lilo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No no morka siwa ale zabki sliczne , widac że to młodzieniaszek :) i taaaki przystojny.... Quote
ihabe Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dla Żuczka mamy z bazarku z Lilo 155zl:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lilo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ihabe super :) napisz co mam komu jeszcze wysłac :) Żuczek będzie miał na kosteczki i gimnastykę :) Ja zbieram teraz dla innego połamańca Promysia z czekoladową mordką :) Quote
peate Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 super! pieniążki się na pewno przydadzą, bo jak na razie Żuczek ma 0 w skarpecie :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziękujemy w imieniu Żuczka! :loveu: Quote
togaa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Byc może zawioze w piątek Zuczka na rehabilit. o ile rodzina mnie nie nawiedzi...? Benzyna idzie w górę......Dojazd do Katowic robi sie coraz droższy..:-( Quote
ihabe Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='togaa']Byc może zawioze w piątek Zuczka na rehabilit. o ile rodzina mnie nie nawiedzi...? Benzyna idzie w górę......Dojazd do Katowic robi sie coraz droższy..:-( Musimy znaleźć DT albo DS w Katowicach:loveu::loveu::loveu: Katowice to 309 621 mieszkańców jest 10. miastem w kraju pod względem liczby ludności i 11. pod względem powierzchni, mając prawie 165 km².[1] Musi się znaleźć domek :loveu: Ogłoszenia do wywieszenia na osiedlach by się przydały, mozna by w nich napisać o potzrebie DT dla tego smyka, o tym ,że koszty zwracamy itp Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To kto zrobi ładny plakacik dla Żuczka? :loveu: Quote
Magdalena Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To kto zrobi ładny plakacik dla Żuczka? :loveu: ja mogę zrobić ;) ale jutro z rana dopiero bądź dziś wieczorem, jeśli dostanę tekst. chyba, że ktoś inny ma ochotę ;) Quote
ihabe Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Magdalena napisał(a):ja mogę zrobić ;) ale jutro z rana dopiero bądź dziś wieczorem, jeśli dostanę tekst. chyba, że ktoś inny ma ochotę ;) zrób kochana:loveu: Quote
Wisełka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Witaj Żuczku! Powodzonka w poszukiwaniu domku :lol: Quote
Magdalena Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 czy jakaś uczynna istotka mogłaby skleić tekst, który mam umieścić na plakacie? tylko tego brakuje Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Tu jest Allegro Żuczka - może jakaś inspiracja tym tekstem? :) TRAGEDIA MAŁEGO ŻUCZKA NA 3 ŁAPKACH !!!!!!!! (658193927) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Magdalena Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 proszę, wersję kolorową i czarno-białą: jesli sa uwagi to poprawię Quote
ihabe Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dla mnie rewelacja. Jeśli taki zostanie to poproszę wersję kolorową mi przesłać. Podrukuję i wywieszam.............. gdzie się da:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Magdalena! perfekcyjna robota!!!! może tu peate zajrzy? Ona by wiedziała jak ten tekst i cały plakat wykorzystać..:razz: Zuczek w tym tygodniu byl 3 x na rehabilitacji.Z Budryskiem , bubu a dzisiaj ze mną. Nie wiem co go napadło, może zapachy moich suniek ? Zuk w samochodzie przyczepil sie do mojego ramienia / w drodze do Katowic/ i normalnie kopulował??:roll: . A że ta pozycja prowokowała go do uzywania chorej łapki, to go nie zniechecałam, traktujac jego wyczyny jako część rehabilitacji..:razz::lol: To ostatnie podrygi chłopaka ,bo we wtorek bubu robi zamach na jego męskośc....Będzie ciach... Biedy Zuczek..:-( Quote
Magdalena Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='ihabe']dla mnie rewelacja. Jeśli taki zostanie to poproszę wersję kolorową mi przesłać. Podrukuję i wywieszam.............. gdzie się da:loveu::loveu::loveu::loveu: wersja kolorowa: WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików. wersja czarno-biała: WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików. ;) Quote
ihabe Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No to plakaciki sie juz drukują, powkładamy je w folijki i dziewczynki zaczną rozwieszać, zaczną od 1000-lecia w Katowicach. Żuczku....musi się udać:loveu: Quote
peate Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 wróbelki ćwierkają, że Loluś zaliczył juz fryzjera ... czyżby i Żuczek trafił pod nożyczki ? :cool3: Quote
_bubu_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 żuczek nie dojechał bo bubu zapomniała że się umówiła :splat: Quote
Recommended Posts