Ewelinaa Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Po długiej obecności na Forum widze że mnie u sporo ominęło newet mój psiak ASton :(((((( Kurcze basenji ty to masz talenta extra !!!!!!!!!! Quote
AnkaW Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Gizmo ma tak słodziudką mordeczkę i niewinne spojrzenie że wszyscy będą odpowiadać na jego pytania jak na spowiedzi. [color=red]GIZMO NA PRZEWODNICZĄCEGO KOMISJI[/color] Quote
maga18 Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [color=blue][size=6]GIZMO Z TOFFIM NA PRZEDSTAWICIELI KOMISJI[/size][/color], jako przedstawiciele łysych ;) Quote
Basenji Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='Ewelinaa']Po długiej obecności na Forum widze że mnie u sporo ominęło newet mój psiak ASton :(((((( Kurcze basenji ty to masz talenta extra !!!!!!!!!![/quote] Dzięki. Ale mój talent w stosunku do talentu animatorów to betka! Zdrówko :lol: Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='maga18'][color=blue][size=6]GIZMO Z TOFFIM NA PRZEDSTAWICIELI KOMISJI[/size][/color], jako przedstawiciele łysych ;)[/quote] Jak najbardziej im sie to należy..... :lol: Quote
baskomaniak Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [size=2]reżyser[/size]: Proszę się przedstawić? [color=red] [i]Jestem Sonia...[/i][/color] [color=darkblue][size=2]animator[/size]: Widzę, że masz ze sobą chustę dogomaniacką[/color] [color=red] [i]Tak, lubię ją nosić i jestem z niej dumna[/i][/color] [size=2]reżyser[/size]: Zaprezentuj się przed kamerą. [img]http://img208.echo.cx/img208/6658/castingsuczkasonia8hb.gif[/img] [size=2]reżyser[/size]: Dziękujemy, to nam wystarczy. *** [color=darkblue][size=2]animator[/size]: Wiesz, co pomyślałem, że... no i ta chusta dogomaniacka...[/color] [size=2]reżyser[/size]: To tu jesteśmy zgodni ... [color=darkblue][size=2]animator[/size]: OK, to odhaczam ...[/color] Pozdrawiam. :D Quote
gugu Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Sonia i ta chusta.....rewelacja....[img]http://manu.dogomania.pl/emot/brawa.gif[/img] Quote
M10M Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Gizmo - cudeńko ale i Soni nic nie brakuje - wyjątkowo elegancka dama.... :D Quote
Basenji Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Inspektor:[i] Lissa, popatrz tam........., do licha, gdzie ona się znowu podziała?[/i] ............... [i]Przepraszam, czy nie widzieliście pięknej blond suczki? Parlez vous piesiacki?[/i] ............ [color=green][i]Patrzcie na szczyt Wieży Eiffla!![/i][/color] ......... Inspektor: [i]Wow, co ta blond suczka wyrabia![/i] [color=indigo][i].....Oj to coś dla mnie........[/i][/color] [img]http://img259.echo.cx/img259/1907/0005paryzlissaskaczezwiezyspdo.gif[/img] cdn 005 Zdrówko Quote
Teba Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Super! Hihi. a kiedy odcinek z moja rudziutka :> bo Nukusia z lapki na lapke tylko przeskakauje i sie juz doczekac nie moze :P Quote
maga18 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 zakupy taaaaaa.... ja tu widze ze blond suczka woli sporty ekstremalne ;) 8) Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 ło matko Lilith wariuje z milosci do Insektora to sie nazywa zar uczuc a Inspektor jaki troskliwy milosc mu sluzy nie dosc ze sie uspokoil to jeszcze zaczyna coraz bedziej przypominac idealnego kandydata na meza niesamowite co ta milosci i co ta wiosna czyni z psow ;) :lol: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 ach i zapomnialam dodac ze Inspektorowa ;) :lol: ma wspanialy gust cudownie dobrala spadochron pod kolor oczu ;) Quote
Ewelinaa Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No nie ten odcinek to mnie robroił totalnie jest supper !!!! Quote
maga18 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='dbsst']ło matko Lilith wariuje z milosci do [color=red][b]Insektora[/b][/color] to sie nazywa zar uczuc[/quote] [b]Dbsst[/b] do insektora szczegolnie ;) Nie ma to jak miłośc bez pcheł :lol: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='maga18'][quote name='dbsst']ło matko Lilith wariuje z milosci do [color=red][b]Insektora[/b][/color] to sie nazywa zar uczuc[/quote] [b]Dbsst[/b] do insektora szczegolnie ;) Nie ma to jak miłośc bez pcheł :lol:[/quote] hahahahaha dobra jestem coraz absurdalniejsze bledy robie hahahahah no coz musicie mnie koffac taka bledna hahahahahha ;) Quote
Patka Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 rzadko bywam ostatnio na DOGO, ale nadrobiłam wszystkie zaległości i usmiałam sie przednio!!!!! Po prostu ukłony i pokłony dla ekipy :) Quote
Lotos Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Wow Sonia wygląda jak prawdziwa modelka! A Lilith w tym odcinku w zupełności jej dorównuje :wink: Niech żyje wiosna :D Quote
ajka Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 ten odcinek jest superkowy!!!, bardzo mi się podobają takie odważne kobiety, przepraszam suczki :wink: . Brawa dla odważnej Lilith (cóż za temperament!) i twórców serialu :klacz: Quote
Weron_ciau Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Nie no BOSKIE! Coraz więcej animacji...bajerów bomba! Quote
Koma Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Ten odcinek jest po prostu NIESAMOWITY!!! :cunao: Wy to macie pomysły, zazdroszczę, ja bym nigdy na coś takiego nie wpadła!!! hahahahahahahah, ekstra!! A ten spadochron super! Takie są teraz modne z tym bajeranckim napisem! :D :D :D Quote
Evelina Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Koma']A ten spadochron super! Takie są teraz modne z tym bajeranckim napisem! :D :D :D[/quote]Wiadomo, moda prosto z Paryza à la Dogo :lol: Quote
Recommended Posts