Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']normalnie mi wstyd, że mnie tutaj nei było w sylwestra :oops:
ale dzisiaj już jestem ;)
wszystkiego dobrego na nowy rok :) a wstydź sie .. wstydź :mad::mad::diabloti:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KrystynaS']Marysiu to Ty podobnie jak ja, tylko że ja będę już tylko z Sonią, która umiera ze strachu z powodu fajerwerków a ja umieram ze strachu o nią. Liczę, że podtrzymacie mnie na duchu w tym jakże trudnym dla nas dniu.

Kto to jest Borys, Hela, Gina??? Przedstaw ich nam. pewnie juz ich poznałaś Krysiu, ale co mi tam wkleję ich zdjęcia:evil_lol:

Borys (nieadopcyjny) jeszcze 10 m-cy temu gdy się do niego zbliżaliśmy załatwiał się pod siebie,jeść i pic wychodził tylko nocą gdy już leżeliśmy w łóżkach, znał tylko budę w schronie, a ludzi bał sie diabła

Hela (czarnulka)- znajda , Gina (szylkretka) – adoptowana

• 3 months later...
  • 6 months later...
Posted

ja dopiero dzisiaj zaglądam do Sary ... spóźniona w czasie, ale niestety w tym roku nie byłam nawet na grobach najbliższych dopiero jutro sie do nich wybiorę.
Pamiętam o Tobie Sara
[*]

Posted

[quote name='marysia55']ja dopiero dzisiaj zaglądam do Sary ... spóźniona w czasie, ale niestety w tym roku nie byłam nawet na grobach najbliższych dopiero jutro sie do nich wybiorę.
Pamiętam o Tobie Sara
[*][/QUOTE]

marysiu ale prawie w godzine duchów zawitałas do Sary :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

żeby nie było że mnie tu nie było ;)
wszystkie naj dziewczyny w nowym roku :)
czy to pierwszego stycznia wazne jest kogo się najpierw zobaczy czy chłopa czy babę?
czy coś mi sie pomyliło?

Posted

I ja też się witam w Nowym Roku'2013 i życzę wszystkim wszystkiego dobrego.

Zilustruję życzenia :evil_lol:

3 x jest coś z tą babą/chłopem w Nowy Rok. Chyba jeśli pierwszy chłop to wróży to pomyślność na cały rok. Ale na 100% pewna nie jestem.

Posted

KrystynaS napisał(a):
A ja chyba widziałam pierwszą kobietę, no to mam przechlapane

Na szczęście to tylko zabobon :) Ja wierzę, tylko w takie, które są szczęśliwe dla mnie, resztę zapominam z prędkością światła :) Także Krysiu, odczarowujemy słowo "przechlapane" :)