Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis pierwszy raz w Bolcikowym życiu drogę nam przecięła sarna, jakies 20 ma przed psami - ja za psami. Bolt wystartował oszczekać tego dużego psa :D a Liz gotowa do pogoni za zwierzyna. Oba się pięknie odwołały :loveu: Jak to dobrze mieć przerobione coś ze starszym psem, ten młodszy idzie za tłumem. Czyli dobrze, ze spacer bez Sadie ;)

Dzis dzień przełomowy - Iga zauważyła psy. A Bolcik trącał nosem Igowa rączkę żeby go pogłaskała :loveu: Oj będzie przyjaźń :loveu:

Posted

Ta przyjaźń się zapowiadała od pierwszego dnia jak tylko Bolcik chciał leżeć koło Iguni.Fajnie będzie mieć przyjaciela.:loveu:

Posted

To tez tak bywa, ale jednak jak Bolt wróci a Lizka zechce pójść to pójdzie maupa. Ale jak Lizka wraca to Bolt tez zawsze :D To jest strachodup jeden. Dzis mijaliśmy dwa psy, jeden z lewej, drugi z prawej a my w środku. To się Bolto cofnął. I luk na pol lasu zrobił, żeby oba ominąć. Oba spotykamy kilak razy w tygodniu na spacerze. Wszyscy się z mojego mamisynka śmiali :placz: Jakbym go w lesie chowała!

Dzis zaczęliśmy ćwiczyć slalom :multi: Dzieciaki się zleciały posze panią, posze panią, a co to? :lol: A jeden to jest slalom! Pamiętał jak ćwiczyłam z Liz ze dwa lata będzie, może trzy.

Posted

to chyba zalezy od psa, pierwsza u nas była inka a potem brokat a brokat leci w długą a inka nie poleci ci nigdzie - ona tez strachajdupa :)
za to inka nauczyła brokata szczekac jak ktos dzwoni do drzwi... i Figa już tez potrafi :cool3:

Posted

Szczeniak wprowadzony do stada to jest całkiem inna bajka niż połączenie dwóch dorosłych psów. Taki gnojek szalenie jest podatny na wpływy, bardzo zwraca uwagę co dorosłe psy robią. U Bolta to potrwa do śmierci :lol: