: A jaki ze mnie ? 8)
Aktorow juz nie angazujemy. Nabor zakonczony. :roll:

Posted

Louvre
....jesteśmy w galerii egipskiej. Za nami rzeźby lwów, które strzegły świątyń różnych bogów a zwłaszcza......
.....znowu koty, ale jakieś duże....

Jakoś nie widać tu specjalnie gryzoni.
Mamy tu specjalną obsadę kotów- strażników, jako że kolekcje antyczne traktujemy ze szczególną uwagą.
Patrzcie - gdzie zniknął ten strażnik?!
O matko suko! Czary jakieś? My, w laickiej Francji w takie coś nie wierzymy, ale.......
...chyba powinniście się zacząć bać! Może przez ten wasz laicki brak poszanowania tradycji obudziliście siły, których istnienia ani mocy nie jesteście w stanie pojąć!
Piesiaku, może wyjdźmy na świeże powietrze! Jakoś zapachniało stęchlizną.....

cdn
02-02
zdrówko

Posted

O rany! Wcięło mi Koteckę! :wink:
Muszę z nią pogadać, może mi powie, jak wyglądały te efekty specjalne. :D
Swoją drogą - słyszałam o francuskich pieskach ale, że mam francuskie koty to nawet nie wiedziałam.

A w ogóle, to wielkie brawa dla pomysłodawców i realizatorów - coraz ciekawiej...... :D