Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ihabe super :) napisz co mam komu jeszcze wysłac :)
Żuczek będzie miał na kosteczki i gimnastykę :) Ja zbieram teraz dla innego połamańca Promysia z czekoladową mordką :)

Posted

Byc może zawioze w piątek Zuczka na rehabilit. o ile rodzina mnie nie nawiedzi...?
Benzyna idzie w górę......Dojazd do Katowic robi sie coraz droższy..:-(

Posted

[quote name='togaa']Byc może zawioze w piątek Zuczka na rehabilit. o ile rodzina mnie nie nawiedzi...?
Benzyna idzie w górę......Dojazd do Katowic robi sie coraz droższy..:-(

Musimy znaleźć DT albo DS w Katowicach:loveu::loveu::loveu:
Katowice to 309 621 mieszkańców jest 10. miastem w kraju pod względem liczby ludności i 11. pod względem powierzchni, mając prawie 165 km².[1]

Musi się znaleźć domek :loveu:
Ogłoszenia do wywieszenia na osiedlach by się przydały, mozna by w nich napisać o potzrebie DT dla tego smyka, o tym ,że koszty zwracamy itp

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
To kto zrobi ładny plakacik dla Żuczka? :loveu:

ja mogę zrobić ;) ale jutro z rana dopiero bądź dziś wieczorem, jeśli dostanę tekst.
chyba, że ktoś inny ma ochotę ;)

Posted

Magdalena napisał(a):
ja mogę zrobić ;) ale jutro z rana dopiero bądź dziś wieczorem, jeśli dostanę tekst.
chyba, że ktoś inny ma ochotę ;)

zrób kochana:loveu:

Posted

dla mnie rewelacja.
Jeśli taki zostanie to poproszę wersję kolorową mi przesłać. Podrukuję i wywieszam.............. gdzie się da:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Magdalena! perfekcyjna robota!!!!
może tu peate zajrzy? Ona by wiedziała jak ten tekst i cały plakat wykorzystać..:razz:

Zuczek w tym tygodniu byl 3 x na rehabilitacji.Z Budryskiem , bubu a dzisiaj ze mną.
Nie wiem co go napadło, może zapachy moich suniek ?
Zuk w samochodzie przyczepil sie do mojego ramienia / w drodze do Katowic/ i normalnie kopulował??:roll: . A że ta pozycja prowokowała go do uzywania chorej łapki, to go nie zniechecałam, traktujac jego wyczyny jako część rehabilitacji..:razz::lol:
To ostatnie podrygi chłopaka ,bo we wtorek bubu robi zamach na jego męskośc....Będzie ciach...
Biedy Zuczek..:-(

Posted

[quote name='ihabe']dla mnie rewelacja.
Jeśli taki zostanie to poproszę wersję kolorową mi przesłać. Podrukuję i wywieszam.............. gdzie się da:loveu::loveu::loveu::loveu:

wersja kolorowa:
WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików.

wersja czarno-biała:
WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików.

;)

Posted

No to plakaciki sie juz drukują, powkładamy je w folijki i dziewczynki zaczną rozwieszać, zaczną od 1000-lecia w Katowicach.
Żuczku....musi się udać:loveu: