mtf zalesie Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 zrob jakas zbiorke na kojec zeby chociaz czasem mozna psy zamknac bo drugi raz to sie moze zdarzyc -trzeba nieraz wyjechac i nie mozna ciagle psow pilnowac -tak dlugo nie pociagniesz Quote
sleepingbyday Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 raczej trzeci - kropa to recydywistka :mad: Quote
marlenka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Zuzia to złośliwa małpa:diabloti: . Muszę ją do samochodu na rękach nosić :angryy: Tadek jak jest w domu to wychodzi z Zuzią na podwórko i ona coprawda krok w krok za nim łazi ale łazi . A jak tylko ja jestem na horyzoncie to się sadzi do dziewczyn jak głupia. Czy ona mysli ze ja będę się z nimi o nią gryzła ??:crazyeye: A jak Tadka nie ma w domu lub śpi i ja chcę z nią wyjśc na dwór to nie ma szansy bo jeszcze drzwi nie otworzę jak ona juz japę drzeć . Wieczorem "kłóci się " z Tadkiem o miejscówke na łóżku . Ogólnie to brak zainteresowania , nikt nie dzwoni. Wrzucam parę zdjęc jak ta kochana "małpa" mnie wita. Tutaj niespodziewany buziak Zadowolona że Pani wróciła Teraz mizianko po brzuszku Zużka zobaczyła Kazika i się w niej obudził :diabloti: Zuza popatrz mi prosto w oczy i powiedz o co Ci chodzi :evil_lol: A z tyłu biedny Baraczek :p zachodzi Quote
marlenka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Mówiłam że lubię zwierzątka i to wszystkie:evil_lol: Quote
mgie Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 marlenka piszesz,że nikt nie dzwoni..bo ja zgodnie z twoją prośba skasowałam ogłoszenia:crazyeye: Wznowić:cool3:? Quote
marlenka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='mgie']marlenka piszesz,że nikt nie dzwoni..bo ja zgodnie z twoją prośba skasowałam ogłoszenia:crazyeye: Wznowić:cool3:? poczekajmy aż jej się rany bojowe zagoją , naprawdę na niezła dziurę , ale wiesz co jakiś czas temu był telefon z Kluczborka jak dobrze pamiętam, ale facet się nie odzywa . Jak znajdę zdjęcie gdzies Zuzki co widac tą dziure w nodze to wkleje, prócz tego ma parę małych zadrapań ale najgorsza jest ta dziura w nodze , wygląda to obrzydliwie Quote
marlenka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Tylko nie pomyślcie sobie że trzymam Zuzie w wersalce:evil_lol: wlazła tam jak grzmiało a mój syn scielił akurat łóżko. Widac ta rózową dziure , teraz zrobiła sie bordowa bo się zaczyna goić i się robi strupek chyba , niemniej bardzo ją ta rana boli , bo czasami jak Barak w zabawie ja próbuje podgryźc za łapkę to go goni i sama ucieka co do niej to niepodobne:diabloti: Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Zajrzyjcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f28/samotny-kudlaty-bez-domu-szuka-czlowieka-145006/#post12848400 Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Powiem tylko tyle -coś się szykuje;) ciiiiiicho żeby nie zapeszyć . Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 mgie napisał(a):W sprawie Zuzi ? :cool3: Mówię że nic nie powiem (w sprawie Zuzi ) póki to nic pewnego :evil_lol: Poszły foteczki i czekamy , a Wy ciotki mocno zaciskajcie kciukasy . Quote
mgie Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 O nic więcej już się nie wypytuje i oczywiście trzymam kciuki. ;) Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 mgie napisał(a):O nic więcej już się nie wypytuje i oczywiście trzymam kciuki. ;) Ja też!!! :lol: Quote
donacja Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Czy już coś wiadomo?(kciuki cały czas trzymane;)) Quote
marlenka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 donacja napisał(a):Czy już coś wiadomo?(kciuki cały czas trzymane;)) Chyba nic z tego:-( Quote
donacja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Co tu taka cisza? nikt już Zuzi nie odwiedza? Quote
__Lara Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 donacja napisał(a):Co tu taka cisza? nikt już Zuzi nie odwiedza? Właśnie, właśnie :mad: co u Zuzinki? Quote
marlenka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 __Lara napisał(a):Właśnie, właśnie :mad: co u Zuzinki? Zuzia ma się dobrze, skacze , szczeka i nadal mieszka u mnie. Mgie jeśli możesz puść ogłoszenia ale tylko w wawie i zaznacz że ma około 7 lat . Jak do zimy nie znajdzie domu to zostanie u mnie :razz: na zawsze . Quote
sleepingbyday Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 to ja już nie wiem, uważasz, ze ona ma 7 lat? kolejny wet tak stwierdził? pewna jesteś? szokująco młoda siedmiolatka :shake:. coś nie wierzę, jak rany. juz nie pamiętam, czy my wrzucalismy zuze na wątek terierów rity 60? Quote
marlenka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 sleepingbyday napisał(a):to ja już nie wiem, uważasz, ze ona ma 7 lat? kolejny wet tak stwierdził? pewna jesteś? szokująco młoda siedmiolatka :shake:. coś nie wierzę, jak rany. juz nie pamiętam, czy my wrzucalismy zuze na wątek terierów rity 60? Wiesz co sądząc po zębach to tako koło 6 lat moze i ma ale nie chce ryzykować ze znowu ją ktoś weźmie i odda bo sie okaże ze za stara. Jak nikt nie będzie chciał Zuzi to niech sie cmoknie:evil_lol: i żałuje . A jak sie okaże że ona jest młodsza to się będą cieszyć Quote
marlenka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Zuzia sie przypomina!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts