__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 marlenka napisał(a):Zuzia pojechała do nowego domu , czekam na informacje jak dojadą . Jestem zmęczona , cały dzień napięcie , łzy , żal , ech ciężko mi na serduchu . Boję się o Zuzię że będzie tęskniła , bo ludzie dobrzy się wydają . Barak lezy na łóżku nawet nie przyjdzie do mnie i ma rację wywiozłam mu kumpele i nie ma się z kim bawić . Bardzo się do tej małpy przywiązałam i długo będę tęsknić , mam nadzieję że ona bedzie szcześliwa . Powodzenia maleńka moja marlenko, nie martw się. Będzie dobrze. Zobaczysz ;) Quote
marlenka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Zuzia była ze mną 4 miesiace , i nie wiem czym mnie tak w sobie rozkochała . Wiem że będzie jej dobrze , czekam na wieści że dojechały szczęscliwie Zuzia i jej Pani . Wiem że jutro maja święto rodzinne i dzieci nie idą do szkoły bo będa rozpieszczać Zuzię . A u mnie w domu tak cicho, za cicho. Quote
tula Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trzymaj sie Marlenko, będzie dobrze:calus: Quote
donacja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 marlenka napisał(a):. A u mnie w domu tak cicho, za cicho. Zapraszam do mnie na kawę i gwarantuje, że nie będzie cicho. Quote
marlenka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Donacja jutro moge wpaśc :evil_lol: skoro się oferujesz , tylko ja rozpuszczalną piję z mlekiem condensowanym . Quote
donacja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 marlenka napisał(a):Donacja jutro moge wpaśc :evil_lol: skoro się oferujesz , tylko ja rozpuszczalną piję z mlekiem condensowanym . Czekam. odwozisz syna, wpadasz do mnie ja u ciebie bylam dw razy-czekam na rewizyte Quote
marlenka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 donacja napisał(a):Czekam. odwozisz syna, wpadasz do mnie ja u ciebie bylam dw razy-czekam na rewizyte Jutro jade do syna i jadę z Tadeuszkiem to jak masz cos mocniejszego do kawy to szykuj się kochana bo ja w depresji to duzo wypić mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdzwonimy się jutro oki? Quote
mgie Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Zuzia w domu,tytuł zmieniony:) Możemy liczyć na jakieś zdjęcia?:cool3: w swoim czasie,oczywiście. Quote
sleepingbyday Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 marlenka chlioie szefowi w rękaw.... :diabloti: bedzie dobrze! Quote
marlenka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Zuzia dojechała wczoraj o 0.30 do nowego domku. Na poczatku podbiegła do drzwi i płakała , Pani Monika ją zawołała i utuliła . Zuzka nie chciała wejść na łóżko , była posępna , ale będzie dobrze. Co do zdjęc to ja już mam pierwsze ze spacerku porannego :eviltong: ale mam w telefonie nie wiem czy uda mi się zgrac na kompa bo gapa za mnie . Już dzis mi trochę lżej , ale Barak tęskni :placz: biedaczysko lezy na podłodze z głowa ułożona na łapce i patrzy jak muchy sobie wędrują koło niego , nawet ich nie łapie . Z zazrością patrzy na buszujące koty, moje kochane maleństwo tęskni za Zuzą , ale pójdziemy na spcerek to może się rozchmurzy troszkę . Quote
sleepingbyday Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 porycze się zaraz jak amen w pacierzu... bo mi się non stop kojarzy, jka zawiozłysmy z erazm, abrakadabra i orpha baraka do marlenki i jak ryczałam w drodze powrotnej.... Quote
marlenka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 sleepingbyday napisał(a):porycze się zaraz jak amen w pacierzu... bo mi się non stop kojarzy, jka zawiozłysmy z erazm, abrakadabra i orpha baraka do marlenki i jak ryczałam w drodze powrotnej.... A pamiętasz uczucie jak usłyszałaś Baraka w telefonie jak do Ciebie dzwoniłam?? Rozmawiałam z Panią Moniką przed chwilą i jej syn się bawił z Zuzią i słyszałam jak ona szczeka z radości , i się poryczałam dziś tym razem z radości . Bawi się z synem Pani Moniki , już byli rano 2 godziny na spacerku , Zuzka wyrywa się do psów ale Pani Monika mówi że będzie nad tym pracowac z nią . pewnie niedługo się Zuzi wakacje skończą i pójdzie do szkoły :evil_lol: Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 marlenka napisał(a):A pamiętasz uczucie jak usłyszałaś Baraka w telefonie jak do Ciebie dzwoniłam?? Rozmawiałam z Panią Moniką przed chwilą i jej syn się bawił z Zuzią i słyszałam jak ona szczeka z radości , i się poryczałam dziś tym razem z radości . Bawi się z synem Pani Moniki , już byli rano 2 godziny na spacerku , Zuzka wyrywa się do psów ale Pani Monika mówi że będzie nad tym pracowac z nią . pewnie niedługo się Zuzi wakacje skończą i pójdzie do szkoły :evil_lol: Cioteczki, trzymajcie się i Ty też Baraczku! marlenko, a może zafundujesz mu jakąś inną psią koleżankę? :cool3::cool3::cool3::diabloti: Superowe wieści! Sądząc z relacji to czuję, że to TEN domek :loveu: Quote
*Monia* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Chwilę mnie nie było a tu takie wieści :multi:. Tym razem musi już Zuzia być szczęśliwa w swoim stałym domciu :loveu:. Czekamy na jakieś fotki :razz:. Quote
marlenka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 marlenko, a może zafundujesz mu jakąś inną psią koleżankę? :cool3::cool3::cool3::diabloti: Lara Ty nic nie kombinuj Baraczek ma 2 koleżanki i kolegę na podwórku , nawet wczoraj Korsa spała w domu , żeby mu nie było przykro to ją olał . Musze narazie odpocząc i dopieścić to co mi lata po podwórku i domu koniec , kropka. Superowe wieści! Sądząc z relacji to czuję, że to TEN domek :loveu:[/quote] Miałam dziś telefon od Pani Moniki, Zuźka była w parku i miała pierwsze starcie z labkiem to znaczy darła na niego japę że było ją słycha c w całym parku . Dostałam też super zdjecia ale na telefon. Zuzia jest już po pierwszym meczu piłki nożnej z całą rodziną, i ja tez myślę że to jest to . Jak oddawałam ją do Nowego Dworu to nawet łza mi nie poleciała bo chyba czułam że wróci a teraz wylałam całe morze łez , ale chyba było warto - napewno było warto. Quote
dorobella Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cieszę się, że wizyta przebiegła sprawnie i domek jest okay :) Zuzka jedynaczka :lol: Quote
marlenka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 dorobella napisał(a):Cieszę się, że wizyta przebiegła sprawnie i domek jest okay :) Zuzka jedynaczka :lol: Zuzia ma wspaniały dom dzięki Mgie i Tuli które zrobiły jej ogłoszenia . Bardzo Wam dziekuję . Dorobella Ty też masz swój udział za kontakt do Kasi która zrobiła wizytę przedadopcyjn a i która obiecała że pójdzie za jakiś czas zapoznać Zuzię . wszystkim dziękuję za wsparcie mnie i pomoc dla Zuzi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mgie Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To nic,że zdjęcia są w telefonie:cool3: możesz je przesłać (np.mi) z chęcią wstawię. Quote
dorobella Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Marlenka maleńki udział, taki ze mnie d.... udziałowiec :evil_lol: Zawsze jest dobrze mieć kogoś na miejscu :) Tajni agenci są pomocni. WE LOVE YOU TOO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki za Zuzię Marlenko :multi: Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 marlenka napisał(a):marlenko, a może zafundujesz mu jakąś inną psią koleżankę? :cool3::cool3::cool3::diabloti: Lara Ty nic nie kombinuj Baraczek ma 2 koleżanki i kolegę na podwórku , nawet wczoraj Korsa spała w domu , żeby mu nie było przykro to ją olał . Musze narazie odpocząc i dopieścić to co mi lata po podwórku i domu koniec , kropka. Superowe wieści! Sądząc z relacji to czuję, że to TEN domek :loveu: Miałam dziś telefon od Pani Moniki, Zuźka była w parku i miała pierwsze starcie z labkiem to znaczy darła na niego japę że było ją słycha c w całym parku . Dostałam też super zdjecia ale na telefon. Zuzia jest już po pierwszym meczu piłki nożnej z całą rodziną, i ja tez myślę że to jest to . Jak oddawałam ją do Nowego Dworu to nawet łza mi nie poleciała bo chyba czułam że wróci a teraz wylałam całe morze łez , ale chyba było warto - napewno było warto. Ale te koleżanki jak widzisz mu nie odpowiadają :diabloti: Quote
tula Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bardzo się cieszę, że Zuziunia trafiła do dobrego domku i że po dobrych wieściach już Ci trochę lżej na sercu Marlenko. Quote
mgie Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dostałam,dostałam fotki Zuzy :multi: Pierwszy spacerek dziewczynki Wymęczona zabawami bidulka:loveu: Jeszcze raz powodzenia w nowym domku!:multi: Quote
__Lara Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ile zabawek :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Quote
mgie Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Udka,hamburger,a za Zuzą cały kurczak leży. :lol: Quote
Recommended Posts