Bjuta Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No to ładnie, że Znajdek tak szybko wstał na nogi! Dzielny chłopak! Quote
Maszaberla Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Leyla napisał(a):Właśnie znalazłam ten wątek , co dalej z psem. zbieramy na hotelik?? Może coś przeoczyłam ,ale ciężko mi się skupić po naszym Dziadziu. Dziekuje Leyla ze zajrzalas :loveu: Zbieramy na hotelik, Znajdek pojdzie tam w przyszlym tygodniu (do Ronji) Nie mamy niestety stalych deklaracji na pelna kwote (300 pln) a trzeba brac pod uwage jeszcze to, ze np. dojazd do weterynarza tez bedzie platny - tak wiec pieniadze sa bardzo potrzebne Z tego co zliczam wstepnie - na pewno starczy nam na 1 miesiac, moze na 2 a co dalej? Ja w sierpniu znikam (urlop przeszlo 2 tyg) i pewno bede zyc w stresie co ze Znajdkiem :-( Znajdzio mial wczoraj zabieg, zniosl go dzielnie, byl wczoraj wieczorem na spracerze, zrobil ladnie siusiu - cale jezioro (po kroplowce), byl lekko skolowany ale pozdrawia wszystkie Ciocie z naszego watku :p Kolnierz bedzie mial zdjety pewnie w weekend (najpozniej w poniedzialek) ------ Dziadzio... ehhh, tak niespodziewanie... Quote
Leyla Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 W takim razie poszukam na wątku nr konta i wpłacę jakąś kasę. Trzeba go umieścić w hoteliku koniecznie, jest ładny ,młody ,więc długo tam nie pobędzie. W transporcie zawsze mogę pomóc, jestem z Warszawy;) Quote
Maszaberla Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 agata51 napisał(a):Poszło moje skromne 10 zł. Dotarlo, dziekuje :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Leyla napisał(a):W takim razie poszukam na wątku nr konta i wpłacę jakąś kasę. Trzeba go umieścić w hoteliku koniecznie, jest ładny ,młody ,więc długo tam nie pobędzie. W transporcie zawsze mogę pomóc, jestem z Warszawy;) Zaraz wysle Ci dane na pw, wielkie dzieki :loveu: Quote
Maszaberla Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 iwona213 napisał(a):moja marna deklaracja już poszła Dziekuje Iwonko :loveu: Quote
bajk21. Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Byłam u Pani , która chciała dużego psa , żeby jej suka miała towarzystwo. Chciałam aby ta kobieta wzięła Znajdka zamiast któregoś z moich psów, ale niestety Pani zrezygnowała całkowicie z wzięcia jakiegokolwiek psa. Myślałam, że Znajdek będzie już miał dom, niestety. Quote
Maszaberla Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 A to porcja nowych zdjec, robionych wczesniej (jeszcze jajeczka ocalaly;)) Ze spacerku w parku kolo kliniki Quote
Maszaberla Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Nowe plakaciki wisza tez juz na tablicy ogloszen w Polskim Radiu i TV Moze znajdzie nowego Pana? :roll: Quote
iwona213 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Maszaberla napisał(a):Nowe plakaciki wisza tez juz na tablicy ogloszen w Polskim Radiu i TV Moze znajdzie nowego Pana? :roll: znajdzie znajdzie, napewno ;) Quote
irenaka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ciotka Irena właśnie pw przeczytała i nawet nie czyta całego wątku. Wpadłam zrobić na wątku awanturkę;). Jak to jest, że ani ciotka Agata, ani wujek Krzysiu, nie dają znać o swoich kłopotach ?:mad:;) Ja rozumiem, że ze względu na moje problemy na wątku Krzyczek nie chcieliście pewnie zawracać głowy, ale do jasnej ... ( czy za kropki też można dostać bana:evil_lol:) od czego ma się przyjaciół? Dawać piernikiem konto na pw, choć tyle w tej chwili pomogę. I uważajcie;), kiedyś tam dotrę do Was na miotle:evil_lol: Krzysiu:loveu: W ramach lizusostwa stwierdzam, że prezentacja Znajdka REWELACJA :cool2: [FONT=Verdana]Dzień bez podlizywania, dniem straconym:evil_lol:[/FONT] Quote
Maszaberla Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='irenaka']Jak to jest, że ani ciotka Agata, ani wujek Krzysiu, nie dają znać o swoich kłopotach ?:mad:;) Ja rozumiem, że ze względu na moje problemy na wątku Krzyczek nie chcieliście pewnie zawracać głowy, ale do jasnej ... ( czy za kropki też można dostać bana:evil_lol:) od czego ma się przyjaciół? Dawać piernikiem konto na pw, choć tyle w tej chwili pomogę. Jest nasz Aniol :loveu: :Rose::Rose::Rose: Quote
Maszaberla Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 __Lara napisał(a): Kochana Maszaberlo, ile jeszcze brakuje kasy? Lareczko:loveu: stale deklaracje tylko 130 zl na razie :-( A musimy miec 300 zl co miesiac Wszedzie pustki w portfelach, gdzie nie zajrze na watki - wszedzie susza :shake: Z bazarkow bedzie sporo wiec na miesiac z hakiem mamy pieniadze a dalej?:oops: Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wreszcie jestem! Kochana Maszaberlo, ile jeszcze brakuje kasy? Widzę, że ktoś zrobił już allegro - Bjuta - dziękuję!!! To ja miałam robić, ale bardzo dobrze, że ciotko zrobiłaś, bo ja tyle musiałam czekać na nowego kompa, że już z niecierpliwości krzesła gryzłam kiedy wreszcie wejdę na dogo :evil_lol: Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Maszaberla napisał(a):Lareczko:loveu: stale deklaracje tylko 130 zl na razie :-( A musimy miec 300 zl co miesiac Wszedzie pustki w portfelach, gdzie nie zajrze na watki - wszedzie susza :shake: Z bazarkow bedzie sporo wiec na miesiac z hakiem mamy pieniadze a dalej?:oops: Kurde no, patowa sytuacja... ja też nie mogę się zobowiązać, bo nie zarabiam :( potrzeba by dużo sumę zgromadzić najlepiej, jak się nie da z deklaracji. :-( Quote
EVA2406 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja już odłożyłam rzeczy na bazarek, jutro postaram się zrobić fotki, najpóźniej w piątek, obiecuję. Quote
bico Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja w szoku jestem, że po prezentacji w tv, nie ma żadnych chętnych na przygarnięcie Znajdka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to nie do pojęcia!:-(:-( Masza, kasę słać na Twój numer konta, ten sam co dla Rudzika? Quote
Leyla Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Maszaberla napisał(a):Lareczko:loveu: stale deklaracje tylko 130 zl na razie :-( A musimy miec 300 zl co miesiac Wszedzie pustki w portfelach, gdzie nie zajrze na watki - wszedzie susza :shake: Z bazarkow bedzie sporo wiec na miesiac z hakiem mamy pieniadze a dalej?:oops: Maszaberla, nie martw się na zapas, mam nadzieję że choć jeden psiak z moich deklaracji znajdzie domek i przeznaczę na Znajdka. a nawet jeśli nie to pójdę myć okna do ludzi:loveu: może ktoś ma brudne??:eviltong::razz: Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja też postaram się wystawić bazarek koło piątku/ soboty, bo mam jeszcze trochę rzeczy do wystawienia w domu. Quote
Recommended Posts