marysia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Właśnie wróciłam ze 'swojego' cmentarza :-( i pierwszą myślą było żeby tu zaglądnąć, ale widzę że nasze myśli są identyczne . To światełko jest dla ciebie Sara :-( Quote
wapiszon Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='marysia55']Właśnie wróciłam ze 'swojego' cmentarza :-( i pierwszą myślą było żeby tu zaglądnąć, ale widzę że nasze myśli są identyczne . To światełko jest dla ciebie Sara :-( Pamiętam o Tobie Saruniu Quote
KrystynaS Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A więc w ten Dzień Zadumy 'załoga Sary' stawia się u Niej w komplecie. Pamiętamy Saro [*] Quote
magda222 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Dopiero dziś dołączam do Was i do Sary, ale myślami byłam tu cały czas... Saruniu (*) Quote
Cantadorra Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Witaj Saruniu, tak pomyślałam ciepło o tobie i swoim psiaku [*].... Quote
marysia55 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Czasem odchodzą nasze anioły... I nagle w miejscu staje czas... A z nimi cząstka nas odchodzi I wielki smutek marszczy twarz Czasem na chwilę gaśnie słońce Duszę wypełnia gęsty mrok Nikną nadzieje i marzenia I w pustce ginie tęskny wzrok Lecz oni ciągle przecież żywi Nadal wytrwale są wśród nas Ich dusze przy nas pozostały Tylko ich ciała zabrał czas... Quote
marysia55 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Gdyby nie to, że człowiekowi brakuje czasu na wszystko, to ja bym najchętniej dalej tu zaglądała i pisała. Żywy wątek .... nawet gdy jego bohaterki nie ma wśród nas ... i to jest piękne nikt nie umiera tak na śmierć po każdym z nas coś pozostaje grono przyjaciół trochę zdjęć te kilka chwil spędzonych wzajem wiązanki kwiaty zniczy blask na twarzach grymas bólu to świadczy że żyjemy wciąż choć z innej strony muru ... Quote
AlfaLS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ale piękny ten wiersz........ i taki prawdziwy........... Quote
KrystynaS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Piękne Marysiu (mogę kiedyś gdzieś wykorzystać???) Quote
marysia55 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='KrystynaS']Piękne Marysiu (mogę kiedyś gdzieś wykorzystać???) oczywiście Krysiu, że wykorzystaj :lol:. Dobrze, że chociaż tutaj mogę się z Tobą spotkać:loveu: Quote
KrystynaS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Marysiu jestem na Dogo-, tylko bardzo mało się odzywam. Jedynie czasem na moich starych wątkach. Zdecydowanie częściej musimy się spotykać :roll: Quote
marysia55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 KrystynaS napisał(a):Marysiu jestem na Dogo-, tylko bardzo mało się odzywam. Jedynie czasem na moich starych wątkach. Zdecydowanie częściej musimy się spotykać :roll: jestem tego samego zdania:lol: a tutaj mam dla Ciebie jeszcze jeden tekst, który osobiście uwielbiam ponieważ również jest taki prawdziwy i odzwierciedla to co czuję, gdy wchodzę na nowe wątki dogomanii :razz: "Gdy widzę jak zwierzęta cierpią, umieram razem z nimi... później na nowo się odradzam by konać z kolejnymi... moje serce nie jest sercem człowieka... ponieważ moje serce jest pełne współczucia ..." Quote
magda222 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt wszystkim!!! Quote
marysia55 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Szczęście nadaje sens życiu, to magia w Twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je bliskim w święta ... życzę pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia W gronie najbliższych, których kochamy i przy których do końca trwamy. Quote
KrystynaS Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Życzę Wam wszystkiego co dobre i spełnienia się wszystkiego co dla Was ważne i piękne. Quote
magda222 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Co u Was dziewczyny? Przychodzę po prośbie na "stare" wątki do "starych" znajomych... Może ktoś ma chwilkę i chociaż zajrzy... Miśka 8-letnia bernardyniasta sunia, której domem jest stara beczka... Jej "pan" myślał, że Miśka jest w ciąży... Fundacja "SOS Dla Zwierząt" zabrała ją do weta, gdzie przeszła operację. Okazało się, że w jej brzuchu rósł prawie 17 kg guz... Niestety po operacji Miśka musiała wrócić do "domu"... Fundacja "Bernardyn" chce przed zimą przyjąć sunię do siebie. Nie jest jednak w stanie utrzymać kolejnego psa. Musimy uzbierać 200 zł miesięcznej stałej deklaracji, aby Miśka mogła godnie żyć. Będziemy wdzięczni za każdą pomoc, za każde 5 zł, za każdy bazarek. Link do Miśkowego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204528-8l-Misia-po-ci%C4%99%C5%BCkiej-operacji-zbiera-deklaracje-na-bezpieczne-DO%C5%BBYCIE-!-Og%C5%82oszenia! Quote
KrystynaS Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Witaj Madziu :multi: A widzisz ja nie odsubskrybowałam wątku Sary, ciekawe kto jeszcze. Z pieniędzmi u mnie cienko, ..... :oops: Quote
Cantadorra Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ja też mam ciągle Sarę w subskrypcjach. Krysiu, gdzie się podziewasz? Nie spotykamy się na innych wątkach :( Quote
3 x Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 i ja ma Sarę w subskrybcjach :) magda byłam na watku suni ale mam głębszy niż szerszy dół finansowy :( Quote
KrystynaS Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Cześć Cantadorra :multi: Jak miło się znów spotkać :lol: w starym gronie. Zaglądam to tu to tam, ale raczej jestem bezgłośna. A tak jakoś. W małym stopniu 'uczestniczę w życiu' Frania od pewnego czasu http://www.dogomania.pl/threads/176179-FRANU%C5%9A-nie-pomstuje-wznosz%C4%85c-%C5%82apk%C4%99-ku-niebu-bo-ma-dobr%C4%85-opiek%C4%99! No to jeszcze czekamy na naszą Marysię i 3 x, może też nie odsubskrybowały Saruni Quote
KrystynaS Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 3 x napisał(a):i ja ma Sarę w subskrybcjach :) mam głębszy niż szerszy dół finansowy :( O proszę o wilku mowa, witaj 3 x :multi: Co te doły finansowe tak nas lubią :evil_lol: a nawet wręcz kochają Quote
AlfaLS Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ja też jestem u Saruni :lol:. Witam wszystkie Cioteczki :lol:. Quote
marysia55 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='KrystynaS']Cześć Cantadorra :multi: Jak miło się znów spotkać :lol: w starym gronie. Zaglądam to tu to tam, ale raczej jestem bezgłośna. A tak jakoś. W małym stopniu 'uczestniczę w życiu' Frania od pewnego czasu http://www.dogomania.pl/threads/176179-FRANU%C5%9A-nie-pomstuje-wznosz%C4%85c-%C5%82apk%C4%99-ku-niebu-bo-ma-dobr%C4%85-opiek%C4%99! No to jeszcze czekamy na naszą Marysię i 3 x, może też nie odsubskrybowały Saruni wprawdzie jako ostatnia sie tutaj zjawiam , ale też mam Sarę w swoich subskrypcjach i sercu. Witajcie kobietki:loveu: Quote
Recommended Posts