sleepingbyday Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 czterech wariatów :diabloti: jaka jestem rozkoszna :loveu: dobra, jadziem do domu.. Quote
dorobella Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 SBD napisz co z kotem... Marlenka a co z kociaczkiem z piwnicy ? Kciuków moc za domek :happy1: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: :Dog_run::bigok: A foty suuuuuuuuper :) Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 dorobella napisał(a):SBD napisz co z kotem... Marlenka a co z kociaczkiem z piwnicy ? Kciuków moc za domek :happy1::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::Dog_run::bigok: Narazie kociak w piwnicy siedzi nie wiem nic bo wróciłam o 1 w nocy do domu ( przypomniało nam się że teściowa urodziny ma więc jej nalot zrobiliśmy) dziś jestem zmęczona nie wiem czy dam radę iść do piwnicy . Poprosze siostre zeby zobaczyła co z nim można zrobić , ale co dalej z nim będzie , jak go złapię i co mam z nim zrobić ??? Quote
mgie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jaka modelka z niej :loveu: http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/32-1.jpg Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Oj modelka , modelka , dzis mi jakieś śmieci do łóżka przyniosła :evil_lol: Quote
mgie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Czy każda modelka musi być porządnicka ? :evil_lol: Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 dorobella napisał(a):Marlenka może Koteria by przygarnęła ? Tak jak napisała SBD to jest nie kotka ale facet ( jednak mój syn dobrze widział że ma jajka) . Teraz jest zostawiony w lecznicy , miał robionego rentgena , ale dziś bedzie jeszcze raz bo się poruszył , łapka nie jest złamana , jest podejrzenie że jest coś uszkodzone w miednicy , ale dziś się okaże co i jak . Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dorobella, to koteria sie zajmuje kotem. tzn rentgen był robiony w innej lecznicy, bo koteria nie ma. być może i w tej lecznicy został na noc, nie wiem, ale generalnie ma przejść przez koterię ponoć. chyba, ze sie ta lecznica z koteria inaczej dogadają. warto byłoby załozyć kotu wątek na miau, bo być moze będzie potzrebne w sparcie (chocby karma), nie mówiąc o domu.... ktos tu jest z miau i obeznany? Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 sleepingbyday napisał(a):dorobella, to koteria sie zajmuje kotem. tzn rentgen był robiony w innej lecznicy, bo koteria nie ma. być może i w tej lecznicy został na noc, nie wiem, ale generalnie ma przejść przez koterię ponoć. chyba, ze sie ta lecznica z koteria inaczej dogadają. warto byłoby załozyć kotu wątek na miau, bo być moze będzie potzrebne w sparcie (chocby karma), nie mówiąc o domu.... ktos tu jest z miau i obeznany? Dorobella jest chyba na miau :loveu: Quote
KArolKA5611 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 marlenka napisał(a):Wczoraj miałam telefon w sprawie Zuzi , ale nic więcej nie powiem :diabloti: żeby nie zapeszyć . :lol: to trzymamy z Lunką kciuki. Quote
dorobella Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 marlenka napisał(a):Dorobella jest chyba na miau :loveu: Wątków jest od groma, martwy sezon adopcyjny, można mu założyć wątek, że szukamy... DT, jeśli DS to ktoś musi mu dać DT, sponsora itd. Można spróbować. Koteria ma kociarnię... może by go przetrzymali. Mnie martwi to kocię w piwnicy :shake: Ja mam na osiedlu dwa koty do wyciachania na cito, rudo-biały, chudy kocur (pewnie ma ogromniaste robale) i półdzika kotka ok. 2 letnia, szaro-bura, która ma co chwile mioty, okociła się półtora tygodnia temu i znowu ktoś zabił jej kociaki.....Nie ma ich gdzie przetrzymać, nie ma DT... lipa :( Na karmę bazarek trzeba wystawić, jakby nikt się nie zaofiarował.... Quote
marlenka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 __Lara napisał(a):I co z tym domkiem dla Zuzi? Pani ma się odezwać jeśli w ten wekend będzie w domu to przyjedzie , a jeśli wyjedzie to w tygodniu albo w następny wekend. Musi poznać Zuzię i zobaczyć czy "zaiskrzy" . A ja tez wolę zeby decyzja była przemyślana i żeby pani była pewn że Zuzię pokocha bo bez tego się nie da . Nie chcę żeby znowu było coś nie tak . Quote
sleepingbyday Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 o mader, lara, wyslij rumcajsa mru i napisz, ze go jej polecam jako wnuka mojżesza. Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 sleepingbyday napisał(a):o mader, lara, wyslij rumcajsa mru i napisz, ze go jej polecam jako wnuka mojżesza. Podesłane :p Quote
KArolKA5611 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dokładnie tak niech przemyślą tą decyzję zeby znowu nie było ze coś tam .Zuzia musi mieć taki dom w którym WSZYSCY będą ją kochać. Quote
marlenka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Schowam się tutaj to mnie nie znajdą :diabloti: Nie zabieraj mi tej piłki :placz: A jęzor mam taki :evil_lol: A kuku Moja ukochana piłka Quote
marlenka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Oj ucieka mi , ucieka............ Pokażę im jaka ładna jestem :loveu: No to sruuuu Quote
gameta Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Piękna Zuzka :loveu: Czy mi się wydaje, czy bardziej dorodna się zrobiła :cool3: ? Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zuzieńko, jak Ty pięknie wyglądasz :loveu::loveu::loveu: do domu zmykaj pięknoto!!! Quote
donacja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='marlenka'] Nikt takiego cudeńka nie chcę? Nie wierzę:shake: Quote
marlenka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 gameta napisał(a):Piękna Zuzka :loveu: Czy mi się wydaje, czy bardziej dorodna się zrobiła :cool3: ? Zuzia troszkę przytyła , musze niestety jej ograniczać żarełko bo ona jest jak odkurzacz zjadła by wszystko i w każdej ilości . A póxniej ma sensacje żołądkowe. Quote
Recommended Posts