Jump to content
Dogomania

Co chcecie KUPIĆ na bazarku. Zanim napiszesz PRZECZYTAJ pierwszy post!!!

Recommended Posts

Posted

Kupię kołnierz dla psa w obwodzie 60-64 cm,najchętniej materiałowy,dmuchany,ale ten "satelitarny" też może być.Potrzebuję go na pierwszą połowę stycznia,później ogłoszenie będzie nieaktualne (ostatecznie zakupię w necie gdyby tutaj się nie udało).

Posted

A ja kupię kalendarz książkowy w formacie A5- najlepiej jeden dzień na jednej stronie- potrzebuję dużo miejsca na notatki ;) i najlepiej w opcji KT bo pilne :)

Posted

Szukam legowiska dla średniego psa - taki ok. 15 kg. Legowisko musi być plastikowe i bez jakichkolwiek dziurek na spodzie. Niestety sunia sika do legowiska, koc może zamoczyć ale podłoga i dywan chciałąbym żeby były suche...

Posted

Kupię:

- smycz automatyczną (powyżej 10 kg)

- krótką smycz (max 100 cm)

- mysz bezprzewodową

- obroże np. taks, furkidz itp od 53 cm 

- książki Joanny Szarras (poza "Garet dorasta")

- legowisko dla psa z "bokami", im większe tym lepiej ;)

- portfel z zapinaną na zamek kieszonką na monety, miejscem na karty i banknoty i jakimiś kieszonkami na inne papierki i szpargały ;)

- i obiecuję zerknąć na wszelkie psie akcesoria.

PW

Posted

Nie ma miejsca na tego typu ogłoszenie więc wpisuję tutaj:

Mam trochę sztucznej biżuterii na bazarek. Jeśli ktoś podejmie się zrobić bazarek dla psiaka przez siebie wybranego (ja niestety nie mam czasu) to prześlę ją pocztą. Proszę tylko o kontakt.