Evelina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='gugu'][b]Evelina[/b] w tobie nadzieja..... :P[/quote]Nie mylisz sie 8) Quote
gugu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [b]Evelina[/b] te serialiki sa tak odjazdowe ze nie rozumiem czemu jest takie opóznienie.... :( zrób z tym porządek.... Quote
gugu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [b]baskomaniak[/b] jak ci się mój psiaczek podoba??Foty są wyżej.... :lol: Quote
Evelina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='gugu'][b]Evelina[/b] te serialiki sa tak odjazdowe ze nie rozumiem czemu jest takie opóznienie.... :( zrób z tym porządek....[/quote]Jak zobaczysz nastepne odcinki to dopiero bedzie odjazd 8) Quote
gugu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [b]Evelina[/b] i już mnie ciekawosc zżera,jesli chłopacy się nie streszczą to ja dostane szału......powyrywam se wszystkie włosy z głowy..... :roll:albo psiaka oskubie..... Quote
arnika Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 :puppydog: <--Ekipo szanowna, takie oczka robimy [size=2](dawać oczka maślane!) [/size] Quote
baskomaniak Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='Evelina']...Jak zobaczysz nastepne odcinki to dopiero bedzie odjazd 8)[/quote] :o :o :o Czyżby serial pojawił się już na czarnym rynku? :roll: Może to Mruczysław i Ruda z celi aresztu maczają w tym łapki ? :roll: Już niedługo przestaną się ich trzymać takie numery... :wink: Pozdrawiam :D Quote
bellatriks Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Darujcie sobie, czekajmy na kolejny odc,który miał być już dziś i mam nadzieję,że tak się stanie Quote
gugu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [b]baskomaniak[/b] to jakieś wolne zarty,ja wiem ze to długi wolny weekend ale słowo to słowo..... :lol: Quote
Basenji Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 Przepraszam za opóźnienia w serialaCH, ale dopiero co wróciłem z Bydgoszczy ze zlotu tuningowego. Tam się dopiero działo! Ale następny odcinek już dzisiaj. Zdrówko :lol: Quote
gugu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [b]Basenji[/b] nie niestety tylko bardzo dobrze,my nadal czekamy,uzbrojeni jestesmy juz w broń.... :wink: Quote
gugu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [b]baskomaniak[/b] i [b]Basenji[/b] czy wy macie tego samego psiaka??hmmm... Quote
baskomaniak Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='gugu'][b]baskomaniak[/b] to jakieś wolne zarty,ja wiem ze to długi wolny weekend ale słowo to słowo..... :lol:[/quote] Właśnie, ten weekend... :roll: Ale widzę, że reżyser już jest :D Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='gugu'][b]baskomaniak[/b] i [b]Basenji[/b] czy wy macie tego samego psiaka??hmmm...[/quote] [size=2]Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta,[/size] [b]nie mamy tego samego psiaka [/b] :wink: Pozdrawiam :D Quote
bellatriks Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Skoro jesteście obaj, to dawajcie tego Inspektora Piesiaka,bo pogryzę!! P.S. Czy w najbliższym czasie dostępne będą na rynku gadżety z Piesiakiem? Jakieś plakaty, fotokoszulki, kubki...? Quote
gugu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 no moze proste......hmmmmm....to ja se pomysle.... :wink: Quote
Koma Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Tego samego psiaka to chyba nie, ale chyba tej samej rasy, jeśli mnie oko nie myli ;) Quote
arnika Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='Basenji']Przepraszam za opóźnienia w serialaCH, ale dopiero co wróciłem z Bydgoszczy ze zlotu tuningowego. Tam się dopiero działo! Ale następny odcinek już dzisiaj. Zdrówko :lol:[/quote] jak było w bydgoszczy?? czy psiur też się załapał jako element tuningu? :wink: Quote
bellatriks Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='Koma']Tego samego psiaka to chyba nie, ale chyba tej samej rasy, jeśli mnie oko nie myli ;)[/quote] Komka, na poprzedniej stronie jest wypowiedź Baskomaniaka: [color=green]Nie mają tegi samego psa[/color] Quote
Guest bernulka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No to czekamy na nowiutki odcinek. Herusia czeka i wzdycha do inspektora psiaka ogądając powtórki poprzednich odcinków :lol: DAWAĆ ODCINEK :evilbat: paździoszki :lol: Quote
arnika Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 no wiecie dziewczyny, przestancie się już kompromitować brakeim zakulisowej wiedzy o twórcach serialu :lol: hmm a może tak jakieś pisemko zacząc wydawać opisujące ploteczki z prywatnego życia aktorów.. [size=1]i twórców :evilbat: [/size] Quote
bellatriks Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Właśnie! Basenji, Baskomaniak, dalibyście już ten nastepny odcinek,co!? Czas nam się dłuży, bo wyczekujemy. Albo mam lepszy pomysł: napisz mi na maila 5 min. przed tym jak będziedz chciał opublikować kolejny odc. tylko nie za późno,bo nie przeczytam. A z reszta i tak okaże się, że wyemitowaliście go 1 min. po tym jak ja wyłączyłam kompa.. Quote
arnika Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 co Ekipa na to? nawet mam już tytuł - "jak pies z kotem" :evilbat: Quote
bellatriks Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Dobra, załóż temacik i redaguj, ja sie nie nadaję,kompletnie nie znam się na redagowaniu czegokolwiek Quote
Recommended Posts