Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz kolej na Lorka,zeby stanał na wysokosci zadania i skorzystał ze zmian:lol:Mureczko prosze,gadaj do niego regularnie i słodko,/ale tak z 10 min./on sie wsłuchuje!On to polubi!

Posted

[quote name='Randa']A skąd się w ogóle tacy kierownicy schroniska biorą?:loveu:
Na Podlasiu w tym temacie tragedia.[/QUOTE]

to najpierw jest dobry człowiek potem kierownik ... nie jesteśmy przyzwyczajeni do odruchów ludzkich u osób na stanowiskach kierowniczych ... za mało takich ludzi w tak trudnych miejscach ...

Posted

Dopiero dzis mogę pogratulować...dobra robota !!!

A wygląda na to,ze spokój i cierpliwość,dały dużo dobrego i Lorkowi... i choć jeszcze to nie socjalizacja,to trochę choć uszy psiakowi podniosły i dały poczucie pewnej siły.Może to dobry początek...acz nie zamierzony:lol::evil_lol:
POWODZENIA!

Posted

buda full wypas i Lorek taki inny w tym apartamencie.....:loveu:
Słowo daję wygląda spokojniej, nie chowa głowy i nie łypie z boku tymi swoimi oczyskami jak w schronisku...Jest lepiej, widać to .....Wielki szacun dla was Murki ...:Rose:

Posted

Ale fajnie Lorcio wygląda w tej ciepłej budzie:loveu:, no i kierownik to gość z gestem:p.Może w piątek albo w przyszłym tygodniu coś wpłacę na Loriego, kurczę krucho u mnie z kasą ostatnio a zadeklarowałam stałe wpłaty:roll::oops:.

Posted

Dla sprostowania: ta buda na zdjęciu nie jest zasponsorowana przez Kierownika. Tę musimy dopiero kupić do boksu lub wybiegu zewnętrznego. Ta na fotce to obecne mieszkanko Loriego ;)