Ra_dunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mam nadzieję, że po świętach coś się ruszy ;) Kaskadaffik - niezłą przygodę miałaś z tym dentystą :) Quote
halcia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rudasku,trzymam kciuki....baaaardzo,baaaardzo! Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Może ta Pani od Halusia się skusi... i okaże dobrym domkiem ;) Quote
Filipki Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kasiu , jestem w szoku,myślałam, że to tylko nas gryzą (czasem ) pacjenci, to jakiś dziwny doktorek, a w gabinecie też kąsa? Quote
MagdaNS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kaskadaffik dopiero dziś poczytałam to i owo...ale heca z tym doktorkiem, ja nie mogę.... :roflt: Nerusiu - czas do dobrego domku kochany!!! Quote
Murka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Nero ma dom!!!!!!! :D LucySxy sprawdziła ten domek od Halusia i orzekła, że możemy spokojnie psiaka przywozić :) P.Grażyna zwróci za paliwo. Dla niewtajemniczonych: domek jest w okolicach Chełma :) Nero zamieszka domu z ogrodem i będzie mieszkał z kotem :) Żadna buda nie wchodzi w grę. W okolicach weekendu (nie wiem czy jutro się wyrobimy) Nero będzie już w domku :) Quote
kaskadaffik Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A ja to się pogubiłam jednak, Nero i Haluś mają domek, czy tylko Nero, czy tylko Haluś????? tak czy siak się cieszę bardzo , ale zagubiona :) :) Quote
MagdaNS Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 O rany, Nero, jak super!!! No to dwa Halciowe psiaki idą w tym samym czasie do domków!!! Oby na zawsze!!! Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Padłam byłam! Jupi! Halcia chyba też padnie :D Cudownie, po prostu cudownie! Oby te domki były na zawsze i najcudowniejsze na świecie :D Quote
karolciasz28 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Super!! Halcia padnie na pewno!:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
halcia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Fura radosci...i jeszcze zgodzili sie operowac powieki mojemu kolejnemu pupilkowi olbrzymowi w schronisku.Oczywiscie piekny,dostojny ONek-Miziak.Rudasku, ja bardziej przezywam twój wyjazd niz Halusia.Bo ty byłes pierwszy i dwa razy porzucony!!!Niech cie kochaja całym sercem a LucySxy trzyma reke na pulsie.Ogród - piekna ,wymarzona sprawa dla energicznego Rudaska.Oby cię ogromnie pokochali psinko! Quote
Murka Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Nero pojedzie w poniedziałek po południu :) Quote
Filipki Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Oj czekamy, czekamy i mamy nadzieję , że tym razem się uda. Quote
kaskadaffik Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ale się jakoś ładnie poukładało, jeszcze Nero chwilkę i tez w domku , suuuuuuuupppppppppper !!!!!!!!!!!!!1 Quote
Murka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Pojechał i dojechał :) Póki co kota nie zjada i się nim nie interesuje. Mam nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy się z nim bawić w ganianego, bo kot póki co się go boi i zwiewa... P. Grażyna zachwycona :) Quote
Reno2001 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Murka']Pojechał i dojechał :) Póki co kota nie zjada i się nim nie interesuje. Mam nadzieję, że nie przyjdzie mu do głowy się z nim bawić w ganianego, bo kot póki co się go boi i zwiewa... P. Grażyna zachwycona :) Oby tak zostało!!!! Kciuki zaciśnięte maksymalnie! Quote
kaskadaffik Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 SSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To czekamy na dobre wieści :) :) :) Quote
Recommended Posts