dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Basenji']......a to dopiero początek....... zdrówko :lol:Widzisz Dbsst co za przewrotna z niego bestia, a niedawno mowil, ze wkrotce koniec :lol: hehehe lubie ta jego zmiennosc charakteru nigdy nie wiem czyego sie moge po nim spodziewac Basenji wazelinka dobra cio ;) :lol: Quote
Evelina Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):hehehe lubie ta jego zmiennosc charakteru nigdy nie wiem czyego sie moge po nim spodziewac A mowia, ze to kobieta zmienna jest :hmmmm: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Evelina napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe lubie ta jego zmiennosc charakteru nigdy nie wiem czyego sie moge po nim spodziewac A mowia, ze to kobieta zmienna jest :hmmmm: oj Evelina kazdy mezczyzna ma cos z kobiety ;) Quote
Evelina Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):oj Evelina kazdy mezczyzna ma cos z kobiety ;)Co, co ? :oops: Ze pozytek i przyjemnosc to wiem, ale cos jeszcze ? :oops: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Evelina napisał(a):dbsst napisał(a):oj Evelina kazdy mezczyzna ma cos z kobiety ;)Co, co ? :oops: Ze pozytek i przyjemnosc to wiem, ale cos jeszcze ? :oops: hehehehehehe :lol: :lol: no nie wiem moze..................................zmiennosc ;) Quote
Evelina Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 dbsst napisał(a):no nie wiem moze..................................zmiennosc ;)A Ty w kolko o tym samym :roll: Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='dbsst']no nie wiem moze..................................zmiennosc ;)A Ty w kolko o tym samym :roll: dzis mam taki nastroj ;) zmienny Quote
Basenji Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 No no, jaka psychologia. Poproszę o więcej. Czyżby szkoła profesora Cosmo Saltany i doktora Owena Tuby? Zdrówko :lol: Quote
Basenji Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Posterunkowy Farik: What's up, Doc?? Doc: Fine, fine, I'm fine, fine Basenji: Ej, gamonie, to inny film! Mylicie teksty! bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Quote
Basenji Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Posterunkowy Farik: Doktorze, co z QdłatkiemZębatkiem? Doktor: Jest w ciężkim stanie, z powodu szoku i przejedzenia. Siostro: okład i paczkę Laxigenu. Czy będzie mógł zeznawać? Jasne, Suko przewodnicząca. Za parę chwil Chcemy szybko ogłosić wyrok dla całego tego gangu! I pomyśleć, że inspiratorzy siedzieli koło mnie, wrrrr! cdn zdrówko Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no i oplulam monitar zlotym nektarem rewelacja Basenji ostrzegaj w tytule ze komedia leci ;) Quote
M10M Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Czy ta pomyłka dotycząca tekstów oznacza, że już trwają prace nad kolejnym serialem??? :D Quote
grygy Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 O bOshe, jak zobaczyłem doktorków jak badają qdłatka to splulem monitor :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: ZAjeeee..fajny odcinek :lol: :lol: :lol: Quote
Basenji Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Przepraszam za brudne monitory :oops: Zdrówko Quote
Basenji Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Drądzy Dągowidząwie, tu wasza ręporterka Gumka. Komisja Śledcza d/s Afery, po sensacyjnym ujawnieniu inspiratorów napadu na mienie piesiackie zębrała się na zamkniętym posiędzęniu. Spąwądował to dądatkąwo fakt, że węzwany na świątka naczęlny mąskięwski strużujący Ciękoszęwicz ąlał Kąmisję, tłumącząc się pchłami i pąlowaniem na żubry. Czękamy na ręzultaty posiędzenia. ........................................ A więc, o to cą pądsłuchałam: Kąty inspirątorzy - dostąli po trzy ląta psiej budy ąraz obowiązkowo codzięnnie pąrcja jągurtu NąneDąne. Mruczysław i Ruda otrzymąli po miesiącu szkąły ągility ąraz zakaz zbiżania się do kąści. Wyrąki zostaną wykąnane natychmiast. cdn?? Już chyba tego starczy, nieprawdaż? BASENJI Zdrówko Quote
baskomaniak Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 AST'y na dzisiejszej wystawie w Warszawie "zgarnęły" I miejsce w PARACH HODOWLANYCH. Ciekawe co chciały powiedzieć tym gestem.. Może... "Wystawa, że... paluszki lizać" ...a może miały na myśli serial, a może jego główną bohaterkę... :niewiem: ...stałem za daleko :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Kocikwik II czyli ..... W apartamencie hotelowym w Paryżu Zobaczmy Lissie, co tam w wiadomościach...... .... o, reporterka Gumka szczęka o pracach Komisji! Pewnie jeszcze nic nie wyjaśnili.... Wow, ale akcja! No, moi chłopcy spisali się na medal! Tak jak myślałem, to ta kocia mafia chciała zagarnąć mienie piesiackie a potem władzę w Dogomanii! Ale biedny ten świadek, dobrze, że tylko zemdlał ze strachu. O, są wyroki! Trzy lata budy i łańcucha - mam nadzieję, że odejdzie im trochę chrapka na władzę. Szkoda mi trochę Mruczysława i Rudej!. Dobrze, że dostali ten odwyk od kości. Mam nadzieję, że oboje zrozumieją, gdzie ich miejsce w Dogospołeczeństwie. Jestem przekonany, że się zresocjalizują. W sumie to poczciwe pchlarze. No, ale my musimy się pomału zbierać. cdn 04-00 zdrówko Quote
M10M Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No dobra, namieszali w komisji i udają, że jest OK :D Moja czarna kotka odegrała czarny charakter i to jest też OK. Nawet te budę z łańcuchem przeżyje (kotka, nie ja) - zaopiekuje się w niej bezdomnymi szczurami.... Ale co z tym ogniem? I dlaczego wcięło Koteckę w Luwrze? I dlaczego gryzonie w tym Paryżu? No dlaczego???? Quote
agabass Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 ale się porobiło oby tylko bandyci nie uciekli Quote
grygy Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Basenji napisał(a):Łańcuch jest gruby. Zdrówko :x Oj rany a ty nie oglądałeś nigdy DEjwiA KopErFilda ?? :lol: :lol: Quote
M10M Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 A ja nadal pytam: Ale co z tym ogniem? I dlaczego wcięło Koteckę w Luwrze? I dlaczego gryzonie w tym Paryżu? No dlaczego???? Quote
Recommended Posts