Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
Właśnie znalazłam ten wątek , co dalej z psem. zbieramy na hotelik?? Może coś przeoczyłam ,ale ciężko mi się skupić po naszym Dziadziu.

Dziekuje Leyla ze zajrzalas :loveu:

Zbieramy na hotelik, Znajdek pojdzie tam w przyszlym tygodniu (do Ronji)

Nie mamy niestety stalych deklaracji na pelna kwote (300 pln) a trzeba brac pod uwage jeszcze to, ze np. dojazd do weterynarza tez bedzie platny - tak wiec pieniadze sa bardzo potrzebne

Z tego co zliczam wstepnie - na pewno starczy nam na 1 miesiac, moze na 2 a co dalej?
Ja w sierpniu znikam (urlop przeszlo 2 tyg) i pewno bede zyc w stresie co ze Znajdkiem :-(

Znajdzio mial wczoraj zabieg, zniosl go dzielnie, byl wczoraj wieczorem na spracerze, zrobil ladnie siusiu - cale jezioro (po kroplowce), byl lekko skolowany ale pozdrawia wszystkie Ciocie z naszego watku :p
Kolnierz bedzie mial zdjety pewnie w weekend (najpozniej w poniedzialek)

------

Dziadzio... ehhh, tak niespodziewanie...

Posted

W takim razie poszukam na wątku nr konta i wpłacę jakąś kasę. Trzeba go umieścić w hoteliku koniecznie, jest ładny ,młody ,więc długo tam nie pobędzie. W transporcie zawsze mogę pomóc, jestem z Warszawy;)

Posted

Leyla napisał(a):
W takim razie poszukam na wątku nr konta i wpłacę jakąś kasę. Trzeba go umieścić w hoteliku koniecznie, jest ładny ,młody ,więc długo tam nie pobędzie. W transporcie zawsze mogę pomóc, jestem z Warszawy;)

Zaraz wysle Ci dane na pw, wielkie dzieki :loveu:

Posted

Byłam u Pani , która chciała dużego psa , żeby jej suka miała towarzystwo. Chciałam aby ta kobieta wzięła Znajdka zamiast któregoś z moich psów, ale niestety Pani zrezygnowała całkowicie z wzięcia jakiegokolwiek psa. Myślałam, że Znajdek będzie już miał dom, niestety.

Posted

Ciotka Irena właśnie pw przeczytała i nawet nie czyta całego wątku.
Wpadłam zrobić na wątku awanturkę;).
Jak to jest, że ani ciotka Agata, ani wujek Krzysiu, nie dają znać o swoich kłopotach ?:mad:;)
Ja rozumiem, że ze względu na moje problemy na wątku Krzyczek nie chcieliście pewnie zawracać głowy, ale do jasnej ... ( czy za kropki też można dostać bana:evil_lol:) od czego ma się przyjaciół?
Dawać piernikiem konto na pw, choć tyle w tej chwili pomogę.
I uważajcie;), kiedyś tam dotrę do Was na miotle:evil_lol:
Krzysiu:loveu:
W ramach lizusostwa stwierdzam, że prezentacja Znajdka REWELACJA
:cool2:
[FONT=Verdana]Dzień bez podlizywania, dniem straconym:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='irenaka']Jak to jest, że ani ciotka Agata, ani wujek Krzysiu, nie dają znać o swoich kłopotach ?:mad:;)
Ja rozumiem, że ze względu na moje problemy na wątku Krzyczek nie chcieliście pewnie zawracać głowy, ale do jasnej ... ( czy za kropki też można dostać bana:evil_lol:) od czego ma się przyjaciół?
Dawać piernikiem konto na pw, choć tyle w tej chwili pomogę.

Jest nasz Aniol :loveu:

:Rose::Rose::Rose:

Posted

__Lara napisał(a):

Kochana Maszaberlo, ile jeszcze brakuje kasy?

Lareczko:loveu: stale deklaracje tylko 130 zl na razie :-(
A musimy miec 300 zl co miesiac

Wszedzie pustki w portfelach, gdzie nie zajrze na watki - wszedzie susza :shake:

Z bazarkow bedzie sporo wiec na miesiac z hakiem mamy pieniadze a dalej?:oops:

Posted

Wreszcie jestem!

Kochana Maszaberlo, ile jeszcze brakuje kasy?

Widzę, że ktoś zrobił już allegro - Bjuta - dziękuję!!! To ja miałam robić, ale bardzo dobrze, że ciotko zrobiłaś, bo ja tyle musiałam czekać na nowego kompa, że już z niecierpliwości krzesła gryzłam kiedy wreszcie wejdę na dogo :evil_lol:

Posted

Maszaberla napisał(a):

Wszedzie pustki w portfelach, gdzie nie zajrze na watki - wszedzie susza :shake:

Kurde no, patowa sytuacja... ja też nie mogę się zobowiązać, bo nie zarabiam :( potrzeba by dużo sumę zgromadzić najlepiej, jak się nie da z deklaracji. :-(

Posted

ja w szoku jestem, że po prezentacji w tv, nie ma żadnych chętnych na przygarnięcie Znajdka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to nie do pojęcia!:-(:-(

Masza, kasę słać na Twój numer konta, ten sam co dla Rudzika?

Posted

Maszaberla napisał(a):

Maszaberla, nie martw się na zapas, mam nadzieję że choć jeden psiak z moich deklaracji znajdzie domek i przeznaczę na Znajdka. a nawet jeśli nie to pójdę myć okna do ludzi:loveu: może ktoś ma brudne??:eviltong::razz: