ihabe Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ale jakie śliczności:loveu::loveu::loveu: Pysio to ma do zjedzenia i to bez polewy karmelowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest słodki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 kolejny psi inwalida :-(, bubu czy Ty musisz takie psiaki wynajdywać ? :mad: Quote
togaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Widziałam go wczoraj z bubu przed lecznicą... bubu albo go nosiła na rekach,albo kucała,głaskała i namawiała cichutko do spacerku. A Zuczek taki smutny...i zupełnie bez życia....:shake: Quote
ihabe Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 togaa napisał(a):Widziałam go wczoraj z bubu przed lecznicą... bubu albo go nosiła na rekach,albo kucała,głaskała i namawiała cichutko do spacerku. A Zuczek taki smutny...i zupełnie bez życia....:shake: Żuczek musi trafic do ciotki ihabe na kilka dni szkolenia i warsztatów pod tytułem: " Jestem wspaniałym psem i znam swoją wartość! Jestem szczęśliwy" Tylko, ze naszemu Westikowi po kastracji odbiło i rzuca mi się na wszystkie psy:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kochany Żuczek :loveu: Ile zdjęć! Dziękujemy Bubu :) Bannerki dla chłopaka: Quote
togaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 No nie..pinczerka! Ty to masz talent! Piekny banerek..piekny!!!!!.:lol: Zaraz sobie wkleje! Quote
ihabe Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Żuczek po rehab może dzis podskakiwać, więc dalej na pierwszą żuczku, niech Cię ciotki zauważą :loveu::loveu::loveu: Quote
Hund Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 żuczek uwielbia przesiadywać na kolankach :) przytulać się i być głaskany. Lubi też bardzo jeść trawkę , wylegiwać się na słonku i mieć w pobliżu inne pieski. Dziś nie był smutny, machał ogonkiem w prawo i lewo. Myślę że to że mało chodzi jest spowodowane bólem. Quote
togaa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ihabe napisał(a):Żuczek po rehab może dzis podskakiwać, więc dalej na pierwszą żuczku, niech Cię ciotki zauważą :loveu::loveu::loveu: ihabe, Ty spotkałas sie z Zuczkiem dzisiaj u p.Halinki? Co mówiła? Jak mały zniósł zabiegi...? Quote
ihabe Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 togaa napisał(a):ihabe, Ty spotkałas sie z Zuczkiem dzisiaj u p.Halinki? Co mówiła? Jak mały zniósł zabiegi...? no wiesz Togusiu ja niestety nie:-( ale lepsza polowa i córa tak:loveu: był z Pixelkiem na rehabie. Nasza Monia to nawet Żuczka trzymała podczas seansu. Bardzo grzecznie leżał u Monisi. Bubu ostrzegala, że nie lubi nieznajomych no ale nie naszej małej, zaraz zaczął się do niej łasić:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AleksandraJ Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 DZIEWCZYNY przypominam o cegiełkach dla Żuczka, może komuś podeślecie.. MAskotki dla - potrącony piesek Żuczek POMÓŻ (63989769:cool: - Aukcje internetowe Allegro Quote
_bubu_ Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Żuczek na rehabilitacji był bardzo grzeczny . Ponieważ to stare urazy , raczej nie ma szans na chodzenie na 4 łapkach ale jak zwykle spróbujemy. Pani Halina powiedziała , że dobrym znakiem jest , że Żuczek rusza łapką jak sobie leży. No i mam o kilka rzeczy na rtg zapytac lekarza . Oczywiście przydałaby się Żuczkowi na początek seria zabiegów codziennie ale leżymy z transportem i finansami więc mam nadzieję, że uda się przynajmniej te 3 razy w tygodniu przyjezdzać . No chyba , że znowu jakiś tymczas w katowicach spadnie z nieba.. Żuczek jest cudowny :loveu: Taka mała przylepka. tak się ufnie wpatruje w człowieka, wciska głowę pod kurtkę , liże po rękach. W samochodzie wiekszość drogi przespał, pozostały czas się na mnie gapił :evil_lol: Jednak nawet jeśli nie będzie chodził na 4 łapkach to na 3 świetnie sobie radzi. Mam nadzieję , że przełamie opory do chodzenia na smyczy . W pomieszczeniach chodzi bez problemu , na rehabilitacji sam wskakiwał na łóżka. Tylko jak kupke robi to się chwieje biedak. To taki delikatny piesek , powinien mieć wspaniały dom. Quote
Hund Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 W lecznicy zaczyna wojować. Szczeka i piszczy kiedy się go zostawia :( nie chce być sam :( przecież przytulanie jest takie miłe:) Arka pomoże tak jak przy Lolusiu. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Z opowiadań wnioskuję, że Żuczek pięknieje w oczach :loveu: Na pewno cudowny z niego psiak :) Trzymam kciuki za rehabilitacje i od czerwca postaram się pomóc :razz: :diabloti: Quote
togaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Hund napisał(a):W lecznicy zaczyna wojować. Szczeka i piszczy kiedy się go zostawia :( nie chce być sam :( przecież przytulanie jest takie miłe:) Arka pomoże tak jak przy Lolusiu. Niedobrze....wywalą go z lecznicy ! I co wtedy ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Kto pomoże Żuczkowi? Tak tu cicho... :-( Quote
Poker Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 bazarek na chłopaka http://www.dogomania.pl/forum/f99/dzins-na-3-kalekie-psiaki-do-29-maja-138351/#post12331461 Quote
_bubu_ Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Poker dziekujemy! :loveu: Dom stały lub tymczasowy pilnie potrzebny! Żuczek coraz głośniej się zachowuje w lecznicy , jak tak dalej pójdzie to zacznie hałasować w nocy i będziemy musieli go zabrac ze względu na sąsiadów w lecznicy. I Żuczek nie będzie się miał gdzie podziac :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Prosimy o kawałek miejsca dla Żuczka :placz: Quote
rotek_ Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 jest śliczny czy to znaczy ze jeśli rehabilitacja nie pomoże to będzie konieczność pozostawienia łapki czy najelpiej będzie ją amputować? Quote
_bubu_ Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 nie ma potrzeby amputacji. Pani rehabilitantka powiedziała, że tylko jak są jakieś rany i problemy z krążeniem to jest taka potrzeba. A u Żuczka łapka nie przeszkadza i może sobie ją mieć. Quote
_bubu_ Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Żuczek musi opuścić lecznice bo ciągle szczeka - nie chce siedzieć sam w klatce. nie ma gdzie się podziać :-( Quote
Recommended Posts