__Lara Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Co za ludzie... takiego psa nie chcieć!!! :angryy: Quote
marlenka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Idziemy z Zuzą dziś do weta bo od wczoraj ma dziwny jakby kaszel po którym wymiotuje sliną . chyba nie jest już taką księżniczką że po wtorkowym maratonie z piłką by sobie gardło przeziębiła co???? Quote
donacja Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A nie przykleiło jej się coś do podniebienia? Albo jakiś kawałek kostki się jej nie zakleszczył w trzonowych zębach? To się zdarza i takie są właśnie objawy. Quote
marlenka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 donacja napisał(a):A nie przykleiło jej się coś do podniebienia? Albo jakiś kawałek kostki się jej nie zakleszczył w trzonowych zębach? To się zdarza i takie są właśnie objawy. Ja im nie daję kości , ale mogła gdzieś znaleźć albo znowu ktos " życzliwy" podrzucił na podwórko jakieś goowno. Ale oczywiście zajrzę ale i tak pójde z nią do weta. Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 zuzka coś wykombinowała? to na pewno nic powaznego, chodzi o to, zeby ci umilić zycie, marlenka :diabloti: Quote
marlenka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 sleepingbyday napisał(a):zuzka coś wykombinowała? to na pewno nic powaznego, chodzi o to, zeby ci umilić zycie, marlenka :diabloti: Zuzka nie jest taka , a może sie przestraszyła że ją zabiorę na stadion biegac bo jej obiecałam to i sie próbje wykręcić :diabloti: nic straconego niech siedzi w domu , Barak ze mną pobiega:evil_lol: Quote
mgie Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Właśnie robię Zuzi ogłoszenia. Przepraszam,że dopiero teraz :modla: edit-ogłoszona na offer.pl owi.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl kokosy.pl aukcjezwierzat.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.interpress.net.pl www.drobne.centrumofert.pl gumtree warszawa.pl lodz gumtree.pl animalsmarket.com. marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2139779_zuzia_w_typie_krotkowlosego.html http://www.offer.pl/show.php?id=4088 Quote
marlenka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Dzięki Mgie . Byłam z Zuzią u weta i ma kaszel ( nie pamiętam jaki) dostała leki, zastrzyki ( próbowała wetowi ręke odgryźć :diabloti:) i już tak nie "trzeszczy" jak wcześniej . To jakiś wirus podobno jest nic groźnego . Więc się Zuzia leczy . Quote
__Lara Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pozdrowionka dla lekko chorej Zuzanny :loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 marlenka napisał(a):Dzięki Mgie . Byłam z Zuzią u weta i ma kaszel ( nie pamiętam jaki) dostała leki, zastrzyki ( próbowała wetowi ręke odgryźć :diabloti:) i już tak nie "trzeszczy" jak wcześniej . To jakiś wirus podobno jest nic groźnego . Więc się Zuzia leczy . pewnie kenelowy;) Quote
marlenka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Helga&Ares napisał(a):pewnie kenelowy;) No tak własnie sobie przypomniałam i miałam napisać . :evil_lol: Podobno to jest zaraźliwe , ale Barak narazie mi nie " rzęzi " więc może się nie zarazi . Quote
__Lara Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 marlenka napisał(a):No tak własnie sobie przypomniałam i miałam napisać . :evil_lol: Podobno to jest zaraźliwe , ale Barak narazie mi nie " rzęzi " więc może się nie zarazi . Jest bardzo zaraźliwie, przenosi się w oka mgnieniu. Lepiej podać swojemu psu jakiś antybiotyk lub coś przeciw temu paskudztwu jeśli jeszcze tego nie złapał. Quote
sleepingbyday Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ludu roboczy, pomożesz? 8 tygodni, połamana noga, wypadnięta ze stawu, ewentualne śrubowanie nogio, obolały, wychudły. uratowała go dziewczyna, która sama nie udźwignie ciężaru leczenia./ no i dom mu tzreba. http://www.dogomania.pl/forum/f1206/polamany-koci-niemowlak-za-co-go-leczyc-145974/ Quote
marlenka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Wiadomo juz ile będzie leczenie kosztowało ??? Przynajmniej te pierwsze wizyty??? Bo wiem że dalej to nikt nie wie? Quote
sleepingbyday Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 pofatyguj sie na wątek i tam pytaj. jakoś nie mal nikt nie jest zainteresowany pomocą :placz: Quote
gameta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 sleepingbyday napisał(a):pofatyguj sie na wątek i tam pytaj. jakoś nie mal nikt nie jest zainteresowany pomocą :placz: Sleep bo jest wysyp szczeniorów, psów bez sierści i całej masy innych bid - mam wrażenie, że ostatnio znacznie więcej... A kasy ciągle mniej :cool1: Quote
marlenka Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Nikt tu nie zaglada a Zuzia pakuje walizki ...... Wczoraj była wizyta przedadopcyjna w Bielsku Białej i wypadło sssuuuuuppppeeeerrrr. Więc jak dobrze pójdzie to w sobotę Zuzia pojedzie do swojej ślicznej Pani i jej rodziny . Nowa rodzinka bardzo czesto łazi po górach i na wycieczki więc Zuzia nie ma szans na spasienie sie . Czekamy na telefon jutro czy Pństwo dadzą radę przyjechac . I wiecie co , mam wrażenie że tym razem to będzie "to" jakoś jestem spokojna aczkolwiek nie moge patrzec Zuzi w oczeta bo mi łzy same lecą ale niech tam dziewczyna ma wreszcie swój kąt . Quote
donacja Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 po raz kolejny trzymam kciuki. Oby to było TO! Quote
*Monia* Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Trzymam kciuki mocno za Zuzinkę, niech jej się w końcu poszczęści :loveu:. Będzie jedynaczką? Mi po tygodniowym pobycie tymczasowiczki było ciężko oddać i ryczałam jak dziecko :oops:. Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 marlenka napisał(a):Nikt tu nie zaglada a Zuzia pakuje walizki ...... Wczoraj była wizyta przedadopcyjna w Bielsku Białej i wypadło sssuuuuuppppeeeerrrr. Więc jak dobrze pójdzie to w sobotę Zuzia pojedzie do swojej ślicznej Pani i jej rodziny . Nowa rodzinka bardzo czesto łazi po górach i na wycieczki więc Zuzia nie ma szans na spasienie sie . Czekamy na telefon jutro czy Pństwo dadzą radę przyjechac . I wiecie co , mam wrażenie że tym razem to będzie "to" jakoś jestem spokojna aczkolwiek nie moge patrzec Zuzi w oczeta bo mi łzy same lecą ale niech tam dziewczyna ma wreszcie swój kąt . :multi::multi::multi: mam nadzieję, że NARESZCIE! ;) Quote
mgie Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 O jaka miła niespodzianka! Gdzie Państwo wypatrzyli Zuzię? Trzymam kciuki za sunie,a Ty marlenka trzymaj się mocno! Quote
marlenka Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 mgie napisał(a):O jaka miła niespodzianka! Gdzie Państwo wypatrzyli Zuzię? Trzymam kciuki za sunie,a Ty marlenka trzymaj się mocno! Mgie jak to gdzie wypatrzyli:-o no w Twoich ogłoszeniach :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts