Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Maszaberlo, allegro oczywiście będzie, ale w przeciągu 2-3 dni ;) mam teraz gorszy okres na uczelni i muszę się trochę z dogo rozbraniać ;) ale będzie :) zapisuję zaras w kajecie lub na kartce ;)

To czekam cierpliwie i z gory dziekuje :)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Jestem i zaznaczam ;)
Piękny psiak z tego Znajdka :)

Myrkurku:loveu:
Piekny i bardzo bardzo smutny
Tak bardzo sie cieszy jak ma kontakt z czlowiekiem a teraz siedzi sam w boksie w lecznicy:-(

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Sądząc z opis Maszaberli dot. jego sierści, mądrego spojrzenia i przede wszystkim sposobu zachowania też myślę, że to pies, który się zgubił i ma dobry dom :roll:

każdy pies na początku swej tułaczki jest zazwyczaj zadbany i najedzony, jakby właśnie wyszedł przed chwilą z domu na spacer...a później, gdy życie nie pieści, już nie:-(

Masza, ja dorzucę jednorazowo te 20 zł od Rudzika(stojącego w kolejce do hotelu 150 lat), bo na razie więcej nie mam:shake: jak coś mi wpadnie, to dołożę jeszcze. No i 10 zł na hotel miesięcznie, jakby co.

Posted

Byłam wczoraj na Placu Zawiszy.

Ani śladu informacji, że ktoś Znajdka szuka :shake:

Widziałm tylko ogłoszenia, które wieszał Kris.
Smutna prawda zajrzała mi w oczy. Ktoś jednak tego psa porzucił :angryy::placz:

Pojadę tam dziś po pracy. Rozwieszę plakaty.

Moja deklaracja to jednorazowa wpłata, przynajmniej na razie :oops:

Posted

Niekoniecznie porzucił, pies mógł się czegoś przestraszyć albo pobiec za suką i wskoczyć do tramwaju lub autobusu, więc dobrze by było porozwieszać plakaty w różnych dzielnicach Warszawy. Dobrałam się na chwilę do komputera u kogoś więc napisałam. Mogę się mylić, ale można spróbować, proszę kto może i gdzie może niech porozwiesza plakaty i w lecznicach, psa mogą poznać lekarze. Miałam już taki przypadek z suczką, że nie mogłam znalezć właściciela i poznał ją lekarz.

Posted

bico napisał(a):

Masza, ja dorzucę jednorazowo te 20 zł od Rudzika(stojącego w kolejce do hotelu 150 lat), bo na razie więcej nie mam:shake: jak coś mi wpadnie, to dołożę jeszcze. No i 10 zł na hotel miesięcznie, jakby co.

Tak Madziu, juz to wczoraj zaznaczylam - dziekuje :loveu:

Posted

Masz, dopiero teraz tu dotarłam, ale będę z wami. Zobaczę jak z finansami w czerwcu, bo na razie doszłam do dna ;-) a nawet niżej. Mam nadzieję, ze domek szybko sie znajdzie, pies jest taki piękny!

Posted

sonikowa napisał(a):
Masz, dopiero teraz tu dotarłam, ale będę z wami. Zobaczę jak z finansami w czerwcu, bo na razie doszłam do dna ;-) a nawet niżej. Mam nadzieję, ze domek szybko sie znajdzie, pies jest taki piękny!

Dzieki Pat :loveu:
Bieda chyba w kazdej kieszeni niestety ale trzeba biedaka jakos ratowac:-(

Posted

Wpadam,zeby zobaczyć co już załatwiłyście i czy jakiego nowego numeru popisowego nie ustawiacie:cool3:
Powodzenia!
A rozmawiałaś już z ronją?...ciekawość mnie kąsa:evil_lol::roll:

Posted

zuzlikowa napisał(a):

A rozmawiałaś już z ronją?...ciekawość mnie kąsa:evil_lol::roll:

Ronja jest bardzo ok :)
Ale niestety od wczoraj ma zajety kojec, ma jeszcze porozmawiac z mezem...
Moze sie uda :oops:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Ronja jest bardzo ok:)
Ale niestety od wczoraj ma zajety kojec, ma jeszcze porozmawiac z mezem...
Moze sie uda :oops:

Takie wrażenie i ja odnosiłam:lol:...wiem,że z tym trzeba się zawsze spieszyć!
No to trzymamy kciuki,żeby się udało!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Takie wrażenie i ja odnosiłam:lol:...wiem,że z tym trzeba się zawsze spieszyć!
No to trzymamy kciuki,żeby się udało!

Ustalona stawka z Ronja i Znajdek pojdzie juz tydzien po kastracji do Ronji:multi:
Bedzie mial miejsce w takim pomieszczeniu gdzie jest kanapa, czasem korzystaja z komputera wiec nie bedzie sam
Maz Ronji chyba nie pracuje wiec caly wolny czas poswieca psom, oni maja (jesli dobrze zrozumialam) 3 czy 4 psy hotelikowe w kojcach wiec wydaje mi sie ze Znajdek bedzie mial calkiem dobrze bo bedzie w budynku
To bardzo fajna babka

Romeczko dziekuje, to dzieki Tobie wszystko:loveu:

Posted

Maszaberla napisał(a):
zapowiada sie typowo klubowo :evil_lol: tylko pieniedzy brak :-(

Nie,no tylko nie płacz proszę!
Szukamy pieniążków...troszeńkę jest zdeklarowanych...jeszcze pokażemy przystojniaka(a przecie to bardzo godny men!)...dozbieramy kochana...uszarpiemy się,ale dozbieramy...a w międzyczasie za domkiem solidnym się rozejrzymy! Ale tylko solidnym!
Dobrej nocy pesymistkom...optymistkom też:loveu:

Posted

[quote name='Maszaberla']Masz racje :loveu:
Juz rozsylam wici gdzie sie da, jutro Kris jedzie z nim do TV zeby pokazac Znajdka w naszej lokalnej TV w kaciku psich zgub :roll:

...to może niech też po cichu przemyci informację,że to nie tylko znajdek ,ale i ...SZUKACZEK...domu szuka!:cool3: