maga18 Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 brzmi zachecajaco ;) dajcie z siebie wszytsko!!!!!!!!!!! :D w takim razie uzbroje sie w cierpliwosc 0X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugu Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Chłopaki,my kobitki z natury jestesmy niecierpliwe ale skoro to ma być na skale dotąt niespotykana na Dogo to warto poczekac... :P [b]Basenji[/b] i [b]boskomaniak[/b] magiki z was na skale swiatowa.... :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnika Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 hmm może na ibiza party chłopaki ruszają? czy parów ma szansę wybić się z pozycji lampki? bo jeśli tak to mam nowe zdjęcia, tym razem dobrej jakości, nie wstawiam, bo nie chcę zaśmiecać serialowego wątku, ale na maila chętnie podeślę. no chłopak straszne parcie na szkło ma :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='gugu']Chłopaki,my kobitki z natury jestesmy niecierpliwe ale skoro to ma być na skale dotąt niespotykana na Dogo to warto poczekac... :P [b]Basenji[/b] i [b]boskomaniak[/b] magiki z was na skale swiatowa.... :lol:[/quote] Niebawem przekonacie się, że nie tylko my... 8) Oglądajcie uważnie... :wink: Pozdrawiam. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugu Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [b]baskomaniak[/b] już wierze w to że bedzie zajefajny serialik.... :P superosko...aż się boje.... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajka Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='baskomaniak'] ale produkcja jednego odcinka wymaga czasu... :roll: ... a scenariusz jest bardzo bogaty. Nowe odcinki już Oglądacie, a nasza ekipa robi wszystko, by codziennie pojawił się przynajmniej jeden odcinek. Niezależnie od nowych odcinków serialu, w odcinkach "casting'owych" Zobaczycie również relacje z pracy na "planie zdjęciowym" i czekają Was niespodzianki... [size=2][b]To będzie serial na skalę dotąd niespotykaną w "Dogomanii", a może nie tylko...[/b][/size] :wink: Pozdrawiam. :D[/quote] EEE to ja widzę,że przy emisji "Kociokwiku II" ruszyła też pełną parą promocja i reklama tegoż. Nie zdziwię się jeśli jadąc do pracy zobaczę gdzieś bilbord z rekalmą serialu. Bardzo by mi się to podobało :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basenji Posted April 29, 2005 Author Share Posted April 29, 2005 A skąd dowiedziałaś się o tych bilbordach? Kto ci wyklepał? Zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajka Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='Basenji']A skąd dowiedziałaś się o tych bilbordach? Kto ci wyklepał? Zdrówko[/quote] moja intuicja,z którą żyję w zgodzie :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelinaa Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Weron_ciau']chchłopaki szybko bo nam już się nudzi.... nei mamy co ogladac no i chcemy zobaczyc nowe gwiazdy...[/quote] Cierpliwości, wiem, że ogląda się szybko, ale produkcja jednego odcinka wymaga czasu... :roll: ... a scenariusz jest bardzo bogaty. Nowe odcinki już Oglądacie, a nasza ekipa robi wszystko, by codziennie pojawił się przynajmniej jeden odcinek. Niezależnie od nowych odcinków serialu, w odcinkach "casting'owych" Zobaczycie również relacje z pracy na "planie zdjęciowym" i czekają Was niespodzianki... [size=2][b]To będzie serial na skalę dotąd niespotykaną w "Dogomanii", a może nie tylko...[/b][/size] :wink: Pozdrawiam. :D[/quote] A ja Cię podziwiam bo stworzenie takiego scenariusza wymaga sporo czasu i pomysłu (natchnienia)!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRa_ Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Ooo Supra się dostała :angel: i to bez patrzenia na nią :lol: :lol: Yeah! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ooo Supra się dostała :angel: i to bez patrzenia na nią :lol: :lol: Yeah! :wink:[/quote] Bez przesady, obejrzałem ją sobie na korytarzu, jak stała w kolejce do prezentacji w castig'u... :wink: Pozdrawiam. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weron_ciau Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='Ewelinaa'][quote name='baskomaniak'][quote name='Weron_ciau']chchłopaki szybko bo nam już się nudzi.... nei mamy co ogladac no i chcemy zobaczyc nowe gwiazdy...