gameta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ja też chcę do McDonaldsa !!! Ja chcieć fishburgera !!! Quote
sleepingbyday Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 gameta, u nwas jest makdo, nie ściemniaj :evil_lol: marlenka. na te twoje 6 psinek i kota wystawię kajka, małego taliba - zobaczysz, co sie będzie działo :evil_lol: Quote
gameta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):gameta, u nwas jest makdo, nie ściemniaj :evil_lol: marlenka. na te twoje 6 psinek i kota wystawię kajka, małego taliba - zobaczysz, co sie będzie działo :evil_lol: taaaaaaa w Gdyni cały jeden :cool1: i to na ul. Morskiej - czyli odemnie przez całe miasto :cool1: Quote
sleepingbyday Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 przynajmniej nie jesz tego świństwa :cool3: Quote
marlenka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):przynajmniej nie jesz tego świństwa :cool3: Śwństwo ale jakie dobre mniam mniam....:roll: Quote
marlenka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):gameta, u nwas jest makdo, nie ściemniaj :evil_lol: marlenka. na te twoje 6 psinek i kota wystawię kajka, małego taliba - zobaczysz, co sie będzie działo :evil_lol: oj to by się działo , z Talibem to Baraczek by się rozprawił w Zośce Dudek zakochał i albo Ty byś musiała adpotować Dudka albo ja Twoją Zosię . Quote
marlenka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 gameta napisał(a):ja też chcę do McDonaldsa !!! Ja chcieć fishburgera !!! Gameta nie wiesz co dobre ... Quote
sleepingbyday Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 marlenka napisał(a):oj to by się działo , z Talibem to Baraczek by się rozprawił w Zośce Dudek zakochał i albo Ty byś musiała adpotować Dudka albo ja Twoją Zosię . talbi ma niezłe talenty :diabloti:. zośka na pewno sie w dudku nie zakocha, to nie jej rozmiar. ona sie takich dużych boi. a zosi nie dostaniesz!!!! Quote
marlenka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Zośka jest śliczna , kochana , słodka ale ...... ja już mam przesyt . Zawsze myślałam że apetyt rośnie w miarę jedzenie , ale się myliłam :cool3: Wystarczy jak sobie na nią popatrzę na nia na zdjeciu i 2 razy w roku na żywo i uwierz - mi to wystarczy . Nie no wezmę sierściuchy swoje żeby biedne w domu nie siedziały a przyda im się troszke rozrywki no i Baraka koniecznie żebyś go zobaczyła . SBD a nie ma szans zeby zobaczyć Diega???? Quote
sleepingbyday Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 na diega nie ma szans. on jest na mokotowie i był spotkany przypadkiem... Quote
marlenka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):na diega nie ma szans. on jest na mokotowie i był spotkany przypadkiem... Szkoda , ale wyobraż sobie dwa Baraki naraz :evil_lol: To by się dziwiły co ?? Quote
gameta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 marlenka napisał(a):Gameta nie wiesz co dobre ... wiem :p chce 2 mac ryby i frytki xxl i shejka truskawkowego :roll: ja chce :placz::placz::placz: Quote
marlenka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 gameta napisał(a):wiem :p chce 2 mac ryby i frytki xxl i shejka truskawkowego :roll: ja chce :placz::placz::placz: Dobrze , mam Twój adres to Ci pocztą dziś wyślę jak zwierzaki można to pewnie jedzenie też można . Czekaj na pocztę Quote
marlenka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 SBD wyjeżdzam za chwilę , jadę po sierściuszki i podązam w Twoją strone . Zdzwonimy się . Quote
mgie Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zrobiłam mój pierwszy w życiu baner..:hmmmm: i nie wiem czy 'działa' I drugi Trzeci Quote
dorobella Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Marlenka czekam na wieści, gdzie w końcu ulokowałaś "wywiniętą łapkę" :roll: Biedna to kotka :-( Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 mgie, banerki sa świetne!!! dorobella, kot ( a i owszem, nie kotka), został zawieziony do mojej znajomej kociary, która wczoraj poszła z nim do weta, ale jeszcze niestety nic nie wiem, co i jak. Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Wczoraj miałam telefon w sprawie Zuzi , ale nic więcej nie powiem :diabloti: żeby nie zapeszyć . Quote
mgie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 marlenka napisał(a):Wczoraj miałam telefon w sprawie Zuzi , ale nic więcej nie powiem :diabloti: żeby nie zapeszyć . Cudownie! Nieśmiało zaciskam kciuki..:kciuki: sleepingbyday napisał(a):mgie, banerki sa świetne!!! Dzięks :cool1: Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 A banerki są zaje.... rzeczywiście . Śliczne.:loveu: Quote
donacja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 marlenka napisał(a):Wczoraj miałam telefon w sprawie Zuzi , ale nic więcej nie powiem :diabloti: żeby nie zapeszyć . No to trzymam kciuki:thumbs: Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dobra, teraz troche fotek zuzki z wczorajszego spotkania 2 psów własnych i 3 tymczasów :diabloti: są fotki na wątkach każdego sierściucha :cool3: zuza w pozie wystawowej :cool3: tu jej juz troche ogon opadł :evil_lol: podryw kajka :eviltong: kogo focisz, mnie czy ich :angryy:!? kto pierwszy do tadka :p? Quote
Recommended Posts