Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Idziemy z Zuzą dziś do weta bo od wczoraj ma dziwny jakby kaszel po którym wymiotuje sliną . chyba nie jest już taką księżniczką że po wtorkowym maratonie z piłką by sobie gardło przeziębiła co????

Posted

donacja napisał(a):
A nie przykleiło jej się coś do podniebienia? Albo jakiś kawałek kostki się jej nie zakleszczył w trzonowych zębach? To się zdarza i takie są właśnie objawy.

Ja im nie daję kości , ale mogła gdzieś znaleźć albo znowu ktos " życzliwy" podrzucił na podwórko jakieś goowno. Ale oczywiście zajrzę ale i tak pójde z nią do weta.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
zuzka coś wykombinowała?
to na pewno nic powaznego, chodzi o to, zeby ci umilić zycie, marlenka :diabloti:

Zuzka nie jest taka , a może sie przestraszyła że ją zabiorę na stadion biegac bo jej obiecałam to i sie próbje wykręcić :diabloti: nic straconego niech siedzi w domu , Barak ze mną pobiega:evil_lol:

Posted

Właśnie robię Zuzi ogłoszenia. Przepraszam,że dopiero teraz :modla:

edit-ogłoszona na

offer.pl
owi.pl
alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
pineska.pl
petsy.pl
petworld.pl
kokosy.pl
aukcjezwierzat.pl
przygarnijzwierzaka.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
www.drobne.centrumofert.pl
gumtree warszawa.pl
lodz gumtree.pl
animalsmarket.com.
marketzwierzat.pl
gielda-zwierzat.eu
sprzedam-psa.pl
polskiehodowle.pl
psy-koty.info

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2139779_zuzia_w_typie_krotkowlosego.html

http://www.offer.pl/show.php?id=4088

Posted

Dzięki Mgie . Byłam z Zuzią u weta i ma kaszel ( nie pamiętam jaki) dostała leki, zastrzyki ( próbowała wetowi ręke odgryźć :diabloti:) i już tak nie "trzeszczy" jak wcześniej . To jakiś wirus podobno jest nic groźnego . Więc się Zuzia leczy .

Posted

marlenka napisał(a):
Dzięki Mgie . Byłam z Zuzią u weta i ma kaszel ( nie pamiętam jaki) dostała leki, zastrzyki ( próbowała wetowi ręke odgryźć :diabloti:) i już tak nie "trzeszczy" jak wcześniej . To jakiś wirus podobno jest nic groźnego . Więc się Zuzia leczy .

pewnie kenelowy;)

Posted

Helga&Ares napisał(a):
pewnie kenelowy;)

No tak własnie sobie przypomniałam i miałam napisać . :evil_lol:
Podobno to jest zaraźliwe , ale Barak narazie mi nie " rzęzi " więc może się nie zarazi .

Posted

marlenka napisał(a):
No tak własnie sobie przypomniałam i miałam napisać . :evil_lol:
Podobno to jest zaraźliwe , ale Barak narazie mi nie " rzęzi " więc może się nie zarazi .

Jest bardzo zaraźliwie, przenosi się w oka mgnieniu. Lepiej podać swojemu psu jakiś antybiotyk lub coś przeciw temu paskudztwu jeśli jeszcze tego nie złapał.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
pofatyguj sie na wątek i tam pytaj. jakoś nie mal nikt nie jest zainteresowany pomocą :placz:

Sleep bo jest wysyp szczeniorów, psów bez sierści i całej masy innych bid - mam wrażenie, że ostatnio znacznie więcej... A kasy ciągle mniej :cool1:

Posted

Nikt tu nie zaglada a Zuzia pakuje walizki ...... Wczoraj była wizyta przedadopcyjna w Bielsku Białej i wypadło sssuuuuuppppeeeerrrr.
Więc jak dobrze pójdzie to w sobotę Zuzia pojedzie do swojej ślicznej Pani i jej rodziny . Nowa rodzinka bardzo czesto łazi po górach i na wycieczki więc Zuzia nie ma szans na spasienie sie . Czekamy na telefon jutro czy Pństwo dadzą radę przyjechac . I wiecie co , mam wrażenie że tym razem to będzie "to" jakoś jestem spokojna aczkolwiek nie moge patrzec Zuzi w oczeta bo mi łzy same lecą ale niech tam dziewczyna ma wreszcie swój kąt .

Posted

Trzymam kciuki mocno za Zuzinkę, niech jej się w końcu poszczęści :loveu:. Będzie jedynaczką?

Mi po tygodniowym pobycie tymczasowiczki było ciężko oddać i ryczałam jak dziecko :oops:.

Posted

marlenka napisał(a):
Nikt tu nie zaglada a Zuzia pakuje walizki ...... Wczoraj była wizyta przedadopcyjna w Bielsku Białej i wypadło sssuuuuuppppeeeerrrr.
Więc jak dobrze pójdzie to w sobotę Zuzia pojedzie do swojej ślicznej Pani i jej rodziny . Nowa rodzinka bardzo czesto łazi po górach i na wycieczki więc Zuzia nie ma szans na spasienie sie . Czekamy na telefon jutro czy Pństwo dadzą radę przyjechac . I wiecie co , mam wrażenie że tym razem to będzie "to" jakoś jestem spokojna aczkolwiek nie moge patrzec Zuzi w oczeta bo mi łzy same lecą ale niech tam dziewczyna ma wreszcie swój kąt .

:multi::multi::multi: mam nadzieję, że NARESZCIE! ;)

Posted

mgie napisał(a):
O jaka miła niespodzianka! Gdzie Państwo wypatrzyli Zuzię?

Trzymam kciuki za sunie,a Ty marlenka trzymaj się mocno!

Mgie jak to gdzie wypatrzyli:-o no w Twoich ogłoszeniach :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: