togaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tak myślałam...w sumie to może to i dobrze bo podzieliłby los Lolka. Dzisiaj p.Agata strzygła na goło...:razz: Quote
Poker Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 czy ktoś z Waszych terenów nie wybiera się do Wrocławia? Nie wiecie z Budrysek, bo coś nie ma jej na dogo, Quote
_bubu_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 mam nadzieję , że jutro nie zapomnimy pojechać na kastrację :p Żuczuś właśnie wrócił z rehabilitacji głodny jak wilk. Po zabiegach zawsze mu apetyt rośnie. Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Żuczku :loveu: Urocze zdjęcia ;) Uroczy pies :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Świetne zdjęcia ;) Zwłaszcza to ostatnie - kusicielka Beti i zawstydzony Żuczek :lol: Quote
togaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wstydzić to się biedny Zuczek będzie dzisiaj, bo pod ogonkiem zero klejnotów....:razz: biedny szkrabek! A jak sie chłopak czuje po zabiegu? Quote
peate Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 świetnie, właśnie przed chwilą mnie odwiedził razem z bubu i wieeeeeelgachną żarówą na szyi :roll: Quote
togaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 peate napisał(a):świetnie, właśnie przed chwilą mnie odwiedził razem z bubu i wieeeeeelgachną żarówą na szyi :roll: A nie był to przypadkiem abażur ?:razz: No to małych Zuczków już nie będzie na tym świecie...:shake::-( Quote
_bubu_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 no więc Żuczuś po zabiegu czuje się rewelacyjnie. Przywitał mnie w podskokach . Mam kłopot z kołnieżem bo w minute go ściąga, obawiam sie ze sie skonczy na kagańcu albo powtórnym szyciu :mad: Ale najlepsze jest to, że żuczuś podczas zabiegu dostał jakiejś amnezji, zapomniał , że jest kaleką i obudził się jako pies chodzący na 4 łapach :evil_lol: Co prawda zaczyna juz sobie niestety przypominać i jak przyspiesza to juz idzie na 3. Ale powolutku idąc używa ładnie 4 łapek :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dobrze, że już po wszystkim :) Trzeba by Żuczka trochę powkurzać, albo bardzo zająć - żeby w końcu zapomniał, że ta czwarta łapka jest be i że powinno się ją używać! :) Quote
togaa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Oj wkurzy sie, wkurzy, jak pod ogon zajrzy..!!!!:evil_lol: Quote
_bubu_ Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Żuczkowi tylko jedno w głowie - wylizywanie szwów :mad: Dzisiaj ma depresję bo w końcu udało mi się zrobić konstrukcję na jego grzbiecie uniemożliwiającą zdjęcie kołnierza. Jest okrutnie na mnie obrażony :evil_lol: Jestem naprawdę pod wrażeniem jego pomysłowości i zawziętości w pozbywaniu się kołnierza ( który już i tak jest do połowy zgryziony ) nie wyrobiliśmy się dzisiaj w końcu na rehabilitacje więc jedziemy jutro. Quote
togaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A chodzi dalej na czterech łapkach, czy juz zapomniał o tym że może..?:razz: Quote
_bubu_ Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 jak idzie powolutku to jeszcze coś mu tam świta ;) oby tak dalej. Quote
_bubu_ Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 tak mało osób do Żuczka zagląda :( A on taki kochany samotny .. Quote
Poker Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 stale zaglądam, niedługo kapnie grosik z bazarku :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 bubu zagląda ale do pokoiku żuczka :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Żuczuś teraz więcej śpi, bo co tu robić w tym kołnierzu na głowie, w dodatku w taką pogodę. Tylko Beti go zaczepia do zabawy . Zbliża się koniec miesiąca.. Trzeba będzie zapłacić za szczepienie i kastrację Żuczka.. Rehabilitacja za poprzedni tydzien nie zapłacona. a w poniedziałek juz nastepna.. Laser dodatkowo dobrze robi na rane po kastracji. Quote
_bubu_ Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 dziękuje Poker :) Biedny Żuczek bardzo boi sie burzy. Kiedy one w końcu sie skończą :( codzienie to samo. Quote
Poker Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 _bubu_ napisał(a):dziękuje Poker :) Biedny Żuczek bardzo boi sie burzy. Kiedy one w końcu sie skończą :( codzienie to samo. moje 2 psiaki , w tym Dunia też się boją.W tej chwili znowu grzmi i ulewa jak 150 :angryy: Quote
Recommended Posts