Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MagdaNS napisał(a):
Dzika Figa, ale super zdjęcie!
Czy to z Photo shopa czy czegoś prostszego w obsłudze?
Pytam z ciekawości, bo chciałabym się nauczyć robić takie bajery, ale Photoshop to dla mnie za wysokie progi, za tępa jestem :)

Photoshop i chętnie Cię nauczę. Jak tylko chcesz odezwij się na priv.

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety nic z tego, ta kobieta najpierw wysłała mi odpowiedź na maila, że Nero byłby w świetnych warunkach, dom z ogrodem, że mieszkałby w domu, a zaraz drugi mail, że musi zrezygnować jednak z adopcji, bo jej dziecko ma alergie na psią sierść i nie może mieć psa w domu... i bardzo przeprasza za zamieszanie. Nic z tego nie rozumiem, chyba jednak ktoś ma za dużo czasu :(

Tak więc szukamy domku dalej...

Doszło 40 zł z eloisowego bazarku :)

Posted

Na razie nie było żadnego odzewu w sprawie Nero. W sumie był tylko jeden sensowny telefon o Rufiego, oprócz tego parę żartów SMSowych i telefonicznych.

Posted

Wiecie co, ja nie wiem jak to jest, nasz Amorek z hotelu, jamnik czarny ma takie branie że nie wiadomo do którego teraz domku ma iść , a Rudi przecież też taki ppiękny........... Halcia remis mamy dzisiaj ja gryzące psy rozdzielałam.... i ręka puchnie, a jak boli, a jeszcze okna miałam myć :) :)

Posted

[quote name='kaskadaffik']Wiecie co, ja nie wiem jak to jest, nasz Amorek z hotelu, jamnik czarny ma takie branie że nie wiadomo do którego teraz domku ma iść [/QUOTE] W schronisku jest kilka jamnikowatych pieskow, moze by sie spodobaly?

Posted

Kasia zaszczep sie,ja podżyłam jak ciagle ogladałam tą reke.Szczepienie wazne 10 lat.Warto!Nie musiałas isc w moje slady:cool3:mówiłam,ze boli...:diabloti:Rudas,dalej nic????:crazyeye:

Posted

Aga podeślę Basi zdjęcia, ale wiem że już mnostwo innych jamników dostała, bo "jamnikowe" Dziewczyny podesłały, ale ja też p;otem dodam, jestem szczepiona przeciw tężcowi dwa lata temu, jak mnie ugyzł nieznany mi wtedy chłopak w nogę , byłam na obdukcji i zgadnijcie co się potem okazało ?????????????......................

Był(i jest) dentystą................ a ja miałąm całą jego szczękę i krawiaka po kostke na prawym podkolanem :)
Rudasku wesołych Jajec :)

Posted

Z bardzo prostego, jak weszłąm na dyskotekę to mu sie chyba bardzo spodobałam, bo nie zdążyłam kupić biletu nawet, a już moją nogę szrpną do góry i po prostu ugryzł !Po wszystkim dowiedziałam się że doktor lubił pewnego rodzaju dopalacze, a jak go przesłuchiwano, to nic nie pamiętał..... taki gratisik dostałam ;) żałuję tylko że od gnoja tak mało kasy wzięłam, bo teraz straciłby może nawet prawo do wykonywania zawodu jakbym go pozwała, ale było minęło, noga na miejsu ;)
Kto zainteresowany podam dane dentysty na pw... choć znam lud zi którzy do niego chodzą i chwalą, więc nie koliduje, chyba miał skrzywienie zawodowe na punkcie zębów :);)