Klaudus__ Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 [B][I][SIZE=4][COLOR=black]Dzisiaj wcześnie rano Michał jadąc trasą Bielsko-Biała - Pszczyna, na środku ruchliwej drogi [na pasie zieleni] wśród barier dźwiękoszczelnych zauważył leżącego na środku drogi psa. Zatrzymał się, i poszedł szybciutko w stronę tego psa, zastanawiał się przez tą chwilkę co tam szedł, czy pies żyje...[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Jak był już nad psinką - zamerdał ogonek...[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Zabrał przerażoną suczkę.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Ja wołam na Nią - Lizka.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Nie należy do bardzo zadbanych, ale jest niesamowicie przyjazna. Zawołana - przychodzi.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Za chwilkę sprawdzę Ją na psy i kota...[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Ma około roku. Nie więcej.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Jest poprostu słodka.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Sprawa jest na tyle pilna,że Ona nie może u mnie zostać! Mam 10 psów i kota. Jak tylko moja armia Ją zobaczyła przez okno - w domu rozpętał się sajgon. [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Błagam niech ktoś da Jej dt chociaż na kilka dni - przez ten czas postaram znaleźć się Jej dom.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]W innym przypadku będę musiała Ją dzisiaj zawieźć do schroniska... :-([/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black]Oto Ona![/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/123/d0e66366d003857emed.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images47.fotosik.pl/123/2dc9b3287c259a64med.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=black][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/122/4eac5666314e0fb3med.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][/B][/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 [I]Mała jest już odkleszczona i odrobaczona.[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wellington Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Klaudus - dziekuje :loveu: Bez Ciebie psina ...............:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 [quote name='wellington']Klaudus - dziekuje :loveu: Bez Ciebie psina ...............:-([/quote] [I]Ojj mojej zasługi niestety tu nie ma. To ukłony w stronę Michała ;)[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 [I]Ona jest wspaniała i bezkonfliktowa... Nie szczeka, nie biega jak szalona, i bardzo przyjazna w stosunku do innych psów.[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 [I]Niech Ją ktoś zabierze na kilka dni... Gwarantuję,że będzie bezkonfliktowa... Ona nie może trafić do schroniska...[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peate Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 tak biedna, a taka śliczna sunia :loveu: mogę niestety tylko podnieść :roll: a Michał to chyba świętym zostanie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 [quote name='peate']tak biedna, a taka śliczna sunia :loveu: mogę niestety tylko podnieść :roll: a Michał to chyba świętym zostanie ;)[/quote] [I]Jest wspaniała! Ona chyba nie potrafi szczekać... Jest taka spokojna i ułożna... Nie potrafię Jej oddać do schronu. Błagam... Pomóżcie mi znaleźć tymczas... Nawe płatny... Bo niebawem mnie z domu wyeksmitują :roll:[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzie1983 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Podnoszę, niestety nic więcej nie mogę zrobić. :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia66 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Klauduś..postaram sie rozesłać link gdzie będę mogła...faktycznie..nie oddawaj Jej do schronu...on jest taka malutka...i widać, że cudna....no i ten charakterek...schronisko nie dla niej....:-(:-(Mikuś nasz ją na pewno przytuli:loveu::loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leyla Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Cioteczki ja już szukam domku!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 [I]Goniu... Mikuś to jasne,że Ją przytuli... Ale reszta daje mi do wiwatu... A ja nie mogę sobie na to pozwolić,bo mieszkam z rodzicami. Pilny tymczas - nawet płatny...[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_bubu_ Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 szkoda małej, oby szybko coś się znalazło :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 [I]Ogólnie to z moich obserwacji mogę stwierdzić,że jest wspaniała... Spokojna, zdystansowana,przytulanka,słodka, słucha, i bardzo bardzo rozumna! Psi ideał![/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia66 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Bedziemy szukać Klauduś...będziemy..wiem, że u Ciebie nie może zostać...i doskonale to rozumiem.....ale w schronie też sobie jej nie wyobrażam, zwlaszcza po pobycie u Ciebie- takiego Anioła....ona musi trafić do domku...jutro wstaje nowy dzień.....i mam nadzieję, że z lepszymi wieściami dla Lizy:lol::lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agata51 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Wrzuciłam ją na Przygarnę psa. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-nie-duzego-psiaka-137536/index2.html#post12280781[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halbina Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 pomóżmy... :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 [quote name='agata51']Wrzuciłam ją na Przygarnę psa. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-nie-duzego-psiaka-137536/index2.html#post12280781[/URL][/quote] [I]Dziękuję bardzo serdecznie...:loveu:[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ra_dunia Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Jejku jaka słodzizna... to taka niewielka sunieczka, prawda? Ja niestety nie mogę brać żadnego psiaka na DT :( Małe psiaki na płatny DT przyjmuje Pati (Warszawa), napiszcie może do niej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Monia* Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Tak myślę intensywnie czy nie mogła bym jej wziąć na tymczas, ale moja bestia dorosłego psa niebardzo chce zaakceptować w swoim domu :shake:. Z TZ pogadam jeszcze. Uwielbiam czarnuszki :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaudus__ Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 [I]Ona nie ma jeszcze roku - myślę,że około 10 miesięcy. Jest kochna i bezkonfliktowa. Lgnie do każdego. Zarówno człowieka jak i zwierzaka. To jest jedyny pies [ z moich ] o którego istnieniu można zapomnieć :evil_lol: Położy się na słoneczku i leży...[/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peate Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 [quote name='*Monia*']Tak myślę intensywnie czy nie mogła bym jej wziąć na tymczas, ale moja bestia dorosłego psa niebardzo chce zaakceptować w swoim domu :shake:. Z TZ pogadam jeszcze. Uwielbiam czarnuszki :loveu:[/quote] pogadaj, pogadaj :cool3: poza tym ona (trzeba by jej chyba jakieś imię wymyślić :roll:) wcale mi na taką dorosłą nie wygląda :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Monia* Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Najstarsza sunia, która miała u Hexy zupełny luz nawet jak z zębami wyskoczyła na moim łóżku, miała ok. 9 miesięcy. Szczeniakom pozwala na wiele, z dorosłymi różnie bywa. Z TZ pogadam jutro, a rodzicom może coś mruknę żeby w razie czego szoku nie było ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peate Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 no to trzymam kciuki ... może się czarnulce uda :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Zaciskamy mocno kciuki, Liza jest piękna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts