Wisełka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Poker napisał(a):Ale ruchliwy ten Żuczek, powinien nazywac się Sprinter :evil_lol: W czasie biegania widać,że nie używa tylnej lewej łapki, natomiast podczas stania podpiera się nią. A biorąc pod uwagę jego kondycję to może też nazywać się MARATONISTA :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ależ on biega :crazyeye: Wspaniałe filmiki :) Quote
togaa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No własnie, w ruchu wogóle nie widać kalectwa.... Ale czy to nie świadczy jednak o tym że go ta łapeczka jednak boli? Skoro nawet w zabawie jej nie używa? Quote
peate Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 teraz skoro wszyscy na własne oczy zobaczyli, że Żuczek to całkowicie bezproblemowy młodzieniaszek to może DT lub jeszcze lepiej DS szybciej się znajdzie :roll: przecież taki wulkan energii marnieje w tym garażu :-( Quote
togaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wczoraj widziałam Żuczka w lecznicy na zastrzyku. Cudował troche, bo to taki delikatniutki i wrażliwy piesiu. Poznał mnie i zaraz chciał sie tulić...a potem pojechał z budryskiem do Katowic na rehabili. Dzisiaj jest na półkoloniach u Ireny, bo bubu z Dropsem we Wrocławiu.... Pewnie sie mu tak częste zmiany osób, miejsc nie podobają...Ale co zrobić ? Gdzie Zuczkowi znależć tego jednego, jedynego człowieka...? Quote
ihabe Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Żuczku kochany co u Ciebie? Jak tam u Cioci Irenki? Wiem wiem, super:loveu: Quote
togaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No wręcz przeciwnie... Jak dla subtelnego Zuczka, rozszczekana banda Ireny nie podobała sie Zuczkowi. Tylko kombinował którędy zwiać z ogrodu.... Musiał wychodzić do ogródka na linewce, którą też próbował rozpracować..... Zuczek chce do domu...... A tego domu nie ma !!!!:placz: Quote
peate Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Żuczek potrzebuje swojego domku i to na prawdę szybko, bo się biedak musi tylko ciągle "poniewierać" raz w jedno miejsce, a raz w drugie :shake: przecież to młodziutki psiaczek .. i co całe życie ma spędzić na takie tułaczce :-( domku, domku znajdź się proszę :modla: Quote
togaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mnie też to psiatko leży na sercu! I ten jego smutek...! Zuczek ma bardzo delikatna i wrażliwa psychike.... W domku stałym byłby szczęśliwy... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Tylko kto zechce pokochać takiego z pozoru przeciętnego psiaka? :-( Quote
peate Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 w przyszłym tygodni Żuczek wybiera się do fryzjera :cool3: i już nie będzie taki "przeciętny" :lol: Quote
togaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ależ Zuczek taki przeciętny nie jest...! Dla mnie to bardzo urodziwy piesek...! Moje dwie domowe paskudy ani w polowie nie mają Zuczkowej urody...! I ta jego przylepność jest wzruszajaca.. Zuczek chce kochac i byc kochanym... Quote
_bubu_ Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 z fryzurką musimy jednak poczekać bo nasza Pani fryzjerka jest na urlopie do 14-tego czerwca. A żuczek tymczasem urządza polowania na muchy, tylko słysze ciągle kłapanie :evil_lol: Przynajmniej odwraca to uwagę od gryzienia łapki. Quote
lilo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Wow , Żuczek już jest przystojniacha a po fryzjerze to dopiero bedzie laska z niego :) Quote
togaa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Narazie w starej fryzurce nasz "lasek" pojedzie na kolejne zabiegi do Katowic... Oby tylko coś pomogły na tą biedna łapeczke... posty skaczą... Quote
peate Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 lilo napisał(a):Wow , Żuczek już jest przystojniacha a po fryzjerze to dopiero bedzie laska z niego :) chyba "lasek" :cool3: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zapraszam na nowy bazarek z ekologicznymi torbami "Pokochaj Psa Lub Kota Ze Schroniska"!!! Dochód m.in.na Żuczka :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/torby-pokochaj-psa-kota-ze-schroniska-kup-teraz-na-zywiec-do-05-07-a-139232/ :multi: :multi: :multi: Quote
ihabe Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Żuczek : [FONT=Times New Roman][SIZE=+1]Chociaż żuczek rzecz maluczka. Mnie urzeka życie żuczka. Czy w Przysuszy, czy też w Pszczynie, życie żuczka rześko płynie. Byczo mu jest i przytulnie, w przedwiosenny czas szczególnie. Szepcze w żytku, czy w pszeniczce. Śliczne rzeczy swej księżniczce. Staszcza jej na przykład z dali, maku wór na sznur korali. Albo rzuca gestem szczodrym. Pod jej nóżki chabrem modrym. Żuczku, żuczku, co chcesz za to? Być ewentualnie tatą. Z tego wielka jest nauczka, Chociaż żuczek rzecz maluczka.[/FONT] Quote
togaa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Sliczne..... Zuczek łamie mi serce....To takie delikatne psiateczko, przekochane !!!! Czeka nas dalsza diagnostyka , bo dotychczasowe zabiegi rehabilitac. , zastrzyki nie przyniosły żadnego rezultatu...A to trzeci tydzień... Może zbyt jestesmy niecierpliwe...? Dobrze by było żeby Zuczka obejrzał neurolog i ortopeda... Jak wiozłam go dzisiaj samochodem to ta łapeczka czasem mu drżała, czasem dziwnie ja prężył, oczywiście ją podgryzał..... A ciamajda z niego straszna...Dzisiaj, u p.rehabilitantki chcial coś niecoS uszczknać z miseczki kociej rezydentki a ta... jak Zuczka pogoniła..!!!:mad: Zapędziła przerażonego Zuczka pod leżankę....!!! Nawet sie nie bronił...:shake: Quote
_bubu_ Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 majowy rachunek za leczenie żuczka czeka na zapłacenie w lecznicy - 337zł Quote
togaa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Może ktos mógłby jakis indywidualny bazarek dla Zuczka zrobić...? Troche sie nam wydatki mnożą, a przeciez nie zostawimy takiego biedactwa bez pomocy. To młodziutki piesio...całe zyczie przed nim... Może sie uda przywrócic mu sprawność...i pozbawic bólu... Quote
Poker Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 bazarek również na Żuczka http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyczki-torebka-snoopy-walizki-na-pomoc-psim-kalekom-do-16-06-a-139394/#post12414486 Quote
_bubu_ Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Poker dziękujemy za bazarek :loveu: Pani rehabilitantka odwołała dzisiejszą rehabilitację , ja w sumie odetchnęłam z ulgą bo już nie wiem skąd brać na to pieniądze. Chyba będzie trzeba przerwać rehabilitacje dopóki nie popłacimy długów bo nie ma sensu je tylko powiększać. Myślę , że Żuczek najlepiej czułby się w domu z kotami. Ostatnio pokazał jaki jest troskliwy i opiekuńczy . Wylizał małe kociaczki którym samochód zabił matkę. taki z niego koci tatuś :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Na pewno musiał to być niesamowity widok :) Zawsze były jakieś pieniężne zapasy, a teraz czarne dno, a rachunki rosną... Pomóżcie :-( Quote
Recommended Posts