3 x Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 aż chce się rzecz: uderz w stół a nożyce się odezwą ;) Quote
KrystynaS Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ha ... 'godzina :ghost_2:' i Marysia się zjawia. Widzę, że Ci to zostało Quote
magda222 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Witam Was moje kochane niezawodne wielbicielki Sary :loveu: :calus: Aż mi żal teraz, że wieczorem/w nocy ;) choć na chwilkę tu nie zajrzałam... U mnie też finansowo ciężko. Kryzys dopadł wszystkich niestety. Wasza obecność i zaglądanie do Miśki jest także bardzo cenne, bo tam jest garstka osób... No i może skusi Was fakt, że Miśka będzie pod opieką tych samych osób, które zajmowały się Sarą :) Quote
kaja555 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ja też czasem zaglądam, choć na dogo jestem tylko jedną nogą, a obiema i po uszy w kotach :) jednak mam imienniczkę Sary w domu i zawsze tutaj podglądałam wasze "rozmowy" :) Quote
3 x Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 magda222 napisał(a):Witam Was moje kochane niezawodne wielbicielki Sary :loveu: :calus: Aż mi żal teraz, że wieczorem/w nocy ;) choć na chwilkę tu nie zajrzałam... U mnie też finansowo ciężko. Kryzys dopadł wszystkich niestety. Wasza obecność i zaglądanie do Miśki jest także bardzo cenne, bo tam jest garstka osób... No i może skusi Was fakt, że Miśka będzie pod opieką tych samych osób, które zajmowały się Sarą :) to ja juz lece zajrzec ponownie do misi i zostawić slad ;) Quote
KrystynaS Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 magda222 napisał(a):Aż mi żal teraz, że wieczorem/w nocy ;) choć na chwilkę tu nie zajrzałam... A widzisz, stara gwardia :lol: Quote
magda222 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Jak wczoraj weszłam tu, żeby wkleić Miśkę to byłam w szoku jak ten czas leci... Prawie rok nie spotykałyśmy się u Sary... Quote
magda222 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Chciałam wszystkich serdecznie zaprosić na wątek Rockiego - kolejnego psiaka zza niebieskich krat, którego chcemy wyciągnąć ze schroniska do zuziM: http://www.dogomania.pl/threads/219478-ROCKI-uratujmy-wsp%C3%B3lnie-kolejnego-tyszaka-zza-niebieskich-krat-!!!#post18206432 Quote
magda222 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt wszystkim :tree1: Quote
Cantadorra Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A ja wszystkim życzę, aby rok 2012 przyniósł dobre zdarzenia, dużo siły i hart ducha oraz dużo zdrowia i radości :) Do siego roku! Quote
KrystynaS Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dziękuję za życzenia bardzo serdecznie. Ja też Wam złożę ale dopiero w Sylwestra :roll: Quote
marysia55 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja również postaram się tutaj u Sary spotkać z Wami w 'Sylwestra' tym bardziej, że spędzę go sama samiusieńka w domu. Trochę przesadziłam z "sama samiuteńka' bo przecież będzie ze mną Borys,Hela i Gina :) Quote
KrystynaS Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Marysiu to Ty podobnie jak ja, tylko że ja będę już tylko z Sonią, która umiera ze strachu z powodu fajerwerków a ja umieram ze strachu o nią. Liczę, że podtrzymacie mnie na duchu w tym jakże trudnym dla nas dniu. Kto to jest Borys, Hela, Gina??? Przedstaw ich nam. Quote
magda222 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Borys: http://www.dogomania.pl/threads/198447-BORYS-szczeniak-LabraDoRar-**********ma-dom*********** :loveu: Quote
marysia55 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą życzenia Przy tej pięknej sposobności ja również życzę dużo zdrowia i radości. Niech ten ROK co nadchodzi W same dobre chwile obrodzi. Niech przyniesie otuchę i nadzieję Po prostu niech się dobrze dzieje. Wszystkiego co w życiu najpiękniejsze i najcenniejsze Życzy Marysia i Borys Quote
KrystynaS Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Roku słońca, 12-tu miesięcy pogody ducha, 52 tygodni szczęścia, 365 dni miłości, 8760 godzin zdrowia, 525.600 minut radości i 31.536.000 (zł) na koncie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
KrystynaS Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 W Nowym Roku życzę Wam przede wszystkim zdrowia, realizacji planów, spełnienia marzeń, jak najmniej trosk w dniu codziennym, pogody ducha, zachowania równowagi między 'być' i 'mieć'. Niech nadchodzący rok będzie lepszy od wszystkich poprzednich Krysia i Sonia Quote
marysia55 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Witam w Nowym Roku:lol: Dopiero co wyszłam z łazienki w której słuchaliśmy z Borysem piosenek z radia (trochę głośno:roll: ) tak aby zagłuszyć odgłosy petard, ale udało się nam przeżyć i to najważniejsze :p:p Quote
Cantadorra Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam drogie cioteczki w 2012 r! Moje psiaki dzielnie zniosły fajerwerki. Bartuś chrapał a Lucky przestraszona, lecz przy Bartusiu leżała. Od kiedy jest Bary, to Lucky bardzo się zmieniła. Nigdy nie myślałam, że drugi zrównoważony psiak może tyle nauczyć i wyciszyć drugiego psiaka. Magda222, byłam na wątku Misi, ale dziwny ten wątek, nie wiem, czemu jest tak jak jest. Mam nadzieję, że będzie dobrze z sunieczką. Quote
Cantadorra Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Marysiu, czy dobrze zrozumiałam z pobieżnego przelecenia wątku Boryska labradora? Teraz psiak ma u Ciebie dom??? Quote
KrystynaS Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witajcie w nowym 2012 :lol: :lol: Sonia niestety tak dzielnie nie zniosła wczorajszego wieczoru :shake:. Radio z muzyką na nią nie działa. Tak więc wieczorową porą, gdy okazało się, że nie mamy stosownych leków gnałam do weterynarza na drugi koniec miasta. Złamałam przy tym chyba połowę kodeksu ruchu drogowego :oops:, ale na szczęście ulice były puste a drogówka chyba szykowała się do powitania Nowego Roku. No i dobrze, bo pewnie odebraliby mi nie tylko prawo jazdy ale i samochód. Do domu wróciłam w jednym kawałku i z lekiem w torebce. No i za pół godziny już mogłyśmy czekać spokojnie na północ :p. Dobrze, że Sylwester będzie dopiero za rok. Quote
3 x Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 normalnie mi wstyd, że mnie tutaj nei było w sylwestra :oops: ale dzisiaj już jestem ;) wszystkiego dobrego na nowy rok :) Quote
magda222 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 O! Ile cioteczek było u Sary na przełomie roku :) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! :) Quote
marysia55 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Cantadorra napisał(a):Marysiu, czy dobrze zrozumiałam z pobieżnego przelecenia wątku Boryska labradora? Teraz psiak ma u Ciebie dom???Cantadorra:loveu: jak najbardziej dobrze zrozumiałaś :lol:. Po odejściu za TM mojego Saszy zdecydowałam się z Przemkiem (syn) na adoptowanie bidy ze schronu. To był bardzo ciężki przypadek, ale mam wrażenie że się nam udało ... Borysowi z reszta także. Chociaż jeszcze wiele pracy przed nami, ale za nami już najgorsza tzn Borys uwierzył , że ma swojego człowieka. Quote
Recommended Posts