M10M Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Basenji napisał(a): Ważne, że kot kłamczuch - żadne Wasze insynuacje mu nie pomogą! Kot to kot i wszystko na ten temat :D Quote
Basenji Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Kochani widzowie! Komisja wydawała się popadawać w komisyjną rutynę, bo przecież mamy też inne komisje, jak te do spraw Wróblenu czy ZUPu, nie wspominając o komisji d/s afery Kiciusia Rybina...... Ale jednak śledczym udało się ustalić jednoznacznie, że niektórzy z oskarżonych ewidentnie kłamią, że są powiązani ze sobą nie tylko poprzez życie na kocią łapę................. .......ale też i niektórzy ze śledczych mają jakiś brud za paznokciami..... Co więcej........................................... ........ kończąc więc dodam, że w dziedzinie afer przesuwamy się do czołówki europejskiej; nasi komisarze otrzymują już propozycje z zagranicznych parlamentów i nie tylko. Dla Dogotelewizji oraz stacji zagranicznych szczekała........ cdn zdrówko cdn Zdrówko Quote
maga18 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 :klacz: super!! chyba pora zmienic nazwe TV na DogoWorld ;) Quote
Basenji Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Ale mało coś Wam się ten serialik podoba, bo widać, że mało osób zagląda tu! Zdrówko :( Quote
dbsst Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 hihihi Komka jak pieknie wyszla olllalla pieknie w telewizorni wyglada :D Quote
gugu Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Basenji serial sie bardzo podoba,az dech zapiera.......sledze cały czas.... :P Czekam równiez na dalszy ciag castingu...... :lol: Quote
agabass Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Basenji podoba się podoba, ale się ostatnio rozleniwiłeś i tylko fury Ci w głowie. Do roboty i akcja :wink: Quote
Koma Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Basenji napisał(a):Ale mało coś Wam się ten serialik podoba, bo widać, że mało osób zagląda tu! Zdrówko :( e tam ,ja zaglądam regularnie :lol: i brawo dla mojej Komeczki :klacz: :D Quote
LAZY Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Oj widze, ze rezyser czuje sie neidoceniony...Panie Basenji przepraszamy :modla: i prosimy o wybaczenie... :oops: Quote
Kalunia Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Ja tu codziennie wpadam i z zapartym tchem ogladam kolejne odcinki, a nie odzywam sie własnie przez ten brak oddechu :lol: :wink: Ps. Dopisuje sie do grona osob, ktore oczekuja castingu 8) Quote
AnkaW Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Basenji napisał(a):Ale mało coś Wam się ten serialik podoba, bo widać, że mało osób zagląda tu! Zdrówko :( Oglądamy serialik z zapartym tchem, tylko jak nic się nie dzieje to nie komentujemy :oops: I co z ta karuzelą??? A Komka jak stara wyjadaczka, żadnej tremy :D :D :D :angel: Quote
Basenji Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 .......a tymczasem we Francji.......... ...Kochanie, zerknij no w telewizorek. Ich telewizja pokazuje naszą komisję........... O! faktycznie, zrób trochę głośniej! .................... Taaak, Mruczysław i Ruda wreszcie stanęli przed wymiarem sprawiedliwości! Ciekawe tylko, czy starczy komisarzom wytrwałości i cywilnej odwagi w walce z kocią mafią. O jakiej mafii mówisz? Koty są zdolne tylko do irytujacego miałczenia i drapania po oczach. Już zapomniałaś Kiciusia Rybina? ........... Popatrz tylko na tego czarnego kociambra z komisji. Coś dziwnie go broni........... Ale chyba nie wracamy do kraju? Kto wie, kto wie!?! cdn 01-00 zdrówko Quote
LAZY Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Extra...jestem pełna podziwu dla tak wspanialej grafiki!!! Brawo! :klacz: Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 no nie jaki klimatyczny odcinek ciekaw co sie bedzie dzialo jak sie skoncza dogo newsy :D :oops: Quote
baskomaniak Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='dbsst']no nie jaki klimatyczny odcinek ciekaw co sie bedzie dzialo jak sie skoncza dogo newsy :D :oops: Ja wiem ... 8) ... w rogu ekranu pojawi się kwadracik... :wink: Pozdrawiam :D Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='dbsst']no nie jaki klimatyczny odcinek ciekaw co sie bedzie dzialo jak sie skoncza dogo newsy :D :oops: Ja wiem ... 8) ... w rogu ekranu pojawi się kwadracik... :wink: Pozdrawiam :D i beda momenty ;) :D hurra hurra tylko zeny swiatlo nie zgaslo ;) :oops: Quote
baskomaniak Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 dbsst napisał(a):baskomaniak napisał(a):... ... w rogu ekranu pojawi się kwadracik... i beda momenty ;) :D hurra hurra tylko zeny swiatlo nie zgaslo ;) :oops: Miałem na myśli ekran telewizora plazmowego wiszącego na ścianie... :wink: Pozdrawiam :D Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 baskomaniak napisał(a):dbsst napisał(a):baskomaniak napisał(a):... ... w rogu ekranu pojawi się kwadracik... i beda momenty ;) :D hurra hurra tylko zeny swiatlo nie zgaslo ;) :oops: Miałem na myśli ekran telewizora plazmowego wiszącego na ścianie... :wink: Pozdrawiam :D eeeeeeeee nieeeeeeeeeee co mnie tam ta droga wyczesana plazma interesuje ja kce kisc uczuc tych mlodych zobaczyc ;) Quote
maga18 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Basenji napisał(a):Ale mało coś Wam się ten serialik podoba, bo widać, że mało osób zagląda tu! Zdrówko :( ja zagladam 8) nawet zawsze mi sie udaje jako pierwszej nowy odcinek zobaczyc :angel: :laola: :laola: Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Basenji napisał(a):Będzie! Zdrówko :D ale co bedzie czy bedzie zakochana para czy bedzie droga plazma ;) Quote
Evelina Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='LAZY']Extra...jestem pełna podziwu dla tak wspanialej grafiki!!! Brawo! :klacz: [quote name='dbsst']no nie jaki klimatyczny odcinek Quote
AnkaW Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Ale mają tam fajnie :o A te różowo czarne pudełka to zakupy Lissy? :roll: Quote
Recommended Posts