malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pysia napisał(a):Zanim przestanie działać to jeż umrze z głodu bo go wszystkie robale na odległość wyczują :diabloti: jesteś bez serca :placz: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 malawaszka napisał(a):jesteś bez serca :placz: Bez serca to był ta ciężarówka która mnie dzisiaj przez 3 stopy goniła :mad: Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pysia napisał(a):Bez serca to był ta ciężarówka która mnie dzisiaj przez 3 stopy goniła :mad: czyje te stopy??? :crazyeye: Quote
PIKA Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 aaa mój wnuczek :multi: a chlopaki się o dziewczyne nie pobily? :evil_lol: Może im drugą sprawić? :razz: Pysia napisał(a):Zeberki mają podłożony styropian pomiędzy klatke a okno bo tata się boi że zmarzną od szyby :p Okna są szczelne ale oni jakoś tak dziwnie traktują te ptaszki :evil_lol: a czy one nie dziubia tego styropianu? :razz: Zeby się go nie nażarły :razz: Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 PIKA napisał(a):aaa mój wnuczek :multi: a chlopaki się o dziewczyne nie pobily? :evil_lol: Może im drugą sprawić? :razz: a czy one nie dziubia tego styropianu? :razz: Zeby się go nie nażarły :razz: Wysłałam Vectrze jeszcze chyba dwie fotki na której były oba Ptysie i Balbinka. Ale nie wstawiła :shake: Na razie chłopaki żyją ;) A steropianu nie dziubią bo jest za daleko od krat ;) Quote
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 malawaszka napisał(a):czyje te stopy??? :crazyeye: A tych leżących na jezdni po moim przejeździe :eviltong: Quote
Vectra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pysiu ja dostałam tylko te dwa zdjęcia co wstawiiłam :-( więcej nie ma :-(:-( Quote
Pysia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu ja dostałam tylko te dwa zdjęcia co wstawiiłam :-( więcej nie ma :-(:-( Jak to nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powinny być jeszcze trzy :cool1: Sprawdziłam w wysłanych:cool1: Witajcie dziewczynki :multi: Quote
Pysia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Przypominam nowe wcielenie szatana ;) Gdfzie ja jestem? Rozdeptuję... A Zmorka pilnuje żeby nie było nic zdemolowane ;) Nudno tu Coś tu czuję E ...to pewnie Zmora :cool3: Ja zamorduję tego grzdyla w koncu :mad: Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [LIST=1] [*]Cześć Pysia :cool3: [*]bede dziś wyjątkowo miła :evil_lol: :evil_lol: [*]Co słychać ? [*]Tęskniłaś za mna ?:eviltong: [*]Oczekuje na odpowiedź [*]Tyle .............:diabloti:[/LIST] Quote
Hanna R. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Pysiu, kochanie, czy kupiłaś tę bluzkę ??? :evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Witam Wszystkie babcie, ciotki, panie, dziewczyny i dziewczynki, i samotnego jeża (jak mogłaś Pysiu pozbawić go pchlego towarzystwa :mad: ), i Zmorkę, i Szelmę, i tę małą rozrabiającą w ogrodzie paskudę, i ptaszki................... i Ciebie, Pysiu, oczywiście też. Jak tu u Ciebie zawsze wesoło - lubię tu po cichutku zagladąć. Danka Quote
PIKA Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cześć wnusiu :multi: A co Ty dzisiaj taka malo rozgadana jesteś? :crazyeye: Quote
beria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 PIKA napisał(a): A co Ty dzisiaj taka malo rozgadana jesteś? :crazyeye: Właśnie :cool3: I nie wiem wciąż jak wyglądała ta druga godzina jazdy :razz: To ważne dla mnie, bo TZ czasem myka przez Dąbrowę :razz: Muszę go przestrzec :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Pysia łobroziłaś sie cyco??:evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Pysia napisał(a):Jak to nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powinny być jeszcze trzy :cool1: Sprawdziłam w wysłanych:cool1: Witajcie dziewczynki :multi: Nie dostałam pozostałych fotek :placz::placz::placz: Cześć :loveu: Quote
Paula Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witaj Pysiu :lol: Fajna fota malego tajfunka z niedzwiedziem ;) :multi: Quote
