Saththa Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='wilczy zew']Wiecie mix a mix,to róznica. Na moje oko,to ona ma ONka w genach.[/QUOTE] OOOOOOOOOO a Ty lubisz ONki... a one też lnieja jak potepione :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='Saththa']OOOOOOOOOO a Ty lubisz ONki... a one też lnieja jak potepione :evil_lol:[/QUOTE] Masz dobra pamiec. No ona wlasnie linieje jak ONek. Quote
ania0112 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 no! Leniego czesałam co 2-3 dzień a to nic nie dawało poza siatka kłaków... współczuje bo ja juz odwykłam ale nasza poprzednia sunia ala labek liniała non stop i nic tylko tez z rolką do ubrań biegalimsy.... i to tez nic nie dało a ona była biała a ja miałam same ciemne ubrania... masakra była! Quote
Saththa Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='wilczy zew']Masz dobra pamiec. No ona wlasnie linieje jak ONek.[/QUOTE] to widzisz... masz ONka i sznupa w jednym :iloveyou: Quote
zerduszko Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='ania0112']no! Leniego czesałam co 2-3 dzień a to nic nie dawało poza siatka kłaków... współczuje bo ja juz odwykłam ale nasza poprzednia sunia ala labek liniała non stop i nic tylko tez z rolką do ubrań biegalimsy.... i to tez nic nie dało a ona była biała a ja miałam same ciemne ubrania... masakra była![/QUOTE] A teraz sobie wyobraz, ze mysmy wzieli ciemnego szczeniaka, a ten kurde ma jasny podszerstek i tysz dpa :p Quote
wilczy zew Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='Saththa']to widzisz... masz ONka i sznupa w jednym :iloveyou:[/QUOTE] Noo :-) jeszcze zeby tak na zewnatrz ONek a w srodku sznauc :loveu: Quote
zerduszko Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Dzis dla odmiany wzięłam aparat :multi: ale nie wzięłam obiektywu terenowego ;) i wsie foty takie by mi wychodzily, wiec sie poddalam :p Bolto raz laskawie przyszedl blisko i koniec :P Dobrze jets miec kogos, kto poszedlby za toba na koniec swiata :eviltong: Quote
*Monia* Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Jak się biedny Bolcik męczy żeby do ukochanej pańci dotrzeć :loveu: Też ostatnio ubolewałam że obiektywu nie zmieniłam :roll: Quote
Saththa Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/jaaaaaaaaaaa/DSC_0687.jpg CUDNIE!!!!! [quote name='wilczy zew']Noo :-) jeszcze zeby tak na zewnatrz ONek a w srodku sznauc :loveu: No to masz na zewnatrz ONka... i Ci źle bo lnieje weź się zdecyduj... :roll: Quote
wilczy zew Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Jak Bolcik dal rade z tym wchodzeniem :crazyeye: [quote name='Saththa'] No to masz na zewnatrz ONka... i Ci źle bo lnieje weź się zdecyduj... :roll:[/QUOTE] bo ze srodka tez jakies onkowate wylazi..... Quote
Margi Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/jaaaaaaaaaaa/DSC_0688.jpg narażają na stresy biednego Bolcika.:razz: On taki zakochany w swojej mamusi.:lol: Quote
ania0112 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 o matko jaki zdolniacha! inka by pewnie stała na dole i szczekała :roll: Quote
zerduszko Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='wilczy zew']Jak Bolcik dal rade z tym wchodzeniem :crazyeye:[/QUOTE] Zdolniacha :D Zauważ, ze on wskoczył na drugi stopień 4 łapami i potem siup szybko jakoś przednie na trzeci! :-o [quote name='malawaszka']dalej też wszedł??? czadowo!!!![/QUOTE] Dalej spadł, wiec i ja nie nie wchodziłam, bo głupek gotów się zabić :eviltong: Quote
WATACHA Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Czego to Bolcik nie zrobi dla swojej Pańci :) Quote
ulana Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Łojku jakie oddanie. :loveu: Mój to raczej by piszczał, żeby go wziąć na ręce i wnieść na górę. :) Quote
zerduszko Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Fajny ten mój szczeniaczek :loveu: W sumie to już mały mężczyzna, przez ciążę ani się obejrzałam, a on już ma rok i 4mce. Za miesiąc zawody na których mieliśmy debiutować, dpa :-( Quote
Margi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Bolcik jest fantastyczny.Normalnie akrobata.:loveu: Quote
Recommended Posts