marlenka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Acha zapomniałam :oops: Chciałam zaprosić wszystkie cioteczki co pomagały mi w adopcji Zuzi na wątek mojego nowego gościa - Mgie już wie a reszta nie :evil_lol: zrymowało mi sie . Nugacik zaprasza do odwiedzin i prosi o pomoc w szukaniu domku http://www.dogomania.pl/forum/f28/nugacik-okruszek-ktory-urodzil-sie-kochac-czlowieka-domu-ciagle-nie-ma-140360/ Quote
mgie Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='marlenka']Co to za psinka taka wychudzona , gdzie ona jest??? Jaka biedna ?? To sunia ?? w Ostrowie Maz. około 1.5 roczna, Fajna , energiczna jak terrrier:diabloti:. Przyjechała ze 1.,5 miesiąca temu do schronu ze szczeniakami ( tez w jej typie) - ale one juz oddane do adopcji.Ma coś nie tak z jednym uszkiem ( widac na zdjeciach)- jest łysawe i twarde.Nie mam pojecia co to. :placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostrow-maz-170-psow-zamiast-70-schronisko-jest-przepelnione-pomozmy-w-adopcjach-17010/index1312.html Quote
mgie Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ''Dziękuje wszystkim którzy znaleźli mi dom, w którym jestem panią za rodzinę, dla której jestem rodzina, za ludzi którzy kochają dbają i rozpieszczają. Dziękuje z całego psiego serca. Kocham was i życie wasza zuzia!'' :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/brak-deklaracji-paluch-ratunku-wola-tramp-146899/ Quote
marlenka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Widzicie nawet Zuzia do mnie mmsy wysyła :loveu: Quote
tula Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Prześlij Marlenko Zuzi wielkie buziaki od nas:loveu: Quote
olgierdo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 moja kochana pilkarka pojechala do nowego domciu i niestety nie mam z kim grac w pilke. :-(:-(:-(:placz::placz::placz: ale za to ma PODOBNO bardzo dobrze i bardzo sie ciesze z tego powodu ;););) (JESTEM SYNEM MARLENKI) Quote
dorobella Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ale tam ma dobrze słonko :loveu: dzięki WAM :lol: Quote
marlenka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 dorobella napisał(a):Ale tam ma dobrze słonko :loveu: dzięki WAM :lol: Wczoraj dzwoniła Pani Monika bo ZUzia miała katar i poszli z nią do weta :evil_lol: podobno chcaiłą ich zjeśc . Z relacji Pani Moniki Zuzia jest rozpuszczona jak dziadowski bicz. Jak dostała zastrzyk w doopę to Pani Monika ją podobno przepraszała za to że kuku jej zrobiła . Powiedziałam jej żeby tak nie robiła bo zepsuje psa i będzie Zuza nimi rządziła , zobaczymy . Noszenie przez Pana na rękach , na każdym kroku przeprosiny , żyć nie umierać :p Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 olgierdo napisał(a):moja kochana pilkarka pojechala do nowego domciu i niestety nie mam z kim grac w pilke. :-(:-(:-(:placz::placz::placz: ale za to ma PODOBNO bardzo dobrze i bardzo sie ciesze z tego powodu ;););) (JESTEM SYNEM MARLENKI) oddawaj baraka!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozpieszczony terier. nie wiedzą, co czynią..... Quote
marlenka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='sleepingbyday']oddawaj baraka!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie krzycz na moje dziecię :angryy: Barak jest nasz i tyle . :mad: Widziałas że on u Ciebie to tylko zochę kocha:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 no, ja tego barak to dla zochy :p najlepsze jest, z ei zocha kocha baraka i to jak! nawet w domu chciała się znim bawić. szoker! Quote
marlenka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 sleepingbyday napisał(a):no, ja tego barak to dla zochy :p najlepsze jest, z ei zocha kocha baraka i to jak! nawet w domu chciała się znim bawić. szoker! Zocha z barakiem to fajnie wygląda jedno czarne drugie białe ( prócz głowki) Quote
olgierdo Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='sleepingbyday']oddawaj baraka!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE ODDAM MOJEGO KOCHANEGO CZARNUCHA KTORY GANIA KOTY Quote
mgie Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Uwaga!Odświeżam wątek Zuzi. :p Tak teraz mała zasypia. tutaj zuzia jako podusia:lol: ale ma śmieszne,chude łapki :D (z reszta zdjęć jest problem... wyskakuje jakiś błąd) Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 wstawiaj, wstawiaj marlena. słyszam, ze fot zuzi masz dużo :eviltong:. Oftopikuje, bo Riki ma szansę, ale może mu ona przejść koło nosa i tego się boję. z każdym dniem oddala się od cywilizacji.. Riki siedzi w niesławnych w boguszycach, przestarszony, znerwicowany, piękny (świecące, jasnorude umaszczenie). zpodoba sie ludziom, ma duż esznase na dom dzięki swojej urodzie, ale musi przejść przez socjalizację. zdarzyło się tak, ze jest dla niego miejsce w hoteliku. miało być dla innego psa, ale rozsądek zwyciężył, bo tamten dobrze sobie radzi. Riki ma szansę - bez niej nigdy nie będzie się nadawał do adopcji. Rriki ma kilka dni na zebranie deklaracji - i dlatego przyszłam na żebry i z prośbą o pomoc w rozprowadzaniu tej infromacji. nie chcę, żeby mu ta szansa przejdzie koło nosa... a to właśnie riki: http://www.dogomania.pl/forum/showth...4#post13336184 Quote
marlenka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='sleepingbyday']wstawiaj, wstawiaj marlena. słyszam, ze fot zuzi masz dużo :eviltong:. Wysłałam Mgie ale cześc zdjęc jej nie wchodzi na kompa . Rozmawiałam z Panią Zuzi , może uda jej się zalogować na Dogo i będzie wklejać zdjęcia . Po rozmowach z P. Moniką człowiek zaczyna wierzyć ze to co robi dla zwierząt jest takie cacy , serducho rośnie strasznie , normalnie uwielbiam tych ludzi , za to że dają Zuzi tyle szczescia i miłości . Quote
gameta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 w końcu i nareszcie :multi::multi::multi: Szkoda, że Kropa wybrała inaczej :placz: Quote
marlenka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 gameta napisał(a):w końcu i nareszcie :multi::multi::multi: Szkoda, że Kropa wybrała inaczej :placz: Oj Gameta , co się psu dziwisz , zobacz na ludzi jak potrafią sobie życie zmarnować. Kropa miała u mnie zostać no chyba ze stałby się cud , ale wybrała jak wybrała Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 olgierdo napisał(a):[quote name='sleepingbyday']oddawaj baraka!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE ODDAM MOJEGO KOCHANEGO CZARNUCHA KTORY GANIA KOTY z wami nie ma rozmowy, do TOZu pójdę :mad: i jeszcze koty wam zabiorą :eviltong:. Quote
marlenka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):[quote name='olgierdo'] z wami nie ma rozmowy, do TOZu pójdę :mad: i jeszcze koty wam zabiorą :eviltong:. Znęcasz się nad moim dzieckiem psychicznie zastraszasz go , poczekaj ja my pójdziemy to Zoska w Warce wyladuje i Kajko też :evil_lol: Quote
marlenka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):takiego wała :eviltong:! Kochana wyrażaj się , czasami nieletni wchodzą na wątki . :crazyeye: Quote
Recommended Posts