Hanna R. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nożesz Pysia, my sie denerwujemy :roll: Należysz przecież do grupy podwyższonego ryzyka ... :razz: Zrób już to cholerne prawo jazdy ... Quote
Pysia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nugatowa napisał(a): Cześć Pysia :cool3: bede dziś wyjątkowo miła :evil_lol: Co słychać ? Tęskniłaś za mna ?:eviltong: Oczekuje na odpowiedź Tyle .............:diabloti: 1. Cześć Nugatowa :cool3: 2. Składam w Twoje dłonie wielkie podziękowania z powodu dobrego mnie traktowania :evil_lol: 3. W chwili obecnej słyszę wrzask Zmory pozostawionej na dworze na pożarcie strasznym besiom :diabloti: 4. Strasznie mocno i już miałam się powiesić :eviltong: 5. Odpowiedź zapodana 7. Tyle ...................:diabloti: HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, kochanie, czy kupiłaś tę bluzkę ??? Haniu, kochanie, nie kupiłam:placz: Wczoraj poszukiwałam pięknej różowej z brokatem wszędzie ale nigdzie nie mieli... da-NUTKA napisał(a):Witam Wszystkie babcie, ciotki, panie, dziewczyny i dziewczynki, i samotnego jeża (jak mogłaś Pysiu pozbawić go pchlego towarzystwa :mad: ), i Zmorkę, i Szelmę, i tę małą rozrabiającą w ogrodzie paskudę, i ptaszki................... i Ciebie, Pysiu, oczywiście też. Jak tu u Ciebie zawsze wesoło - lubię tu po cichutku zagladąć. Danka Witamy Cię da- NUTKO serdecznie i oczekujemy głośniejszego zaglądania, ponieważ uwielbiamy hałas :p PIKA napisał(a):Cześć wnusiu :multi: A co Ty dzisiaj taka malo rozgadana jesteś? :crazyeye: Cześć Babciu:multi: Ja dzisiaj walczę z liśćmi spadającymi z drzew na mą głowe....Te liście w jakiś czarodziejski sposób znajduję w całym domu :crazyeye: beria napisał(a):Właśnie . I nie wiem wciąż jak wyglądała ta druga godzina jazdy :razz: To ważne dla mnie, bo TZ czasem myka przez Dąbrowę :razz: Muszę go przestrzec :evil_lol: Ojej!! To muszę się sprężyć i sobie przypomnieć co tam nawywijałam w tej drugiej godzinie....Ale ciut później- dobrze? Bo mam troszkę papierkowej pracy . malawaszka napisał(a):Pysia łobroziłaś sie cyco??:evil_lol: TAK!! Bo mnie nie kochasz :obrazic: Vectra napisał(a):Nie dostałam pozostałych fotek :placz: Cześć :loveu: Cześć :loveu: Wredne te telefony jak nie wiem co :angryy: madzia i medor napisał(a):Doobbbbrryyyy Teraz dobry bo wycięłam orzcha :diabloti: Koniec liści w domu :diabloti: paula_z napisał(a):Witaj Pysiu Fajna fota malego tajfunka z niedzwiedziem :multi: Tajfunek fajny a Zmorka tu była taka nieuczesana:evil_lol: Musiałam pousuwać emotki.... Quote
Pysia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nożesz Pysia, my sie denerwujemy :roll: Należysz przecież do grupy podwyższonego ryzyka ... :razz: Zrób już to cholerne prawo jazdy ... Haniu :mdleje::mdleje::mdleje::roflt::roflt::roflt: Jak to przeczytałam to całe moje towarzystwo domowe zbiegło się aby zobaczyć czy ja już doszczętnie zwariowałam i czy już mogą mnie zamknąć w domu wariatów :evil_lol: Ale jak to przeczytali to z bólem serca odeszli ;) Zresztą też się głośno śmiejąc :evil_lol: Teraz czekać aż podjedzie kilka ERek i zabiorą nas wszystkich :evil_lol: Łącznie z psami i kotem ;) Quote
Hanna R. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No, żyjesz !!! :multi: :multi: :multi: Co prawda, bez bluzeczki z brokatem - to takie bylejakie życie ... :shake: Quote
malawaszka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Pysia napisał(a):TAK!! Bo mnie nie kochasz :obrazic: a kto Ci znowu takich bredni naopowiadał? :-o Quote
Pysia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No, żyjesz !!! :multi: :multi: :multi: Co prawda, bez bluzeczki z brokatem - to takie bylejakie życie ... :shake: Żyję i nawet czuję to w kościach :multi::evil_lol: Bluzeczka czeka na mnie we snie ;) Co ja gadam....A potem będę mieć koszmary:-o malawaszka napisał(a):a kto Ci znowu takich bredni naopowiadał? :-o Ty :placz: Nie chciałaś do mnie przyjechać :placz: Quote
Recommended Posts