Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Wiecie mix a mix,to róznica. Na moje oko,to ona ma ONka w genach.[/QUOTE]

OOOOOOOOOO a Ty lubisz ONki... a one też lnieja jak potepione :evil_lol:

Posted

no! Leniego czesałam co 2-3 dzień a to nic nie dawało poza siatka kłaków... współczuje bo ja juz odwykłam ale nasza poprzednia sunia ala labek liniała non stop i nic tylko tez z rolką do ubrań biegalimsy.... i to tez nic nie dało a ona była biała a ja miałam same ciemne ubrania... masakra była!

Posted

[quote name='ania0112']no! Leniego czesałam co 2-3 dzień a to nic nie dawało poza siatka kłaków... współczuje bo ja juz odwykłam ale nasza poprzednia sunia ala labek liniała non stop i nic tylko tez z rolką do ubrań biegalimsy.... i to tez nic nie dało a ona była biała a ja miałam same ciemne ubrania... masakra była![/QUOTE]
A teraz sobie wyobraz, ze mysmy wzieli ciemnego szczeniaka, a ten kurde ma jasny podszerstek i tysz dpa :p

Posted

Dzis dla odmiany wzięłam aparat :multi: ale nie wzięłam obiektywu terenowego ;) i wsie foty takie by mi wychodzily, wiec sie poddalam :p

Bolto raz laskawie przyszedl blisko i koniec :P

Dobrze jets miec kogos, kto poszedlby za toba na koniec swiata :eviltong:

Posted

Jak Bolcik dal rade z tym wchodzeniem :crazyeye:

[quote name='Saththa']
No to masz na zewnatrz ONka... i Ci źle bo lnieje weź się zdecyduj... :roll:[/QUOTE]

bo ze srodka tez jakies onkowate wylazi.....

Posted

[quote name='wilczy zew']Jak Bolcik dal rade z tym wchodzeniem :crazyeye:[/QUOTE]
Zdolniacha :D Zauważ, ze on wskoczył na drugi stopień 4 łapami i potem siup szybko jakoś przednie na trzeci! :-o
[quote name='malawaszka']dalej też wszedł??? czadowo!!!![/QUOTE]
Dalej spadł, wiec i ja nie nie wchodziłam, bo głupek gotów się zabić :eviltong:

Posted

Fajny ten mój szczeniaczek :loveu: W sumie to już mały mężczyzna, przez ciążę ani się obejrzałam, a on już ma rok i 4mce. Za miesiąc zawody na których mieliśmy debiutować, dpa :-(