MyrkurDagur Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jestem i zaznaczam ;) Piękny psiak z tego Znajdka :) Quote
Maszaberla Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 __Lara napisał(a):Maszaberlo, allegro oczywiście będzie, ale w przeciągu 2-3 dni ;) mam teraz gorszy okres na uczelni i muszę się trochę z dogo rozbraniać ;) ale będzie :) zapisuję zaras w kajecie lub na kartce ;) To czekam cierpliwie i z gory dziekuje :) Quote
Maszaberla Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Jestem i zaznaczam ;) Piękny psiak z tego Znajdka :) Myrkurku:loveu: Piekny i bardzo bardzo smutny Tak bardzo sie cieszy jak ma kontakt z czlowiekiem a teraz siedzi sam w boksie w lecznicy:-( Quote
Brysio Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/1962617_znajdek.html www.kokosy.pl/ogloszenie/44014 www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/cPath/27_80/iID/1668 www.4lapy.pl/przegladaj-8092.html www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3186541&cid=170 www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=18002 www.eoferty.com.pl/id126677.html Quote
mtf zalesie Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 zostaw zdjecie na paluchu moze ktos tam bedzie szukal Quote
Maszaberla Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Brysio, wielkie dzieki :loveu: A na Paluchu oczywiscie plakacik juz dawno powieszony Quote
ketunia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witam, deklaruje 50 zl miesiecznie na psiaczka. Serdecznie pozdrawiam Quote
bico Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Negri_2008 napisał(a):Sądząc z opis Maszaberli dot. jego sierści, mądrego spojrzenia i przede wszystkim sposobu zachowania też myślę, że to pies, który się zgubił i ma dobry dom :roll: każdy pies na początku swej tułaczki jest zazwyczaj zadbany i najedzony, jakby właśnie wyszedł przed chwilą z domu na spacer...a później, gdy życie nie pieści, już nie:-( Masza, ja dorzucę jednorazowo te 20 zł od Rudzika(stojącego w kolejce do hotelu 150 lat), bo na razie więcej nie mam:shake: jak coś mi wpadnie, to dołożę jeszcze. No i 10 zł na hotel miesięcznie, jakby co. Quote
Negri_2008 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Byłam wczoraj na Placu Zawiszy. Ani śladu informacji, że ktoś Znajdka szuka :shake: Widziałm tylko ogłoszenia, które wieszał Kris. Smutna prawda zajrzała mi w oczy. Ktoś jednak tego psa porzucił :angryy::placz: Pojadę tam dziś po pracy. Rozwieszę plakaty. Moja deklaracja to jednorazowa wpłata, przynajmniej na razie :oops: Quote
bajk21. Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Niekoniecznie porzucił, pies mógł się czegoś przestraszyć albo pobiec za suką i wskoczyć do tramwaju lub autobusu, więc dobrze by było porozwieszać plakaty w różnych dzielnicach Warszawy. Dobrałam się na chwilę do komputera u kogoś więc napisałam. Mogę się mylić, ale można spróbować, proszę kto może i gdzie może niech porozwiesza plakaty i w lecznicach, psa mogą poznać lekarze. Miałam już taki przypadek z suczką, że nie mogłam znalezć właściciela i poznał ją lekarz. Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 ketunia napisał(a):Witam, deklaruje 50 zl miesiecznie na psiaczka. Serdecznie pozdrawiam Ketunia, nie wiem jak Ci dziekowac:loveu: - to b.duzo Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 bico napisał(a): Masza, ja dorzucę jednorazowo te 20 zł od Rudzika(stojącego w kolejce do hotelu 150 lat), bo na razie więcej nie mam:shake: jak coś mi wpadnie, to dołożę jeszcze. No i 10 zł na hotel miesięcznie, jakby co. Tak Madziu, juz to wczoraj zaznaczylam - dziekuje :loveu: Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Negri_2008 napisał(a): Moja deklaracja to jednorazowa wpłata, przynajmniej na razie :oops: dziekuje :loveu:, za plakaciki rowniez... Quote
sonikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Masz, dopiero teraz tu dotarłam, ale będę z wami. Zobaczę jak z finansami w czerwcu, bo na razie doszłam do dna ;-) a nawet niżej. Mam nadzieję, ze domek szybko sie znajdzie, pies jest taki piękny! Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 sonikowa napisał(a):Masz, dopiero teraz tu dotarłam, ale będę z wami. Zobaczę jak z finansami w czerwcu, bo na razie doszłam do dna ;-) a nawet niżej. Mam nadzieję, ze domek szybko sie znajdzie, pies jest taki piękny! Dzieki Pat :loveu: Bieda chyba w kazdej kieszeni niestety ale trzeba biedaka jakos ratowac:-( Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Wpadam,zeby zobaczyć co już załatwiłyście i czy jakiego nowego numeru popisowego nie ustawiacie:cool3: Powodzenia! A rozmawiałaś już z ronją?...ciekawość mnie kąsa:evil_lol::roll: Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 zuzlikowa napisał(a): A rozmawiałaś już z ronją?...ciekawość mnie kąsa:evil_lol::roll: Ronja jest bardzo ok :) Ale niestety od wczoraj ma zajety kojec, ma jeszcze porozmawiac z mezem... Moze sie uda :oops: Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Piesku, tyle tu dobrych dusz wokół Ciebie :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Maszaberla napisał(a):Ronja jest bardzo ok:) Ale niestety od wczoraj ma zajety kojec, ma jeszcze porozmawiac z mezem... Moze sie uda :oops: Takie wrażenie i ja odnosiłam:lol:...wiem,że z tym trzeba się zawsze spieszyć! No to trzymamy kciuki,żeby się udało! Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 zuzlikowa napisał(a):Takie wrażenie i ja odnosiłam:lol:...wiem,że z tym trzeba się zawsze spieszyć! No to trzymamy kciuki,żeby się udało! Ustalona stawka z Ronja i Znajdek pojdzie juz tydzien po kastracji do Ronji:multi: Bedzie mial miejsce w takim pomieszczeniu gdzie jest kanapa, czasem korzystaja z komputera wiec nie bedzie sam Maz Ronji chyba nie pracuje wiec caly wolny czas poswieca psom, oni maja (jesli dobrze zrozumialam) 3 czy 4 psy hotelikowe w kojcach wiec wydaje mi sie ze Znajdek bedzie mial calkiem dobrze bo bedzie w budynku To bardzo fajna babka Romeczko dziekuje, to dzieki Tobie wszystko:loveu: Quote
EVA2406 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Nooo, kanapa, komputer, dobrze się zapowiada :evil_lol: Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 EVA2406 napisał(a):Nooo, kanapa, komputer, dobrze się zapowiada :evil_lol: zapowiada sie typowo klubowo :evil_lol: tylko pieniedzy brak :-( Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Maszaberla napisał(a):zapowiada sie typowo klubowo :evil_lol: tylko pieniedzy brak :-( Nie,no tylko nie płacz proszę! Szukamy pieniążków...troszeńkę jest zdeklarowanych...jeszcze pokażemy przystojniaka(a przecie to bardzo godny men!)...dozbieramy kochana...uszarpiemy się,ale dozbieramy...a w międzyczasie za domkiem solidnym się rozejrzymy! Ale tylko solidnym! Dobrej nocy pesymistkom...optymistkom też:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Maszaberla']Masz racje :loveu: Juz rozsylam wici gdzie sie da, jutro Kris jedzie z nim do TV zeby pokazac Znajdka w naszej lokalnej TV w kaciku psich zgub :roll: ...to może niech też po cichu przemyci informację,że to nie tylko znajdek ,ale i ...SZUKACZEK...domu szuka!:cool3: Quote
Recommended Posts