Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia to złośliwa małpa:diabloti: . Muszę ją do samochodu na rękach nosić :angryy:
Tadek jak jest w domu to wychodzi z Zuzią na podwórko i ona coprawda krok w krok za nim łazi ale łazi . A jak tylko ja jestem na horyzoncie to się sadzi do dziewczyn jak głupia. Czy ona mysli ze ja będę się z nimi o nią gryzła ??:crazyeye:
A jak Tadka nie ma w domu lub śpi i ja chcę z nią wyjśc na dwór to nie ma szansy bo jeszcze drzwi nie otworzę jak ona juz japę drzeć .
Wieczorem "kłóci się " z Tadkiem o miejscówke na łóżku .
Ogólnie to brak zainteresowania , nikt nie dzwoni.
Wrzucam parę zdjęc jak ta kochana "małpa" mnie wita.

Tutaj niespodziewany buziak

Zadowolona że Pani wróciła

Teraz mizianko po brzuszku

Zużka zobaczyła Kazika i się w niej obudził :diabloti:

Zuza popatrz mi prosto w oczy i powiedz o co Ci chodzi :evil_lol: A z tyłu biedny Baraczek :p zachodzi

Posted

[quote name='mgie']marlenka piszesz,że nikt nie dzwoni..bo ja zgodnie z twoją prośba skasowałam ogłoszenia:crazyeye:

Wznowić:cool3:?

poczekajmy aż jej się rany bojowe zagoją , naprawdę na niezła dziurę , ale wiesz co jakiś czas temu był telefon z Kluczborka jak dobrze pamiętam, ale facet się nie odzywa .
Jak znajdę zdjęcie gdzies Zuzki co widac tą dziure w nodze to wkleje, prócz tego ma parę małych zadrapań ale najgorsza jest ta dziura w nodze , wygląda to obrzydliwie

Posted

Tylko nie pomyślcie sobie że trzymam Zuzie w wersalce:evil_lol: wlazła tam jak grzmiało a mój syn scielił akurat łóżko. Widac ta rózową dziure , teraz zrobiła sie bordowa bo się zaczyna goić i się robi strupek chyba , niemniej bardzo ją ta rana boli , bo czasami jak Barak w zabawie ja próbuje podgryźc za łapkę to go goni i sama ucieka co do niej to niepodobne:diabloti:

Posted

mgie napisał(a):
W sprawie Zuzi ? :cool3:

Mówię że nic nie powiem (w sprawie Zuzi ) póki to nic pewnego :evil_lol:
Poszły foteczki i czekamy , a Wy ciotki mocno zaciskajcie kciukasy .

Posted

__Lara napisał(a):
Właśnie, właśnie :mad: co u Zuzinki?

Zuzia ma się dobrze, skacze , szczeka i nadal mieszka u mnie.
Mgie jeśli możesz puść ogłoszenia ale tylko w wawie i zaznacz że ma około 7 lat . Jak do zimy nie znajdzie domu to zostanie u mnie :razz: na zawsze .

Posted

to ja już nie wiem, uważasz, ze ona ma 7 lat? kolejny wet tak stwierdził? pewna jesteś? szokująco młoda siedmiolatka :shake:.
coś nie wierzę, jak rany.

juz nie pamiętam, czy my wrzucalismy zuze na wątek terierów rity 60?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to ja już nie wiem, uważasz, ze ona ma 7 lat? kolejny wet tak stwierdził? pewna jesteś? szokująco młoda siedmiolatka :shake:.
coś nie wierzę, jak rany.

juz nie pamiętam, czy my wrzucalismy zuze na wątek terierów rity 60?

Wiesz co sądząc po zębach to tako koło 6 lat moze i ma ale nie chce ryzykować ze znowu ją ktoś weźmie i odda bo sie okaże ze za stara. Jak nikt nie będzie chciał Zuzi to niech sie cmoknie:evil_lol: i żałuje . A jak sie okaże że ona jest młodsza to się będą cieszyć