Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kalunia']hahahahaha :lol: super!
Ps. Zdradzcie mi na uszko, co tak szeptaliscie? Paskud pary z pyska nie chce puscic ;)

Proszę bardzo:
Ja powiedziałem: psss...psss...psss...psss...,
a usłyszałem: psss...psss...psss...psss...
:wink:
Walerka zresztą już wszystko wie... 8)
A swoją drogą, nie kuś Walerki żadnymi smakołykami,
ona i tak Ci nic nie powie... 8)
Obiecała trzymać jęzorek za ząbkami. :wink:

Pozdrawiam.
:D

Posted

O rany, numery z ogniem? co tu się będzie działo? Waleriana chyba bardzo trudną rolę komandoski dostanie, taaakie tajemnice. Już nie mogę się doczekać. :lol: :lol:

Posted

Komisja Śledcza d/s Afery
Wnioskuję o zamknięcie obrad naszej komisji. Myślę, ze ponad wszelką wątpliwość ustaliliśmy winę Mruczysława i Rudej. Ale ze względu na to, że nie chodzili do szkoly, są kotami i............

......A ja wnioskuję o powołanie na świadka QdłatkaZębatka. Jest to świadek, którego ostatnio odszukały psy na koty! Wiem, że świadek ma nam wiele do powiedzenia!

...a ja w imieniu kociej.....
Cicho! Niech QdłatekZębatek gada!

Czy świadek zna Mruczysława i Rudą?
Tak! Razem kiedyś dzieliliśmy biedę i pchły!
Co świadek wie o powiązaniach oskarżonych z elementami przestępczymi?
No cóż, te kociambry wielokrotnie podpadały pod paragrafy, ale są to raczej poczciwiny. Ruda to typowa blondynka, która dla swiecidełek i pełnej michy zrobi wszystko.
Wiem, że od jakiegoś czasu widywała się z jakimś kociambrem z lepszej dzielnicy!

Czy QdłatekZębatek wie z kim?
Jasne, ale o tym za chwilę. Mruczysław chyba zaczął coś podejrzewać i prosił mnie, żebym śledził Rudą!
Pewnego wieczora przydybałem Rudą w luksusowym śmietniku koło Makdonałdsa jak gadała z jednym takim. Gość się maskował w cieniu, ale i tak udało mi się go obejrzeć w całości!
A jak się dowiedziałem, że Mruczysław i Ruda wplątali się w tą aferę, pomyślałem, że muszę powiedzieć wszystko Inspektorowi Piesiakowi lub jego psom na koty. A jak oni zagwarantowali mi pełną ochronę, to stwierdziłem, ze się nie boję niczego!

Czyli kto to był?

cdn

zdrówko

Posted

Mysle, ze to bedzie Kociamber Hilton. Potentat firmy z akcesoriami i smakołykami "Hilton". Ma kocia wiile na jednym z drzew i prywatny (!) smietnik na tyłach jednego z francuskich hiper-marketów "Ąszą", poniewaz sam jest francuzem...

Posted

O jejku :o mój Timon - Qdłatek Zębatek :lol: :lol: został świadkiem. Wielkie dzięki, :P :P i widzę że tak samo rozgadany jak i w domu. Oby tylko nie nakwiczał jakiś głupot z tą jego fantazją.

Posted

AnkaW napisał(a):
O jejku :o mój Timon - Qdłatek Zębatek :lol: :lol: został świadkiem. Wielkie dzięki, :P :P i widzę że tak samo rozgadany jak i w domu. Oby tylko nie nakwiczał jakiś głupot z tą jego fantazją.

Nie kwiczy głupot,
a perfekcyjnie wygłasza swoją kwestię zgodnie ze scenariuszem.
TIMONEK jest bardzo zdolnym i wszechstronnym aktorem,
a niebezpieczne sceny wykonał sam, bez pomocy kaskadera. 8)
Pozdrawiam.
:D

Posted

Już się tych "niebezpiecznych" scen doczekać nie mogę. Czekam i czekam i czekam.... Tyle, że Koteckę w muzeum wcięło... A gdzie te ognie (mam nadzieję, że nie piekielne)?
I jak - u licha - połączą się wątki komisji i Paryża??? :roll:

Posted

A teraz chwila na reklamę!

Przerywąmy naszą trąsmisję z Komisji Ślędczej d/s Afery aby zapręzentować Wam, drądzy DogoWidzowie szereg wspąniałych prąduktów.
Zapewnę pamiętącie, że jeszcze niedawno, Wasza ulubiąna reporterka bardzo sepleniłła.
Otóż, po użyciu wspąniąłłego preparatu do gięętkich zębów, wylęczyłłam się z tęgo prąblemu :evilgrin:
Wspaniąłe jągurty do żęębów firmy NąneDąne, nię tylko usztwnią zęęby i dziąsła alę jęszcze ujędnią jęęzyk,
czego i Wam, drągie dogomaniączki życzę.

cdn

zdrówko

Posted

Basenji, kupony na zestawy do testowania specyfiku rozsylasz ? :lol:

A propos reklam, moze ja mam zwidy :oops: , ale gdy weszlam na Dogo reklama damskich majtek sie pojawila. :o :lol:

Posted

Lukusia napisał(a):
Eve, może masz zwidy... Może to reklama damskich majtek dla psów - suczek :lol: :lol:
No nie, noooo, damska pupe od suczej jeszcze odrozniam :oops:
Sie zastanawiam, czy ma to zwiazek z jogurtem na zeby reklamowanym przez Basenji :oops: