karolciasz28 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kciuki trzymam i nie puszczam. Ale SUPER! Quote
Ra_dunia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Podoba mi się to ostatnie zdanie ;) Pozdrowienia dla Pani Grażyny :D Kciuki też cały czas zaciśnięte! Quote
halcia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Musi byc zachwycona jego urodą,byle czymś nie podpadł,tfu,tfu,tfu...A jak Tobie sie podobała pani Grazyna,bo też sie ma jakies odczucia jak sie widzi osobe i Jej podejscie do psa? Quote
Murka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Nero zawoził TZ, miałam jechać ja, ale musiałam zostać, bo mała się nam pochorowała. Zawiozłam za to Tadeuszka do weta :) TZ teraz padł i śpi (zrobił niezłą trasą i zgarnął jeszcze sunie w drodze powrotnej), ale jutro go wypytam. Wiem tylko tyle, że pani bardzo sympatyczna. TZ tylko martwi się, żeby Nero nie nawiał, bo tam są spore szczeliny między płotem a podmurówką. No, ale mam nadzieję, że nie aż takie duże, żeby Nero się przecisnął :) Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Oj... mam nadzieję, że Rudi nie nawieje... Quote
halcia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Matko!Bede sie martwic!A Pani obiecała przynajmniej byc w kontakcie?Meilowym,a moze tez udało Ci sie namówic na zalogowanie na dogo?Rudasku kochanie nie próbuj eksperymentów ....błagam!!!!Jak jest podmurówka to przynajmniej nie podkopie,ale wiem ,ze psiaki planujace ucieczke potrafia sie zrobic"płaskie" i mieszcza sie wszedzie tfu,tfu,tfu!!!Rudasku błagam nie zaprzepascij szansy!!! Quote
kaskadaffik Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Te które nie planują ucieczki tez się robią płaskie, jak przyjdzie sarna pod nos ;) ;) Rudaśny dobrze masz to siedź na poopie i nie podskakuj !!! Quote
halcia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jak mówisz o swoim,to on planowac nie musi,ma to w genach:diabloti::cool3: Quote
Murka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 LucySxy nie zauważyła tej dziury, bo jak była na wizycie to brama była otwarta... W każdym razie na razie wszystko ok. LucySxy obiecała mieć baczenie na wszystko, w przyszłym tygodniu wybierze się na wizytę kontrolną, od niej to 5 minut drogi :) Nie mam niestety kontaktu mailowego z p.Grażyną. W ogóle okazało się, że ta piękna posesja, którą wcześniej opisywała mi LucySxy to było obok. Na wizycie okazało się, że to całkiem inny dom. Skromnie tam i "wsiowo", ale ludzie z sercem i odpowiedzialni. Nero był długo wyczekiwanym psim towarzyszem. Ogrodzenie jest, ogród taki, że nawet jakby Nero zaczął robić himalaje, to nikt na niego krzyczał nie będzie :) A p.Grażyna wysłała mi dziś SMSka: "Nero jest jeszcze nieśmiały, mało je, ale bardzo lubi mleko i pierogi ze śmietaną. Lubi jak mu rzucać patyk, skacze do góry, biegnie szybko i przynosi. Śpi w kuchni na kołdrze, ale w dzień woli byc na dworze. Ciągle mnie pilnuje, gdzie ja tam i on. Z kotem już się prawie zaprzyjaźnił. Jeszcze nie szczeka. Była córka z 3miesięcznym dzieckiem to zaglądał do wózka. Synowie zaakceptowali go, ja też. Niedługo napiszę jeszcze jak on się sprawuje" Quote
Dzika_Figa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 No... brzmi bardzo dobrze! Żeby tylko tych pierogów ze śmietaną za czesto nie dostawał, bo się chłopak spasie! Quote
kaskadaffik Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 O padłam , pierożki ze śmietaną....................................... :) Quote
halcia Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 DZiekuje Murko za SMS...poczekam na dalsze wiesci....Mam nadzieję,ze z wizyty poadopcyjnej beda wiesci,a psisko faktycznie pod obserwacja jesli to 5 min drogi... Quote
Murka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 A ja żeby nie zapeszyć to szybko rozliczonko robię :) Stan konta na 17 marzec wynosił +299,95 zł Wpłaty: 40 zł eloise (bazarek) 150 zł Reno2001 (bazarek) 587,80 zł pozostałość po Brawurce Razem: 1077,75 zł Koszty: 312 zł hotelowanie (18.03-12.04) 1077,75 zł - 312 zł = 765,75 zł Pozostałość po hotelowaniu Nera wynosi +765,75 zł. Ta kwota przechodzi na konto Aprilki :) Quote
Ulka18 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Trzymam kciuki za Nerusia, zeby wszystko sie poukladalo jak trzeba i Pancia i psiak pokochali wzajemnie :kciuki: Quote
Murka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Kolejny SMS z dziś :) Nareszcie dziś NERO zaczął normalnie jeść i pierwszy raz zaszczekał na obcego. Rano domagał się, żeby się z nim bawić, łapał mnie za rękę, nogę i ciągnął, ale nie miałam czasu to siedział koło mnie. Ale po południu syn kopał mu piłkę a on przynosił aż się zmęczył. Teraz odpoczywa. Quote
karolciasz28 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 :multi::multi: super że Nero może spożytkować energię.:p:p Quote
halcia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dobrze,ze chłopaki mu organizuja zajecie...zaczynam wierzyc,ze bedzie dobrze.Miłe jest to,ze Pani zdaje relacje.Podziekuj od nas wszystkich... Quote
Murka Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Dostałam dwa dni temu SMSa, ale zapomniałam umieścić :oops: "NERO szczeka na wszystkich obcych, ale martwię się, bo nie wiem co on najbardziej lubi, daje mu korpusy drobiowe gotowane, ale nie zjada do końca. Mam wrażenie, że jest głodny, karmy ani suchej w kiełbasie nie chce, trochę mleka pije. Chciałabym wiedzieć co on lubi, żeby był najedzony. Cały dzień woli być na podwórzu, a w nocy śpi w domu. Proszę o odpowiedź, a będę czasami pisać co u NERA słychać" Odpisałam, że jak Nero nie chce jeść korpusów i kiełbasy :crazyeye: to po prostu nie jest głodny :lol: Quote
Dzika_Figa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Pierogi ze śmietaną, kiełbasa... hihi... no to faktycznie dobry dom się trafił ! Rozpieszczają go tam! Quote
eloise Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 zadnia ;) hahahahaha :) cielęcinka zadnia :) Quote
Ra_dunia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Taaa... schabik... ale taki w sosiku grzybowym. A tak serio, to chyba troszkę za bardzo ludzkie to jedzenie Rudi dostaje. Żeby potem nie było z układem pokarmowym problemów... Quote
halcia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A u Murki jadł sucha karme?Murka jak "mały" ,wybrzydzał? Quote
Recommended Posts