[/quote] Cierpliwości, wiem, że ogląda się szybko, ale produkcja jednego odcinka wymaga czasu... :roll: ... a scenariusz jest bardzo bogaty. Nowe odcinki już Oglądacie, a nasza ekipa robi wszystko, by codziennie pojawił się przynajmniej jeden odcinek. Niezależnie od nowych odcinków serialu, w odcinkach "casting'owych" Zobaczycie również relacje z pracy na "planie zdjęciowym" i czekają Was niespodzianki... [size=2][b]To będzie serial na skalę dotąd niespotykaną w "Dogomanii", a może nie tylko...[/b][/size] :wink: Pozdrawiam. :D[/quote] A ja Cię podziwiam bo stworzenie takiego scenariusza wymaga sporo czasu i pomysłu (natchnienia)!!!!![/quote] No włąśnei te pomysły...ruchome odcinki i w ogóle BOMBA [b]CIErpliwie czekamy! [/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='Weron_ciau']... No włąśnei te pomysły...ruchome odcinki i w ogóle BOMBA [b]CIErpliwie czekamy! [/b][/quote] Aby była jasność, scenariusz jest dziełem reżysera... :klacz: :klacz: :klacz: ... i jest tak BOMBOWY, że aż chce się "kręcić" te sceny. Pękałem ze śmiechu, jak go czytałem... [img]http://www.manu.dogomania.pl/emot/Spasc_z_krzesla.gif[/img] Wasze pupile znakomicie sprawdzają się w roli aktorów... Już w trzecim odcinku Ktoś z Was zobaczy swojego pupila w roli... 8) Pozdrawiam. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 No a ja czekam na ten serial i czekam... :hmmmm: Chyba się zgłosze z reklamacją, że za rzadko mój kochany serial puszczają!! :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='Koma']No a ja czekam na ten serial i czekam... :hmmmm: Chyba się zgłosze z reklamacją, że za rzadko mój kochany serial puszczają!! :roll:[/quote] Przecież już leci Pozdrawiam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugu Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [b]baskomaniak[/b] wysłałam ci priwa....pleaseee....odbież... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='gugu'][b]baskomaniak[/b] wysłałam ci priwa....pleaseee....odbież...[/quote] już Ci odpowiedziałem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 [quote name='baskomaniak']Przecież już leci Pozdrawiam :D[/quote] No leci, leci ale jakoś tak rzadko... Wiem, że długo trwa "nagranie" jednego odcinka, ale jak ja taka niecierpliwa jestem. :lol: Chipsy jest, cola jest, oczy wlepione w monitor a serialu nima :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basenji Posted April 30, 2005 Author Share Posted April 30, 2005 Bądźcie cierpliwi. To naprawdę wymaga masę czasu każdej z naszych ekip. Odcinki będą pojawiały się systematycznie, ale nie po kilka dziennie. Nie jesteśmy ekipą z Brazylii, która robi 10 odcinków gniota dziennie. Prosimy też o uwagi i komentarze (nieskromnie rzeknę - zachwyty).Zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelinaa Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Weron_ciau']... No włąśnei te pomysły...ruchome odcinki i w ogóle BOMBA [b]CIErpliwie czekamy! [/b][/quote] Aby była jasność, scenariusz jest dziełem reżysera... :klacz: :klacz: :klacz: ... i jest tak BOMBOWY, że aż chce się "kręcić" te sceny. Pękałem ze śmiechu, jak go czytałem... [img]http://www.manu.dogomania.pl/emot/Spasc_z_krzesla.gif[/img] Wasze pupile znakomicie sprawdzają się w roli aktorów... Już w trzecim odcinku Ktoś z Was zobaczy swojego pupila w roli... 8) Pozdrawiam. :D[/quote] w roli ... czekamy z niecierpliwością !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basenji Posted April 30, 2005 Author Share Posted April 30, 2005 Inspektor: [i]Patrz Lisso, przelatujemy nad Paryżem, a tam w oddali to Bazylika Sacre Coeur! Pięknie się błyszczy w słońcu, prawda?[/i] [color=darkblue]Lissa: [i]Tak kochanie, ale dla mnie Paryż to sklepy :iloveyou: , boutiki, kafejki i przygoda![/i][/color] Inspektor: [i]Ale zgodziłaś się, że zaczniemy od zwiedzania. Chcę zwłaszcza iść do Louvre'u.[/i] [color=darkblue]Lissa: [i]No dobrze....[/i][/color] [img]http://img256.echo.cx/img256/5593/02paryzscena01przylot3tt.gif[/img] cdn. zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelinaa Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 :laola: Extra kolejny odcinek ruszyła :):):) D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRa_ Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Świetny odcinek! Popieram Lisse z zakupami :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bernulka Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Świetne! Czekamy na dalsze odcinki!! paździoszki :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M10M Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Nowe wątki miłosne???? :iloveyou: Extra :klacz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts