Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Aga, będę okrutna : Mało Przytomna Pysia na to pytanie dzisiaj Ci nie odpowie ... :grins:

Myślisz Haniu, że 23 godziny jej nie wystarczą?

Posted

[quote name='Pysia']Alu ...nauczyłaś się czytać :crazyeye: Moje gratulacje :evil_lol:
Brewki Ci latają :eviltong:
Masz niemca ? :evil_lol:
To ja nie żyje :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ratunku!!!!!!!! Jestem Zombi :placz::placz::placz:

I czym kolorowszy ten brokat tym lepszy :diabloti:
Słucahjcie :) Do Karola przyszedł dzisiaj kolega z nowym kompem ;) Rodzice mu kupili i chciał go zobaczyć z moim pierworodnym ( i na tym skończyłam - znaczy dzieci ;) ). Podłączyli i....Jesoooooooooooo:crazyeye: Zobaczyłam latające kolorowe diody :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie miałam ochote lecieć i montować kule, światła i zielonego wężyka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:montuj kulę i wężyka a ja przyjadę popatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co do umarcia to co chwile czytam wrzaski w twojej galerii...umarłam:cool3:

papa spadam spać :p

Posted

aga1215 napisał(a):

Ona teraz dociążona jest .
I zestresowana - nie może znaleźć i nabyć wymarzonej bluzeczki...
Oglądanie marzenia na monitorze nie sprzyja komfortowi psychicznemu :shake:

Biedna, biedna Pysia ... :-(

Posted

Widzę, że wszyscy jeszcze śpią. A ja chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj wieczorkiem, pzeczytałam wszystko na Twojej Pyśko stronce. Ile tam jest do czytania i jak sympatycznie i z czułością piszesz o swoich sukach. A ja jestem nierozgarnięta, bo mi nigdy do głowy nie przyszło kliknąć w ten banerek. Tommy jest pięknym kotem, ale oczy to on ma chyba jak miód lipowo-gryczany :lol: i trochę ciemniejsze bursztyny.Bajan ma miodowo-akacjowo-bursztynowe.

Posted

[quote name='Nugatowa']Hmmm spróbuje jak najprościej i to wytłumaczyć :evil_lol:

http://aleja-komiksu.pl/gfx/plansze/squizz1deprecha.jpg
Jestem tępa blondynka przepracowana i nic nie kumam :placz: Nie śpię, nie3 jadam, nie piję tylko wiecznie zagrabiam liście :mad: Chyba powycinam drzewa ...

[quote name='aga1215']będę okrutna, ale muszę zadać to pytanie :
GDZIE Zmoroszelmy??????????
Będę okrutna i powiem że w tej chwili znajdują się : Szelma na dworze sobie śpi a Zmorka demoluje dom w poszukiwaniu jedzenia ( jest na diecie )

[quote name='HankaRupczewska']Aga, będę okrutna : Mało Przytomna Pysia na to pytanie dzisiaj Ci nie odpowie ... :grins:
Będę okrutna :diabloti: Odpowiedziałam....

[quote name='aga1215']Myślisz Haniu, że 23 godziny jej nie wystarczą?
Wystarczyły :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:montuj kulę i wężyka a ja przyjadę popatrzeć :evil_lol:

co do umarcia to co chwile czytam wrzaski w twojej galerii...umarłam:cool3:

papa spadam spać :p

Nie zamontuję bo komp odjechał a siną dal ...A szkoda bo te diodki były taaaaakie zarąbiste :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Ona teraz dociążona jest .
I zestresowana - nie może znaleźć i nabyć wymarzonej bluzeczki...
Oglądanie marzenia na monitorze nie sprzyja komfortowi psychicznemu :shake:

Biedna, biedna Pysia ... :-(
Poszłam sobie zrobić test ciążowy bo mnie Haniu wystraszyłaś :cool1: W koncu potrafisz rozpoznać ciąże :evil_lol: I wyjaśniam Ci ze nic z tego :evil_lol:
A co do bluzeczki to...hmmmmmmm....rzeczywiście mam doła z powodu braku takowej w mojej szafie .

[quote name='Sabina1']:lol:

No proszę ...A w sklepach różowych nie mają :cool1:

[quote name='Vectra']eeeee nie mają brokatu :evil_lol:
Nie szkodzi . Brokat się doklei :evil_lol:

[quote name='Sabina1']Ale cekinki mają :placz:
Nie płacz Sabinko - one są sliczne :loveu:

[quote name='Vectra']cekinki cekinkami ,ale Pysia musi mieć róż z brokatem :evil_lol:
Mogę mieć jedną z cekinkami a inne z brokatem .

