dbsst Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 hahaha juz sie nie moge doczekac jak beda chodzic po sklepach ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawaszka Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 hahaha ale wypas - nawet widoq za oknem sie rusza :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelinaa Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Basenji !!! Ty to masz pomysły ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 super!!! :angel: kupcie mi cos na tych zakupach ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weron_ciau Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Boutiki hmmm nasze pupilki pewnie jako obsługa co ;) Haha super! A ta BAzylika ;) Dla Mnei [b]BOMBA[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Ciekawe co sobie Lissa w butikach zażyczy? :D Już mnie ciekawość zżera co dalej sie stanie. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 O ja [b]zdrajca[/b] przeokropny, tydzień tu nie zaglądałam, błagam o przebaczenie :modla: . Już nadrobiłam zaległości, ogłądałam z zapartym tchem :o i myślę, ze przez niedobrą pańcię moje potforki nie wyleciały z serialu i jakąś chociaż małą rólkę dostaną. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelinaa Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 [quote name='Koma']Ciekawe co sobie Lissa w butikach zażyczy? :D Już mnie ciekawość zżera co dalej sie stanie. :)[/quote] Ciekawe ciekawe ... Pewnie wrócą spłukani z $ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 [quote name='arnika']...czy parów ma szansę wybić się z pozycji lampki? bo jeśli tak to mam nowe zdjęcia, tym razem dobrej jakości, [b]nie wstawiam, bo nie chcę zaśmiecać serialowego wątku, ale na maila chętnie podeślę[/b]. no chłopak straszne parcie na szkło ma :lol:[/quote] [b]Proszę bardzo.[/b] [size=2][b]Mail na tą zaletę, że nie ogranicza wielkości grafiki, a więc i jej obróbka jest łatwiejsza. Zatem przy tej okazji, poproszę również o zdjęcia w możliwie najlepszej jakości i wielkości: [/b][/size] [b]M10M[/b] - całej postaci pieska [color=blue]Hamleta[/color], [b]bermulka[/b] - również całej postaci [color=blue]Hery[/color] [b]Koma[/b] - pełną i siedzącą postać suczki [color=blue]Komki[/color] Podaję zatem mój mail: [email][email protected][/email] [size=2](dla ułatwienia bardzo proszę dopisać własny nick i imię pieska) [/size] Pozdrawiam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnika Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 :D już wysyłam i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnika Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Ekipa ma przepełnioną skrzynkę 8) tu jest link do ablumów [url]http://photobucket.com/albums/y156/paroow/[/url] zzipowane spróbuję może przesłać jutro :lol: pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelinaa Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Fajne zdjąćka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bellatriks Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Ale mnie, kochani Basenji i Baskomaniak, wciągnęliście!!!! Teraz już nie patrzę na Tv ani nawet na Animal Planet ani Discovery Science!!!! P.S. Niedawno się(właściwie dzisiaj) zainteresowałam serialem,a może za kilka tygodni wpadnę w weekend do dziadka i jego 2 podhalanów i może uda mi się cyknąć jakieś fotki,to ewentualnie też bym podesłała i może by się na coś przydały...? A właściwie,to tata by fotki zrobił, bo ta cyfrówka z allegro,to taka,że kicha! W ogóle tym się nie umiem obsługiwać. Mamusiu Bernulko:czemu mi wcześniej nie powiedziałaś, że tu nadają taki świetny serial. Basenji,jak Wy to robicie..??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Przepełnienie może być chwilowe, skrzynka opróżniana jest na bieżąco. Istnieje jednak ograniczenie wielkości przesyłki z załącznikiem [b]do 9 MB[/b]. Pozdrawiam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bellatriks Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Obym nie zapomniała. Ale jeśli w ogóle zdjęcia będą, to najpredziej za miesiąc,bo raczej w czasie bajblizszych 2tyg. to ja i brat zielona szkola, potem cośtam jeszcze i jeśli będzie ładne pogodo,to może pojedziemy, zrobimy sesję i podeślemy do mistrza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelina Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 [quote name='bellatriks']Obym nie zapomniała. Ale jeśli w ogóle zdjęcia będą, to [b]najpredziej za miesiąc[/b],bo raczej w czasie bajblizszych 2tyg. to ja i brat zielona szkola, potem cośtam jeszcze i jeśli będzie ładne pogodo,to może pojedziemy, zrobimy sesję i podeślemy do mistrza[/quote]Ojjj, zeby to nie byla musztarda po obiedzie 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bernulka Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Wysłałam fotki do Baskomaniaka 8) paździoszki :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotos Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Świetny serial! Zostałam nową fanką :lol: A teraz będę oryginalna i zapytam: kiedy następny odcinek? 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Zdjęcia również wysłałam i czekam na kolejne odcinki! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelinaa Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 [quote name='Lotos']Świetny serial! Zostałam nową fanką :lol: A teraz będę oryginalna i zapytam: kiedy następny odcinek? 8)[/quote] Ciepliwości nie ma co popędzac i tak sporo pracytrzeba w niego włożyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bellatriks Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 My chcemy nowe odcinki!!! My chcemy nowe odcinki!!! My chcemy nowe odcinki!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotos Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 [quote name='Ewelinaa'][quote name='Lotos']Świetny serial! Zostałam nową fanką :lol: A teraz będę oryginalna i zapytam: kiedy następny odcinek? 8)[/quote] Ciepliwości nie ma co popędzac i tak sporo pracytrzeba w niego włożyć[/quote] Muszę popędzać przynajmniej mają motywację 8) Jak nikt nie będzie popędzał to pomyślą że się nie podoba. I co wtedy? :smhair2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bellatriks Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Nie mogą pomysleć,że się nie podoba. Przecież widać z jakim entuzjazmem przyjmowany jest każdy nowy odcinek!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasavera Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Czekamy na następny odcinek :angel: :angel: :angel: Dobra robota :thumbs: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bellatriks Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Oj, czekamy, czekamy z niecierpliwością Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts