Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas jadł głównie ryż z drobiem, ale suchą karmą nie gardził ;)

Kolejny SMS:
Nero chyba czuje, że ja się martwię, że mało je i zaczął więcej jeść. Coraz bardziej przywiązuje się do mojego młodszego syna, lubi się bawić z nim piłką, biegają razem. Jesteśmy z niego zadowoleni. Jest łagdny. Ale zauważyłam, że mój NERO jest w dalszym ciągu w internecie do oddania?

Chyba na niektórych portalach ogłoszenia jeszcze nie wygasły :roll:

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murko- uspokój Panią, ogłoszenia mogą być- niektóre portale usuwają ogłoszenia dopiero po 100 dniach i nie ma możliwości usunąć wcześniej, czasem zapomnimy usunąć ogłoszenia z jakiegoś portalu... nie zabierzemy Pani psa ;)

Posted

O rany, ale fajne wieści :) NERO, jedz ładnie, dużo biegasz za piłką to i energia ci potrzebna :)
Kolusia do dzisiaj zachowuje się tak, jakby żyła powietrzem :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dostałam SMSa, więc umieszczam:

"Dawno nie pisałam, NERO zadomowił się u nas na dobre, je wszystko, ale nie za dużo, codziennie domaga się zabawy, ma 3 różne piłki, chodzi luzem po podwórku. Na początku kopał mi doły na ogrodzie, ale teraz już rośnie to już nie kopie. Śpi w domu. Półroczny Kacper lubi patrzeć na niego i śmieje się"

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nero nadal jest chory, nic nie je, tylko wodę pije, jest bardzo słaby.
Skontaktowałam się z LucySxy i ona poleciła mi dobrego weta w tamtej okolicy, bo ten co do tej pory odwiedzał Nero nie badał go (!!!) tylko leczył na pałę zastrzykami. Mam nadzieję, że ten nowy wet solidnie zdiagnozuje rudzielca i będzie już tylko lepiej...