[quote name='Sabina1']Widzę, że wszyscy jeszcze śpią. A ja chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj wieczorkiem, pzeczytałam wszystko na Twojej Pyśko stronce. Ile tam jest do czytania i jak sympatycznie i z czułością piszesz o swoich sukach. A ja jestem nierozgarnięta, bo mi nigdy do głowy nie przyszło kliknąć w ten banerek. Tommy jest pięknym kotem, ale oczy to on ma chyba jak miód lipowo-gryczany :lol: i trochę ciemniejsze bursztyny.Bajan ma miodowo-akacjowo-bursztynowe.
Bardzo mi miło że trudziłaś się i przeczytałaś wszystko . Mało kto to czyta .... A piszę o dziewczynkach z sercem bo moje serce należy do nich. Wyjaśnię Ci dlaczego ( teraz będzie trochę powagi ).
Mam mamę która mnie swoją miłością dusiła. Zresztą próbuje to nadal robić.... Ze strachu ze stanę się identyczna dla swojego jedynaka jeszcze przed jego urodzeniem wyprosiłam ONka. W trakcie 5-cio letniej przerwy bez psa po stracie Hery zaczęłam dostawać lekkiego kobelka z braku zajęcia i ...znalazłam sobie taką rase którą się trzeba opiekować :evil_lol: A żeby do szczętu nie rozpuścić Zmorke to dokooptowałam jej Szelme ;) Teraz mam trójke dzieci i jestem tak rozdrobniona że zespół toksycznej mamy mi nie grozi :diabloti:
A Tommy oczy ma typowo bursztynowe tylko żadna fotka tego nie ukazuje...

Posted

[quote name='Agga']BOże co za plotkary!!!! Ja z wami juz nie moge grrrr:mad: :placz: :grins:
Z tego co wiem to plotkowanie jest obmawianiem jakiejś osoby za jej plecami :p A ja sobie poczytałam i nie widzę w ostatnich ( :evil_lol: ) stronach takiego zajścia ;):roll::evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześć wnusiu :multi:
To ja Twoja babcia zza światów :evil_lol:
Cześć Babciu z zaświatów :loveu: Aleś mi strachu narobiła :evil_lol:
Kilka fotek bo mnie Agga powiesi ;)
Zmorka i Nelly

Skrzydłokwiat od Ali :loveu:

Teraz ma już 4 kwiaty :)

Zmoreczka szukająca jedzonka :diabloti:

Total załamka bo pańcia odgoniła od kosza na śmieci :evil_lol:

Obrażona na cały świat ;)

Szelma w poszukiwaniu orzechów

Miłosne wyznania :loveu:

Zmorka ciut zazdrosna

I jak tu nie kochać tego troglodyte? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
ale sie pilnują :lol:
Pysiu - czy ten maszt przy basenie, za Zmorką to na taką flagę co informuje, czy można się kompać?
[quote name='Pysia']Napisał(a) aga1215
Wystarczyły :multi:

wiedziałam:multi: :multi: :multi:

Pysiu - jesteś pewna, że to skrzydłokwiat? Jest śliczny, ale chyba to coś innego :hmmmm:

ja znam takie:
http://72.14.221.104/search?q=cache:hZThFbYONsYJ:www.mob-zabrze.pl/flora/spathiphyllum.html+skrzyd%C5%82okwiat&hl=pl&gl=pl&ct=clnk&cd=4&lr=lang_pl

Posted

[quote name='aga1215']wiedziałam :multi: :multi: :multi:

Pysiu - jesteś pewna,że to jest skrzydłokwiat? Jesy prześliczny, ale to chyba coś innego :hmmmm:

ja znam taki

Dostałam go od Ali i pisze na karteczce ze to skrzydłokwiat :niewiem: Patrząc na Twoje liście to stwierdzam że moze to jakaś odmiana bo kształt liścia jest taki sam i rodzaj tylko że moje są ciemne i błyszczące. Ludzie dotykają je żeby zobaczyć czy nie sztuczne albo czy je nie nabłyszczam czymś ;)
Tak wyglądał jak do mnie przyjechał a teraz muszę mu zrobić nowe fotki bo jego liście są jeszcze piękniejsze :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Tak, to nie skrzydłokwiat. Narcyzowaty jakiś :lol:

Tzn że Ala dała mi zagdake :p No to teraz konkurs :evil_lol: Kto pierwszy znajdzie w necie informacje co to za kwiat ;)

Posted

Mam pecha :placz: Byłam na dworze z aparatem i Zmoroszelmy dostały poweru. Byłyby super fotki szalone a mnie akurat padły baterie :placz: Jak je już wimieniłam i znowu wyszłam to obie leżały już na trawce :angryy: I tyle z ciekawych fotek....:placz:

Posted

[quote name='Pysia']Zmorka po moich zabiegach szybko nozyczkowych :evil_lol:

Biedna woli się teraz schować :evil_lol:

hahaha i tak jest dobrze, bo ja wczoraj zabrałam sie za skracanie straszącej już Lunkowej falbanki pod brzuchem i tak równałam i równałam aż nic nie zostało i teraz jest Luna w wersji sportowej :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha i tak jest dobrze, bo ja wczoraj zabrałam sie za skracanie straszącej już Lunkowej falbanki pod brzuchem i tak równałam i równałam aż nic nie zostało i teraz jest Luna w wersji sportowej :evil_lol:

Pewnie że nie jest tragicznie wziąwszy pod uwagę to, że stosowałam tradycyjne nozyczki zamiast degazówek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie chciało mi się ;)

Posted

Mam chwilkę czasu więc aby nie zostać okrzyczana za brak Zmoroszelm to wstawię kilka przeciąganych fotek ;)
Szelma miała ochotę na zabawe

Poszła ze sznurkiem do Zmorki

Ta oczywiście podjęła zabawe

I zaczęło się...

Ciąganie

Ukłony

I kombinacje :)