Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_bubu_ napisał(a):
Żuczek musi opuścić lecznice bo ciągle szczeka - nie chce siedzieć sam w klatce. nie ma gdzie się podziać :-(

o nie!!! tylko nie to :-(:-(:-(
Żuczku, wariacie przestań, myślisz że łatwo znaleźć DT?
Bubu ile płacimy za dzień w lecznicy? Mam hotelik w Gliwicach ale drogi za to jaki porządny. Przecież nie zostawimy go na ulicy?:-(:-(:-(:-(

Posted

Ihabe, tylko czy taki hotelik zobowiązałby się do codziennego podawania Żuczkowi lekarstw? I trzeba wozić małego na rehabilitacje...

A gdzie te wszystkie płatne tymczasy, pełne miłości dla takich poszkodowanych biedaków... :placz:

Posted

Żuczek jeszcze dzisiaj musi opuścić lecznicę :(

co do hotelu to naprawdę musiałby być dobry.. no i codzienne zastrzyki i rehabilitacja. jak to pogodzić? żuczek potrzebuje też kontaktu z człowiekiem, coraz lepiej chodzi na smyczy , szkoda żeby znowu zaczal sie bac. koszt w lecznicy to 16zł, chyba ze znowu coś podrożało.. musze dopytać. A ile kosztuje ten hotelik w Gliwicach?

Doszła wpłata dla Żuczka 60zl od Renaty H. - bardzo dziękuję :loveu::loveu:

Posted

_bubu_ napisał(a):
Żuczek jeszcze dzisiaj musi opuścić lecznicę :(

co do hotelu to naprawdę musiałby być dobry.. no i codzienne zastrzyki i rehabilitacja. jak to pogodzić? żuczek potrzebuje też kontaktu z człowiekiem, coraz lepiej chodzi na smyczy , szkoda żeby znowu zaczal sie bac. koszt w lecznicy to 16zł, chyba ze znowu coś podrożało.. musze dopytać. A ile kosztuje ten hotelik w Gliwicach?

:loveu::loveu:

a więc najgorsze się stało:-(:-(:-( Ten hotelik jest drogi i bardzo dobry ale drogi, 30 zł doba
Psy Psia Kraina - Cennik i płatność

żuczku ale starszne wiadomości:-(:-(:-(

Posted

Żuczek zaczął zdrowieć, wróciły mu siły to daje znać, że samemu mu się nudzi :roll:
tylko gdzie on się teraz biedaczek podzieje :-(

Posted

żuczek nocuje dzisiaj u mnie w garażu ale nie może tu zostać :( nie mam gdzie go jutro dać . proszę pomóżcie znalezc dla niego jakieś miejsce :modla:

Posted

Ihebe cos mi PW szwankuje , czy mozesz pomóc wystawic mi bazarek ?? Ja prześlę Ci zdjęcia i opisy a ty wystawisz. Potem ja porozsyłam paczki do ich nowych domków, nie potrafie sama wystawic.... tylko prosze Cie daj mi swojego maila na którego ewentualnie mogłabym wysłac zdjęcia.

Żuczek pilnie potrzebuje domku i funduszy !! Hop hop

Posted

lilo napisał(a):
Ihebe cos mi PW szwankuje , czy mozesz pomóc wystawic mi bazarek ?? Ja prześlę Ci zdjęcia i opisy a ty wystawisz. Potem ja porozsyłam paczki do ich nowych domków, nie potrafie sama wystawic.... tylko prosze Cie daj mi swojego maila na którego ewentualnie mogłabym wysłac zdjęcia.

Żuczek pilnie potrzebuje domku i funduszy !! Hop hop

[email protected]
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

nie zostawiajcie dziewczyny bubu w takiej sytuacji!!!!

Ona naprawde dłużej niż noc nie może przetrzymać psiaczka !!!

P o m o c y !!!!

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Kto pomoze Żuczkowi? Sytuacja przedstawia się jako czarny scenariusz... :-(

Bubu proszę zadzwoń do tego hoteliku z Gliwic, ceny sa do negocjacji, powinni zniżyc do 16-18 zł, z Gliwic mozęmy go wozic na rehab.
Powołaj się na fundacje i na ogrom pomocy jaki udzielacie...

Posted

będę kombinować po powrocie z Wrocławia. zobaczymy co z tego wyjdzie.
trzeba Żuczka wykastrować i zaszczepić, będą kolejne koszty.
On jest taki kochany :loveu: to typowy kanapowiec. wpadł dzisiaj do domu i dał nura prosto do łóżka. Jak ma w pobliżu człowieka to siedzi cichutko jakby go nie było, dużo śpi. Jest bardzo spokojny i grzeczny. Do szczęścia potrzebuje tylko towarzystwa. Jest Nauczony czystości. Musiał mieć kiedyś dom..

Posted

Zuczek byl dzisiaj na rehabilit. łapeczki w Katowicach.

Jak on w samochodzie pieknie jeżdzi...!
Zwinął sie w kłębuszek i leżał cichutko....

Nawet sie nie wydzierał na pana policjanta- radarowca który nie wiadomo czego chcial od Budryska..???;)

Posted

Oj Budrysek powinien wypuścic swoje stadko na pana radarowca i pokazac mu gdzie raki zimują :) Ładnie pędzicie na te rehabilitacje , niedługo trzeba bedzie bazarki na mandaty robic :)

Ihebe wysłałam fotki :) z opisem na bazarek

Posted

Sytuacja nadal beznadziejna...
Dzisiaj Zuczek dzień spedzil u Irenki, ale jutro to już naprawde nie wiadomo co z nim zrobić!

To przekochany, spokojny, kochany pies...! P o m o c y ..!

Posted

Zuczek....niczyj, bez tymczasu i pieniążków na leczenie...

To młody piesiu, trzeba mu wykurowac łapke. Inaczej czeka go dożywotnie kalectwo...

pomóżcie !