ihabe Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 _bubu_ napisał(a):Żuczek musi opuścić lecznice bo ciągle szczeka - nie chce siedzieć sam w klatce. nie ma gdzie się podziać :-( o nie!!! tylko nie to :-(:-(:-( Żuczku, wariacie przestań, myślisz że łatwo znaleźć DT? Bubu ile płacimy za dzień w lecznicy? Mam hotelik w Gliwicach ale drogi za to jaki porządny. Przecież nie zostawimy go na ulicy?:-(:-(:-(:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ihabe, tylko czy taki hotelik zobowiązałby się do codziennego podawania Żuczkowi lekarstw? I trzeba wozić małego na rehabilitacje... A gdzie te wszystkie płatne tymczasy, pełne miłości dla takich poszkodowanych biedaków... :placz: Quote
_bubu_ Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Żuczek jeszcze dzisiaj musi opuścić lecznicę :( co do hotelu to naprawdę musiałby być dobry.. no i codzienne zastrzyki i rehabilitacja. jak to pogodzić? żuczek potrzebuje też kontaktu z człowiekiem, coraz lepiej chodzi na smyczy , szkoda żeby znowu zaczal sie bac. koszt w lecznicy to 16zł, chyba ze znowu coś podrożało.. musze dopytać. A ile kosztuje ten hotelik w Gliwicach? Doszła wpłata dla Żuczka 60zl od Renaty H. - bardzo dziękuję :loveu::loveu: Quote
ihabe Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 _bubu_ napisał(a):Żuczek jeszcze dzisiaj musi opuścić lecznicę :( co do hotelu to naprawdę musiałby być dobry.. no i codzienne zastrzyki i rehabilitacja. jak to pogodzić? żuczek potrzebuje też kontaktu z człowiekiem, coraz lepiej chodzi na smyczy , szkoda żeby znowu zaczal sie bac. koszt w lecznicy to 16zł, chyba ze znowu coś podrożało.. musze dopytać. A ile kosztuje ten hotelik w Gliwicach? :loveu::loveu: a więc najgorsze się stało:-(:-(:-( Ten hotelik jest drogi i bardzo dobry ale drogi, 30 zł doba Psy Psia Kraina - Cennik i płatność żuczku ale starszne wiadomości:-(:-(:-( Quote
peate Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Żuczek zaczął zdrowieć, wróciły mu siły to daje znać, że samemu mu się nudzi :roll: tylko gdzie on się teraz biedaczek podzieje :-( Quote
_bubu_ Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 żuczek nocuje dzisiaj u mnie w garażu ale nie może tu zostać :( nie mam gdzie go jutro dać . proszę pomóżcie znalezc dla niego jakieś miejsce :modla: Quote
lilo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ihebe cos mi PW szwankuje , czy mozesz pomóc wystawic mi bazarek ?? Ja prześlę Ci zdjęcia i opisy a ty wystawisz. Potem ja porozsyłam paczki do ich nowych domków, nie potrafie sama wystawic.... tylko prosze Cie daj mi swojego maila na którego ewentualnie mogłabym wysłac zdjęcia. Żuczek pilnie potrzebuje domku i funduszy !! Hop hop Quote
peate Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 podnoszę malucha DT jest na prawdę na cito potrzebny! Quote
_bubu_ Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 doszła wpłata od Anny B. - 20zł dla żuczka - bardzo dziękuję :loveu::loveu: Żuczek niestety nadal nie ma gdzie się podziać :placz: Quote
ihabe Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 lilo napisał(a):Ihebe cos mi PW szwankuje , czy mozesz pomóc wystawic mi bazarek ?? Ja prześlę Ci zdjęcia i opisy a ty wystawisz. Potem ja porozsyłam paczki do ich nowych domków, nie potrafie sama wystawic.... tylko prosze Cie daj mi swojego maila na którego ewentualnie mogłabym wysłac zdjęcia. Żuczek pilnie potrzebuje domku i funduszy !! Hop hop [email protected] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 nie zostawiajcie dziewczyny bubu w takiej sytuacji!!!! Ona naprawde dłużej niż noc nie może przetrzymać psiaczka !!! P o m o c y !!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kto pomoze Żuczkowi? Sytuacja przedstawia się jako czarny scenariusz... :-( Quote
ihabe Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kto pomoze Żuczkowi? Sytuacja przedstawia się jako czarny scenariusz... :-( Bubu proszę zadzwoń do tego hoteliku z Gliwic, ceny sa do negocjacji, powinni zniżyc do 16-18 zł, z Gliwic mozęmy go wozic na rehab. Powołaj się na fundacje i na ogrom pomocy jaki udzielacie... Quote
_bubu_ Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 będę kombinować po powrocie z Wrocławia. zobaczymy co z tego wyjdzie. trzeba Żuczka wykastrować i zaszczepić, będą kolejne koszty. On jest taki kochany :loveu: to typowy kanapowiec. wpadł dzisiaj do domu i dał nura prosto do łóżka. Jak ma w pobliżu człowieka to siedzi cichutko jakby go nie było, dużo śpi. Jest bardzo spokojny i grzeczny. Do szczęścia potrzebuje tylko towarzystwa. Jest Nauczony czystości. Musiał mieć kiedyś dom.. Quote
togaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Zuczek byl dzisiaj na rehabilit. łapeczki w Katowicach. Jak on w samochodzie pieknie jeżdzi...! Zwinął sie w kłębuszek i leżał cichutko.... Nawet sie nie wydzierał na pana policjanta- radarowca który nie wiadomo czego chcial od Budryska..???;) Quote
lilo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Oj Budrysek powinien wypuścic swoje stadko na pana radarowca i pokazac mu gdzie raki zimują :) Ładnie pędzicie na te rehabilitacje , niedługo trzeba bedzie bazarki na mandaty robic :) Ihebe wysłałam fotki :) z opisem na bazarek Quote
togaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Sytuacja nadal beznadziejna... Dzisiaj Zuczek dzień spedzil u Irenki, ale jutro to już naprawde nie wiadomo co z nim zrobić! To przekochany, spokojny, kochany pies...! P o m o c y ..! Quote
togaa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Spragniony kontaktu z człowiekiem, przytulaśny, łagodny Zuczek prosi o Tymczas... Quote
peate Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Żuczku, słodziaku :loveu: w górę! i niech Was nie zmyli ta siwa bródka, Żuczek ma dopiero dwa latka :loveu: Quote
togaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Zuczek....niczyj, bez tymczasu i pieniążków na leczenie... To młody piesiu, trzeba mu wykurowac łapke. Inaczej czeka go dożywotnie kalectwo... pomóżcie ! Quote
Recommended Posts