_bubu_ Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Żuczek został dzisiaj dodatkowo zapieluchowany bo łobuz wyciągnął sobie szwy :mad: Quote
3 x Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 gdzie można coś wpłacić na Żuczka - obiecalam (głównie sobie), że za ten kubeczek z bazarku, co wygląda i służy do patrzenia, wpłacę coś jeszcze na Żuczka :) a że jest już po wypłacie to się zgłaszam ;) za bazarek wpłacałam ihabe (tak mi się wydaje) czy teraz tez na to samo konto czy na jakies bardziej bezpośrednie? proszę o pw :) Quote
_bubu_ Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 wysłałam pw, bardzo dziękuje za wsparcie i dostrzeżenie Żuczusia :loveu: Quote
Poker Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 wpłaciłam 42,5 na Żuczka z mojego bazarku, dopłacę jeszcze 5 zł Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kochane Żuczkowe cioteczki :loveu: _bubu_, czy Żuczek coś jeszcze potrzebuje? Czy tylko pieniązków? A jak z fryzjerem? Quote
_bubu_ Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Pieniążków i karmy. Żuczek czuje się dobrze. Ranka po kastracji zagojona. U mnie w domu strasznie ciepło i widać że Żuczek wolałaby mieć chłodniej. rachunek w lecznicy do zapłacenia za czerwiec to 213zł. Quote
_bubu_ Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Żuczek potrzebuje tymczasu w katowicach. Nie daje rady z wyjazdami na rehabilitcaje. Powinien bywac tam częściej ale nie ma kto jezdzić. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ktoś musi pomóc... :( Katowiccy Dogomaniacy - co z Wami? :( Quote
3 x Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 może tytuł jakis bardziej krzykliwy? i ze w katowicach ze to jedyna szansa na to zeby był sprawny, że bez tego odbieramy mu szanse? nasza objątność pogłębia jego kalectwo ? Quote
_bubu_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 doszla wpłata dla Żuczka i lolusia z bazarku Poker - 95zł , bardzo dziękuję :) no i nie weim czy juz pisałam? 201 zł z bazarku ihabe :loveu: dziękuję ! Quote
_bubu_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 no właśnie trzeba będzie się wybrać. żuczuś już odpoczął po kastracji. Może umówie też Filipka ze schroniska na letnią fryzurke i pojadą razem. Quote
peate Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 wróbelki mi wyćwierkały (a może gołąbek ;)), że Żuczek i Filipek w poniedziałek idą do fryzjera :cool3: ciekawe w typie jakiej razy wyjdą .. :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 a mi się obiło o uszy , że będą terierami walijskimi ;) Quote
_bubu_ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 cisza u Żuczka :( Przy tak rzadkiej rehabilitacji nie ma się co spodziewać rewelacyjnych efektów, czasu mi brakuje by jezdzić.. W środę fryzjer , ciekawa jestem jak żuk będzie wyglądał. Quote
Wisełka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Żuczek dzielny masz być i szybko stawać na nóżki :lol: Quote
peate Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 a Żuczek razem z Filipkiem byli dzisiaj u fryzjera ... :loveu: podobno wyglądają ... nieziemsko pięknie, po prostu to nie te psy :evil_lol: już nie mogę się doczekać fotek a tak przy okazji to malutkiemu Filipkowi przydał by się bardzo DT, biedny maluszek ma chore uszka, które trzeba codziennie zakrapiać :roll: w schronie nie ma na to najmniejszej szansy :nonono2: Quote
_bubu_ Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Żuczuś krótkowłosy :) Po kąpieli futerko zrobiło się ciemniejsze i błyszczące . A żuczusia nóżki teraz wyglądają na jeszcze dłuższe. Oczywiście nadal tylko piłeczka mu w głowie. Quote
peate Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 pięknie się prezentuje ten nasz Żuczek :loveu: futerko mu tak błyszczy, że aż podejrzewam panią fryzjerkę o jakieś .. lakierowanie :razz: no to teraz w końcu wygląda na te swoje 2 latka a co za tym idzie myślę, że i telefony się rozdzwonią :cool3: Quote
Recommended Posts