pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dom dla Żuczka? Cieszmy się i radujmy!!! :loveu: :multi: :loveu: :multi: Spadł jak grom z jasnego nieba! Mam nadzieję, że nie będziemy czekać długo na nowe zdjęcia :) Żuczku, trzymam za Ciebie kciuki!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poker Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ale radocha :multi::multi::multi:, skąd domek się wziął tak nagle , z ogłoszeń? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Poker napisał(a):ale radocha :multi::multi::multi:, skąd domek się wziął tak nagle , z ogłoszeń? Ponoć nowi Państwo byli chętnie na adopcję, lecz żadnego konkretnego psa. No cóż - _bubu_ przedstawiła Żuczka i wpadli po uszy! :loveu: Quote
peate Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 a jak Żuczuś dogadał sie z dziewczynką? a bramę uszczelnili? no a ten spacer na Gronia? ciekawe jak mu tam będzie ... a Ty jak tam się masz bubu? :glaszcze: Quote
togaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No własnie bubu? Jak Ci tam bez Zuka??? A miał byc gwiazdą na "Zywieckiej imprezie".!!! :razz: W sumie to sie ciesze.. Zuk jakby był niewidzialny....? Zadnych zainteresowań, żadnych wpłat na rehabilitacje,utrzymanie..Smutno było na tym wątku... Quote
_bubu_ Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 peate napisał(a):a jak Żuczuś dogadał sie z dziewczynką? a bramę uszczelnili? no a ten spacer na Gronia? ciekawe jak mu tam będzie ... a Ty jak tam się masz bubu? :glaszcze: Brama uszczelniona, dziewczynka zaczęła rzucać piłeczkę i oboje świetnie się bawili chociaż oboje jeszcze z pewnym dystansem, na odległość , muszą się lepiej poznać i przyzwyczaić. Państwo sami doszli do wniosku , że na tamten spacer to jeszcze za wcześnie i zostali w domu z Żuczkiem. jak się zadomowi to będzie jezdził nad jezioro popływać. No a ja jak wróciłam do domu to odruchowo poszłam do pokoju żuczka wypuścić go na siku :roll: a tu kicia zdziwiona gdzie jej kumpel tak długo. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wierzę, że na pewno będzie tam szczęśliwy :) Quote
3 x Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a miało być zmienianie pierwszego postu i tytułu na bardziej dramatyczny a tutaj taka wiadomość :loveu::loveu::loveu: oby to był ten wyśniony wymarzony domek :thumbs: Quote
MyrkurDagur Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 To Żuczek ma dom ??? :crazyeye: Przepraszam, ale straszne zaległości mam ostatnio :oops: A cóż to za domek jest? Quote
peate Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 piękny domek z ogrodem, piłeczką, a co najważniejsze pełny osób, które wiedzą co z tą piłeczką robić :evil_lol: Quote
bla Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No proszę, pojechałam nad morze a tu takie wieści piękne ;) Quote
peate Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 są już może jakieś nowe wieści z Żuczkowego domku? Quote
MyrkurDagur Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 peate napisał(a):są już może jakieś nowe wieści z Żuczkowego domku? Przyłączam się do pytania... Quote
_bubu_ Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Żuczuś ma się dobrze :) Jest bardzo grzeczny. Przez pierwsze 2 dni piszczał ale już się przyzwyczaił. Nie zostaje w ogóle sam w domu , śpi w łóżku, nadal bawi się piłeczkami - dostał już kolejną ;) no i w końcu nie szczeka :evil_lol: bo też nie ma do tego powodu :) Myślę, że jest szczęśliwy. Wkrótce go odwiedzę ale jeszcze nie teraz, nie chcę mu mieszać w głowie, niech się całkowicie przestawi na nowy dom. Quote
ihabe Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 To wspaniałe wieści:loveu::loveu::loveu::loveu: Żuczek ma domek!!!!:loveu::loveu::loveu: Jesteście super dziewczyny:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Prosimy o pomoc dla Rufusa, serdecznie zapraszamy na bazarki: Literacki bazarek - klasyka i sf - oraz klatka; na Rufusa! Do 18.08! *filizanki*marynarka Zara*Plu&Play *na Rufusa,do 16.08.godz.20.00 Quote
peate Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ciekawe czy nowi Państwo przyślą jakieś fotki ... jeśli nie to będzie trzeba ich odwiedzić :cool3: Quote
peate Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 są może jakieś nowe wiadomości o Żuczku? Quote
Recommended Posts