agaga21 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 pięknie latać bolcik potrafi! ale z niego skubaniec :loveu: Quote
annika Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 scenka mi opadła:crazyeye: [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/DSC_0723.jpg[/IMG] Quote
Saththa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Pieknie lata :) i jak łądnie złapany w kadr został :) Quote
ulana Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Super zdjęcie w locie. Szacun dla Bolcika i fotografa. :) Quote
zerduszko Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Dzis pierwszy raz w Bolcikowym życiu drogę nam przecięła sarna, jakies 20 ma przed psami - ja za psami. Bolt wystartował oszczekać tego dużego psa :D a Liz gotowa do pogoni za zwierzyna. Oba się pięknie odwołały :loveu: Jak to dobrze mieć przerobione coś ze starszym psem, ten młodszy idzie za tłumem. Czyli dobrze, ze spacer bez Sadie ;) Dzis dzień przełomowy - Iga zauważyła psy. A Bolcik trącał nosem Igowa rączkę żeby go pogłaskała :loveu: Oj będzie przyjaźń :loveu: Quote
*Monia* Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Tak, ale jak starszy niewychowany to młodszy jakoś dużo szybciej łapie złe nawyki :mad: Liczę na duuużo zdjęć z przyjaźni :loveu: Quote
wilczy zew Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Supdr jest taka przyjaźń dzieciaka i psa :loveu: Quote
Margi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Ta przyjaźń się zapowiadała od pierwszego dnia jak tylko Bolcik chciał leżeć koło Iguni.Fajnie będzie mieć przyjaciela.:loveu: Quote
AnkaG Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Będzie miała Iga kogo za ogonek i uszka tarmosić :) Quote
weszka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Bolt wymiata :loveu: U mnie niestety dwaj łowcy pokazali już Kusz po co ma nos i co się z nim robi w lesie :mad: Quote
Saththa Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Tiaaa gorzej jak starszy jest bardziej wrażliwy na to co wyprawia młodszy niz młodszy na to co starszy... Quote
zerduszko Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 To tez tak bywa, ale jednak jak Bolt wróci a Lizka zechce pójść to pójdzie maupa. Ale jak Lizka wraca to Bolt tez zawsze :D To jest strachodup jeden. Dzis mijaliśmy dwa psy, jeden z lewej, drugi z prawej a my w środku. To się Bolto cofnął. I luk na pol lasu zrobił, żeby oba ominąć. Oba spotykamy kilak razy w tygodniu na spacerze. Wszyscy się z mojego mamisynka śmiali :placz: Jakbym go w lesie chowała! Dzis zaczęliśmy ćwiczyć slalom :multi: Dzieciaki się zleciały posze panią, posze panią, a co to? :lol: A jeden to jest slalom! Pamiętał jak ćwiczyłam z Liz ze dwa lata będzie, może trzy. Quote
ania0112 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 to chyba zalezy od psa, pierwsza u nas była inka a potem brokat a brokat leci w długą a inka nie poleci ci nigdzie - ona tez strachajdupa :) za to inka nauczyła brokata szczekac jak ktos dzwoni do drzwi... i Figa już tez potrafi :cool3: Quote
zerduszko Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Szczeniak wprowadzony do stada to jest całkiem inna bajka niż połączenie dwóch dorosłych psów. Taki gnojek szalenie jest podatny na wpływy, bardzo zwraca uwagę co dorosłe psy robią. U Bolta to potrwa do śmierci :lol: Quote
wilczy zew Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='zerduszko']Wszyscy się z mojego mamisynka śmiali :placz: Jakbym go w lesie chowała! [/QUOTE] :glaszcze: ........... Quote
zerduszko Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Marze o wyjsciu z aparatem i psami :placz: I mamy jeszcze jedna chętną na przyjazn psio-dzieciowa, zgadnijcie kogo ;) ZA tymczasem wczoraj stuknęło 2 mies Quote
Margi Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Igunia rośnie i zmienia się na buźce.Śliczna jest.:loveu:Prawdziwa elegantka. Quote
*Monia* Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 rób zdjęcia nowej przyjaźni :cool3: fajny kapelusz :lol: Quote
zerduszko Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='wilczy zew']No prosze-Igunia gotowa na zlot a mama?[/QUOTE] Mama się gotuje, jeszcze trochę do zrzucenia mam :lol: Quote
Recommended Posts